Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Vesker og bagger

Vesker og bagger

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

GUIDELINE SNELLEBAG

Romslig og solid bag for oppbevaring av sneller, snører, fluebokser, fortomsmateriale og annet tilbehør. Dette er en mindre og mer kompakt versjon av Large Gear Bag med mange av de samme funksjonene.
kr 879,00

Guideline Experience DW Vest

Experience DW vest (Deep Wading) er minimalistens drøm, spekket med smarte løsninger. Lommene kan justeres vertikalt og vesten kommer i en størrelse som passer alle.
kr 1 399,00

Guideline Experience Waistbag M

Hofteveske for minimalisten som klarer seg fint med to store fluebokser og nødvendig tilbehør. Hempene på baksiden kan festes på bæreselene til ryggsekken som en chestpack. Hoftebeltet gjør det enkelt å "svinge" vesken fra frem- til bakside
kr 749,00

Guideline Mesh Wallet Shooting Heads

En praktisk mappe for oppbevaring av klumper. Mappen har 3 sider som du folder ut som hver har 2 rom. Totalt 6 rom som kan oppbevare 1 eller 2 klumper avhengig av lengde.
kr 219,00

PILKEBAG STEELPOWER RED 24 RØR

DAM bag for pilk og wobblere. 24 plastrør med lengde 25 cm og 5 cm i diameter. Her kan du enkelt henge fra deg pilk og wobblere. Fin for å holde et godt system, og holde krokerm unnavei. Sparer overflaten på pilkene for unødig slitasje.
kr 399,00

Shakespear Agility Rise Brook Bag S

Klassisk fiskeveske for flue- eller skukboksen. Perfekt til rusleturene langs elva eller favorittvannet.
kr 299,00

Shakespear Agility Rise River Bag M

Klassisk fiskeveske for flue- eller skukboksen. Perfekt til rusleturene langs elva eller favorittvannet.
kr 349,00

Sølvkroken fiskeveske Liten

Sølvkroken fiskeveske (liten) Liten, solid fiskeveske med ett hovedrom, to sidelommer og tre frontlommer. Produsert i slitesterk cordura og nylon. Størrelse: ca. 28 x 25 x 14cm
kr 249,00