Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Vaskemidler

Vaskemidler

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Nikwax Aqueous lærimpregnering svart

Høytytende impregnering for lær, som ivaretar lærets egenskaper og vanntetthet. Farge: Sort
kr 99,00

Nikwax Cotton Proof 300 ml - wash-in

En høytytende impregnering for bomull og polybomull. Gir nytt liv til vanntette membraner, og reduserer vektfølelse. Beholder pusteegenskapene i det impregnerte materialet. Brukes i vaskemaskinen, sammen med klærne som skal impregneres.
kr 169,00

Nikwax Down Proof 300 ml - wash-in

En høytytende impregnering for dun. Gir nytt liv til vanntette membraner, og beholder dunas lett-vekts egenskap. Sikrer dunets isoleringsevne og beholder varmeegenskapene i duna ved kaldt og fuktigt vær. Brukes i vaskemaskinen, sammen med klærne som skal impregneres.
kr 169,00

Nikwax Down Wash Direct 300 ml - vaskemiddel

Teknisk vaskemiddel som er enkelt å bruke, spesiallaget for dun. Det gjør tøyet skinnende rent, samtidig som det ivaretar dunas tekniske egenskaper.
kr 129,00

Nikwax Spray On Nubuck&Suede 125 ml

Vannbasert impregnering som er grei å bruke på sko i nubuck og semsket skinn. Impregneringen gir økt vanntetthet, beholder materialets støtte og struktur, samt pusteegenskaper.
kr 119,00

Nikwax Tech Wash 1 liter - vaskemiddel

Teknisk vaskemiddel som er enkelt å bruke og gjør ditt tekniske tøy skinnende rent, samtidig som det ivaretar tøyets tekniske egenskaper. 1 liters flaske
kr 249,00

Nikwax Tech Wash 300 ml - vaskemiddel

Teknisk vaskemiddel som er enkelt å bruke og gjør ditt tekniske tøy skinnende rent, samtidig som det ivaretar tøyets tekniske egenskaper.
kr 99,00

Nikwax Tent & Gear SolarProof 0,5 L

Denne høytytende impregneringen kan brukes på værbestandige, syntetiske tekstiler, for økt vanntoleranse og beskyttelse mot UV nedbrytning. En påføring kan fordoble tekstilets levetid. Kan brukes både på tørt og vått, syntetisk materiale.
kr 199,00

Nikwax TX Direct Spray-On 300 ml

Denne høytytende impregneringssprayen er smart å bruke på regntøyet. Den gir nytt liv til vannavvisningen i tøyet, samtidig som den tilfører fukttransporterende egenskaper.
kr 169,00

Nikwax TX Direct Wash In 1 liter - wash-in

Denne høytytende impregneringssprayen er smart å bruke på regntøyet. Den gir nytt liv til vannavvisningen i tøyet, samtidig som den tilfører fukttransporterende egenskaper. Brukes i vaskemaskinen, sammen med klærne som skal impregneres. 1 liters flaske
kr 379,00

Nikwax TX Direct Wash In 300 ml - wash-in

Denne høytytende impregneringssprayen er smart å bruke på regntøyet. Den gir nytt liv til vannavvisningen i tøyet, samtidig som den tilfører fukttransporterende egenskaper. Brukes i vaskemaskinen, sammen med klærne som skal impregneres.
kr 169,00

Nikwax Wax for Leather 100 ml

Vannbasert impregneringsvoks for sko i glatt lær. Høytytende impregnering, som kan brukes på vått eller tørt lær, og gir umiddelbar beskyttelse.
kr 99,00