Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Produkter merket med vinter

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Aenergy In Skirt (w)

Mammut Aenergy IN Skirt er et isolerende skjørt som kan brukes til både topptur, hverdags eller når du er i bakken.
Fra kr 839,30

Atlas Deluxe Tote Bag 23 -25

Gi dine Atlas-truger litt ekstra kjærlighet med denne oppbevaringsbagen fra Atlas. Gjør frakt av trugene enklere, og beskytter dem fra støt og skitt. Passer for Atlastruger i str. 23-25. Staver medfølger ikke.
kr 399,00

Atlas Deluxe Tote Bag 27 -30

Gi dine Atlas-truger litt ekstra kjærlighet med denne oppbevaringsbagen fra Atlas. Gjør frakt av trugene enklere, og beskytter dem fra støt og skitt. Passer for Atlastruger i str. 27-30. Staver medfølger ikke.
kr 399,00

ATLAS DELUXE TOTE BAG 35

Gi dine Atlas-truger litt ekstra kjærlighet med denne oppbevaringsbagen fra Atlas. Gjør frakt av trugene enklere, og beskytter dem fra støt og skitt. Passer for Atlastruger i str. 35. Staver medfølger ikke.
kr 399,00

Atlas Rendezvous 30 GRAY/YELLOW 30

Rendezvous Elektra (dame) 2WD er en god allround truge som passer godt til de fleste forhold med unntak når man skal gå mye i veldig bratt terreng. Den har et helt nytt bindingssystem som fester foten godt og man slipper etterstramming av bindingen. Bindingen passer alle typer støvler men vi anbefaler fjellstøvlerRendezvous:1. Ramme i aluminium som er bøyd opp i bakkant (TwinTip). Dette gjør at man ”ruller” når man går flatt eller nedover, og er skånsomt for knær2. Nytex duk som er både sterk og smidig3.Kraftige stegjern under tåball og helGir ekstra godt feste. 4Rendezvous Elektra (Dame modell) er smalere enn herre trugaEllers har den samme egenskaper som herre trugaForgjengeren til Rendezvous (8 serien), ble kåret til "mest for pengene i trugetesten til Villmarksliv"
kr 1 699,00

Blizzard gtx løpesko

Vinterløpesko i vanntett Gore-Tex® med gamasje og integrert AT Grip Fixed Spikes for maksimalt grep på glatt føre. Designet for bruk på is og glatt terreng.
Fra kr 1 999,00