Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Vaskemidler

Vaskemidler

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Aqueous lærimpregnering svart

Høytytende impregnering for lær, som ivaretar lærets egenskaper og vanntetthet. Farge: Sort
kr 99,00

BioCare Sport textile Wash NC 500ml

BIOBASERT VASK for vannavvisende funksjonelle stoffer i skallplagg, soft-shell, vind- og ski-jakker, ryggsekker osv. Etterlater ikke kjemiske rester som kan påvirke funksjonaliteten, for eksempel vannavstøtning og pusteevne. Utmerket å bruke før impregnering på nytt. Godt for produktet, godt for miljøet.
kr 169,00

BioCare Wool & Down NC 500ml

RENGJØRENDE VASKEMIDDEL FOR FINVASK for alle typer ull, merinoull, mohair, silke, kashmir og dunprodukter. Inneholder Lanolin som naturlig smører inn ullen og eukalyptusoljen som er antibakteriell og gir en frisk duft.
kr 169,00

Cotton Proof 300 ml - wash-in

En høytytende impregnering for bomull og polybomull. Gir nytt liv til vanntette membraner, og reduserer vektfølelse. Beholder pusteegenskapene i det impregnerte materialet. Brukes i vaskemaskinen, sammen med klærne som skal impregneres.
kr 169,00

Down Proof 300 ml - wash-in

En høytytende impregnering for dun. Gir nytt liv til vanntette membraner, og beholder dunas lett-vekts egenskap. Sikrer dunets isoleringsevne og beholder varmeegenskapene i duna ved kaldt og fuktigt vær. Brukes i vaskemaskinen, sammen med klærne som skal impregneres.
kr 169,00

Down Wash Direct 300 ml - vaskemiddel

Teknisk vaskemiddel som er enkelt å bruke, spesiallaget for dun. Det gjør tøyet skinnende rent, samtidig som det ivaretar dunas tekniske egenskaper.
kr 129,00

Nikwax Wax for Leather 100 ml

Vannbasert impregneringsvoks for sko i glatt lær. Høytytende impregnering, som kan brukes på vått eller tørt lær, og gir umiddelbar beskyttelse.
kr 99,00

Organotex Spray-On NC 500ml

Spray-On TEXTILE WATERPROOFING Miljøvennlig biologisk nedbrytbar tekstilimpregnering egnet for alle slags stoffer som bomull, ull, lin, polyester, polyamid og blandinger. Reaktiverer vannavstøtningsfunksjonen på sports- og uteklær og utstyr.
kr 199,00

Organotex Wash-In NC 500ml

Miljøvennlig biologisk nedbrytbar tekstilimpregnering. Egnet for syntetiske stoffer som polyester, polyamid og blandinger. Reaktiverer vannavstøtningsfunksjonen på sports- og uteklær og utstyr.
kr 199,00

SoftShell Proof 300 ml - wash-in

En sikker, høytytende impregnering som brukes under vask, for softshellklær. Tilfører holdbare vannavvisningseffekter, samtidig som den beholder plaggets pusteegenskaper. Brukes i vaskemaskinen, sammen med klærne som skal impregneres.
kr 169,00

Spray On Nubuck&Suede 125 ml

Vannbasert impregnering som er grei å bruke på sko i nubuck og semsket skinn. Impregneringen gir økt vanntetthet, beholder materialets støtte og struktur, samt pusteegenskaper.
kr 119,00

Tech Wash 1 liter - vaskemiddel

Teknisk vaskemiddel som er enkelt å bruke og gjør ditt tekniske tøy skinnende rent, samtidig som det ivaretar tøyets tekniske egenskaper. 1 liters flaske
kr 249,00