Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

G3 Guide Stockingfoot Gunmetal

G3 Stockingfoot fra Simms er vell uten tvil favoritten på markedet. Nå er den kommet i ny og oppgradert versjon.
Fra kr 9 999,00

Guideline 2.0 Laxa Wading Boot Feltsole

Lett og behagelig vadesko med filtsåle laget av nylon og syntetisk lær som gjør dem holdbare og raskttørkende. Laxa Boot er for deg som går mye, men ikke krever maksimal støtte.
Fra kr 899,00

Guideline Laxa Jacket

En lett og moderne vadejakke, 2,5 lag gir deg en bevegelig og behagelig jakke å fiske i. En webbing med hull på hver brystlomme gir mulighet til å henge alt av vektøy og tilbehør lett tilgjengelig. Masse funksjonalitet til en god pris.
Fra kr 1 920,00

Guideline Laxa Waist Wader

Vader du sjelden dypt, fisker mest på land, kryper på knærne og holder en lav profil? Laxa midjevadere er laget av et solid 3-lags nylonstoff med god passform og fasongsydde ben uten sømmer på innsiden.
Fra kr 2 159,00

Guideline Ultrafiber Cap, Black

Teknisk og tidløs design laget av Flexfit med gode pusteegenskaper, lett i vekt og motstandsdyktig mot både vind og vann. Side- og bakpaneler har Airmesh stoff som puster godt. Front har GL 3D brodert logo, høyre bakpanel har vår Snakebox logo. Laget av 44% Polyester / 42% Nylon / 7% Cotton / 7% Spandex. Slitesterk og enkel å vaske. Velg mellom to størrelser, se guide. FLEXFIT ® capser har vevd polyurethane og spandex inn i svettebåndet. Dette gir den beste kombinasjonen av comfort og tilpassning. Dette er originalen!
Fra kr 299,00

Korkers Terror Ridge

Støvel med unik "Heel Lock" funksjon som gir maksimal støtte av foten på en behagelig måte. OmniTrax® utbyttbare såler gjør at du raskt og enkelt kan tilpasse støvelen til terrenget du ferdes i.
Fra kr 1 495,00

SIMMS Flyweight Boot Steel

Simms Flyweight er vadeskoen for deg som ofte er langt til fjells og som vandrer mye når du fisker.
Fra kr 2 999,00