Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Produkter merket med turkjøkken

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Brenner 115 g m/piezotenner NC 1

Liten og effektiv toppmontert brenner fra Eagle Products
kr 349,00

Primus EasyFuel II Piezo

Easy Fuel er som navnet antyder en gassbrenner som er svært enkel å bruke takket være enkelt og pålitelig design og piezo. Et perfekt kjøkken for den globale reisende. Leveres med nylonbag. (gassboks følger ikke med) Egenskaper for Primus EasyFuel II Gassbrenner Høyde: 88 mm Diameter: 85 mm Brenntid: 70 min på 230 g Sesong: 3 sesonger Effekt: 3000 W Koketid: 3 min på 1 liter Personer: 1-4 Tenning: Piezo Vekt: 346g
kr 1 449,00

Primus Express Spider II

En stabil og god brenner, med teknikk fra vår toppmonterte ExpressStove. Nå oppgradert med nye kjelestøtter, og føtter som låser i posisjon når den er utslått. Legges kompakt sammen. Stabil også med større kjeler. En av markedes letteste slangemonterte brennere. Leveres med vindskjerm og oppbevaringspose.
kr 999,00

Primus Fuel Bottle 0.35L NC 1

Liten, lett og sikker brenselsflaske i aluminium. Uknuselig med solid kork. Passer med OmniFuel, Multifuel, Eta Power MF, Gravity VG & MF og Varifuel.
kr 199,00

Primus Fuel Bottle 0.6L NC 1

Brenselsflaske
Lett aluminium
Pulverlakkert Ultralett aluminiumsflaske for oppbevaring av drivstoff. Standard gjenger. Lakkert innside for optimal beskyttelse. Pulverlakkert for godt grep.
kr 249,00

Primus Kjele EtaPower 1,2l

PRIMUS EtaPower 1,2 liters kasserolle er laget av anodisert aluminium med et flerlags titan non-stickbelegg på innsiden. Det er utstyrt med en varmeveksler i bunnen, noe som gjør kjøkkenet rundt en tredjedel raskere og mer effektivt. I tillegg har lokket håndtak, og kan brukes som dørslag. EtaPower Pot 1,2 l kan brukes med de fleste eksisterende gass-og multi drivstoff brennere på markedet. Leveres i en hendig mesh bag og med sammenleggbart håndtak.
kr 479,00