Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Baskette Linekurv BLACK

Baskette linekurv er designet av danske sportsfiskere for fluefiskere som ønsker den beste linekurven for fluefisket. Linekurv som aldri fylles med vann, perfekt for kystfiske. Bygget i lett skum slik at det flyter og alltid er tom for vann da det dreneres ut via små hull i bunnen .. Magnet i kjeglene slik at du har kontroll på fluene dine når du bytter. Du kan sitte på den, slik at du sparer baken i vadebuksen din.
kr 1 699,00

Competition Pro Full Frame Håv XL (70x85cm) 120-200cm

Store gummierte masker tillater deg å bevege håven raskere gjennom vannet, nesten uten motstand. Supersterk landingsnett, designet for å lande stor fisk. Ekstra stor nettingpose av gummi, flott for Catch and Release! Sterkt teleskopisk håndtak, med skyve- og klikksystem for enkel transport og lagring! Problemet med de fleste store moderne håver til laksefiske, er at maskene er så små at vanngjennomstrømning gjør håvene nærmest uegnet i noenlunde strømmende vann. Dette problemet unngår du med denne håven.
kr 1 299,00

Daiwa Måleband 150cm

Praktisk målebånd for lengdemål av fisk eller andre interessante saker og ting. Maks lengde 150 cm. Det måler også i tommer.
kr 70,00

Daiwa Reel Greaser

Meget godt og holdbart fett til bruk på snellene. Praktisk belgbeholder med lang tut for å nå inn i kriker og kroker på snellene.
kr 69,00

Daiwa Reel Oiler

Meget god olje i praktisk pennutførelse med spiss som kommer lett til i kriker og kroker.
kr 69,00

Digitalvekt Sort 0-40kg

Relativ liten og lett digitalvekt opp til 40 kg med Tarafunksjon. Nøyaktighet 10gr.
kr 299,00

ECOastal linekurrv LIGHT GREY

Sondergaards ECOastal Stripping Basket er resultatet av kombinasjonen av lette materialer, overlegen ergonomi og funksjonalitet. Denne komfortable og brukervennlige strippekurven er utstyrt med fleksible pigger som forhindrer kluss med skytelina. Et justerbart borrelåsbelte holder strippekurven på plass, og med den halvåpne kurven, holder du effektivt oversikt med skytelina.
kr 799,00

EZELAP Diamantbryne

Sneding diamantbryne fra EZELAP med spor for sliping av krokspiss.
kr 169,00

Flex Coat Quickfix Rod Repair Kit

Kitet inneholder Epoxy, koster og div for rep av stenger
kr 199,00

Gehrke's Gink Flytemiddel

Verdens beste flytemiddel? Ikke langt fra sannheten ihvertfall!
kr 119,00

Guideline Magnetic Net Keeper

Magnetisk håvoppheng er den letteste typen å betjene. Denne har 3kg trekkkraft og holder godt på håven.
kr 189,00