Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Turutstyr

Turutstyr

Select Subcategory
3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Kids Grow Monster II Oxford blue 1

High-quality outdoor children’s sleeping bag which grows with your child and keeps your offspring nice and warm thanks to a warm 2-layer construction. Cosy fleece in the foot box and a velvet collar let the little rascals slumber sweetly. The rustle-free outer material guarantees undisturbed sleep. Clever! – Grüezi+Bag knows what your kids need!
kr 1 199,00

Mini Hammock Royal Blue/Orange 150 x 100 cm

Hengekøye for barn 0-3 år
Ticket To The Moon hengekøye er laget av høy klasse fallskjermmateriale (silke nylon), som tilpasser seg kroppen din, dette fallskjerm stoffet er både solid og svært komfortabelt, en flott kombinasjon av elastisitet og pusteevne. Hengekøyen gir en perfekt kroppstøtte uten trykkpunkter. Våre hengekøyer er også ideelle for sporadisk avslapping, tur i skog og mark, jakt, fiske og selvfølgelig en middags lur.
Som å ligge å slappe av på månen!
Str. 150 x 100 cm
kr 390,00

Drikkeflaske barn Mørk Rosa 0.4L

Super drikkeflaske til barn
Lekkasjefri drikketut
BPA-fri
kr 219,00

Drikkeflaske barn Blå 0.4

Super drikkeflaske til barn
Lekkasjefri drikketut
BPA-fri
kr 199,00

Little Mammut MTI 4438/sherwood-space 140 L

En god justerbar sovepose for barnet, perfekt for barn i vekst! Farge: Sherwood-space Lengde: 105 cm / 140 cm
kr 879,00

Drikkeflaske Eddy Kids Unicorn Party

Camelbak Eddy Kids er en sølesikker drikkeflaske med biteventilFlasken er enkel å drikke av, lett å rengjøre og ligger godt i håndenVolum: 0,4 liter.
kr 219,00

Turtagrø Jr Sovepose SVART 1

Passer personer opp til 150-155cm
Vekt sovepose ca 1400 gram.
Testet i henhold til EN 13537
T-lim 0 grader
Soveposen leveres med kompresjonstrekk.
kr 599,00

Alta junior Flex V Helsport

Alta Junior Flex er lengde-justerbare soveposer for barn mellom 130-160 cm. Du kan enkelt justere lengden ved å dytte fotenden på posen inn i selve soveposen og lukke den med glidelås. Dermed har du en kortere sovepose med ekstra isolasjon i fotenden til de yngste barna. Alta Junior Flex er basert på vår mest populære tresesongs sovepose gjennom mange år; Alta. Alta Junior Flex er en pose for vår, sommer og høst. Alta Winter Jr. Flex er den varmeste soveposen i Junior-Flex serien. Dette gjør at barna har en pose de kan bruke også på vinterstid uten å fryse. Posen har to lag med lettvekts fiber som minimerer varmetap. Som resten av Junior Flex-serien har Alta markerte detaljer i rødt slik at barna enkelt skal kunne håndtere posen på egenhånd.
kr 2 299,00

Drikkeflaske Eddy Kids UFOs 0,4L

Camelbak Eddy Kids er en sølesikker drikkeflaske med biteventilFlasken er enkel å drikke av, lett å rengjøre og ligger godt i håndenVolum: 0,4 liter.
kr 219,00

Alta Winter Junior Flex V Blac

Alta Junior Flex er lengde-justerbare soveposer for barn mellom 130-160 cm. Du kan enkelt justere lengden ved å dytte fotenden på posen inn i selve soveposen og lukke den med glidelås. Dermed har du en kortere sovepose med ekstra isolasjon i fotenden til de yngste barna. Alta Junior Flex er basert på vår mest populære tresesongs sovepose gjennom mange år; Alta. Alta Winter Jr. Flex er den varmeste soveposen i Junior-Flex serien. Dette gjør at barna har en pose de kan bruke også på vinterstid uten å fryse. Posen har to lag med lettvekts fiber som minimerer varmetap. Som resten av Junior Flex-serien har Alta markerte detaljer i rødt slik at barna enkelt skal kunne håndtere posen på egenhånd.
kr 2 599,00