Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Produkter merket med turkjøkken

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Brenner 115 g m/piezotenner NC 1

Liten og effektiv toppmontert brenner fra Eagle Products
kr 299,00

Brenner for stormkjøkken NC 1

Gjør stormkjøkkenet ditt om til et supereffektivt kokesystem! Erstatter rødspritbrenneren og festes enkelt i de fleste stormkjøkken
kr 449,00

Express Spider II NC 1

En stabil og god brenner, med teknikk fra vår toppmonterte ExpressStove. Nå oppgradert med nye kjelestøtter, og føtter som låser i posisjon når den er utslått. Legges kompakt sammen. Stabil også med større kjeler. En av markedes letteste slangemonterte brennere. Leveres med vindskjerm og oppbevaringspose.
kr 999,00

Express Stove NC 1

MicronTrail Stove kombinerer lav vekt og kompakt design med ytelse og stabilitet. Vil du ha lett ryggsekk, men likevel ha med deg brenner for å tilberede varm mat og drikke mens du er på eventyr? I så fall er MicronTrail Stove brenneren for deg. Dette er vår mest avanserte MicronTrail brenner, med Piezo-tenner og ventil med regulator. En Piezo-tenner er praktisk når du reiser. Regulatoren på ventilen gjør at du kan kontrollere flammen bedre, noe som også forbedrer ytelsen når gassbeholderen er nesten tom. Forbruket av drivstoff optimaliseres gjennom hele beholderens levetid. Den smale og raske flammen tåler vind bra, og med en PrimeTech-kjele vil du kunne koke 1 liter vann på under 3 minutter. Denne gassbrenneren har kapasitet til å håndtere store kjeler. Støttene til brenneren kan foldes ved transport slik at den tar liten plass.
kr 599,00

Express Stove Set Piezo 1

Express Stove Set med sin nye 1L kjele har en effektiv vindskjerm som enkelt monteres på kjøkkenet ved hjelp av kraftige magneter. Lokket kommer i gjennomsiktig BPA-fri plast og er utstyrt med dørslag og gripevennlig silikon. Brennere, medfølgende BPA-fri plastbolle og en 100-grams gassboks kan puttes i kasserollen. Gass følger ikke med.
kr 1 499,00