Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Ahrex Flexistripper

Et enkelt og innovativt system for å kontrollere løssnøre og skytesnøre under fluefiske. Denne helt nye, revolusjonerende “stripping basket” lar deg oppnå lengre kast med mindre innsats. Du bruker mindre tid og energi på slitsomme blindkast og du har derfor mer tid til å fiske effektivt. De fleksible piggene til Flexi-Stripper er av en slik utforming at de er stive nok til å holde skytelinens løsbukter i orden, men likevel fleksible nok til enkelt slippe skytelinen ved neste kast.
kr 699,00

Baskette Linekurv BLACK

Baskette linekurv er designet av danske sportsfiskere for fluefiskere som ønsker den beste linekurven for fluefisket. Linekurv som aldri fylles med vann, perfekt for kystfiske. Bygget i lett skum slik at det flyter og alltid er tom for vann da det dreneres ut via små hull i bunnen .. Magnet i kjeglene slik at du har kontroll på fluene dine når du bytter. Du kan sitte på den, slik at du sparer baken i vadebuksen din.
kr 1 699,00

Competition Pro Full Frame Håv XL (70x85cm) 120-200cm

Store gummierte masker tillater deg å bevege håven raskere gjennom vannet, nesten uten motstand. Supersterk landingsnett, designet for å lande stor fisk. Ekstra stor nettingpose av gummi, flott for Catch and Release! Sterkt teleskopisk håndtak, med skyve- og klikksystem for enkel transport og lagring! Problemet med de fleste store moderne håver til laksefiske, er at maskene er så små at vanngjennomstrømning gjør håvene nærmest uegnet i noenlunde strømmende vann. Dette problemet unngår du med denne håven.
kr 1 299,00

Daiwa Måleband 150cm

Praktisk målebånd for lengdemål av fisk eller andre interessante saker og ting. Maks lengde 150 cm. Det måler også i tommer.
kr 70,00

Daiwa Reel Greaser

Meget godt og holdbart fett til bruk på snellene. Praktisk belgbeholder med lang tut for å nå inn i kriker og kroker på snellene.
kr 69,00

Daiwa Reel Oiler

Meget god olje i praktisk pennutførelse med spiss som kommer lett til i kriker og kroker.
kr 69,00

Digitalvekt Sort 0-40kg

Relativ liten og lett digitalvekt opp til 40 kg med Tarafunksjon. Nøyaktighet 10gr.
kr 299,00

EZELAP Diamantbryne

Sneding diamantbryne fra EZELAP med spor for sliping av krokspiss.
kr 125,30 kr 179,00

Flex Coat Quickfix Rod Repair Kit

Kitet inneholder Epoxy, koster og div for rep av stenger
kr 199,00

Gehrke's Gink Flytemiddel

Verdens beste flytemiddel? Ikke langt fra sannheten ihvertfall!
kr 119,00