Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Tur- og fritidsjakker

Tur- og fritidsjakker

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Arcteryx Atom LT Hoody (m)

Lett, allsidig syntetisk isolert hettejakke som fungerer både som mellomlag og på egen hånd. Atom-serien: Mellomlag med syntetisk isolasjon. | LT: Lav vekt.
Fra kr 2 499,00

Arcteryx Solano Hoody (m)

Vindtett, vannavvisende GORE-TEX INFINIUM™-hettejakke med raffinert urban stil.
Fra kr 2 299,00

BLACK DIAMOND STORMLINE STRETCH RAIN SHELL (m)

Laget for å takle de værste elingene, ved å kombinere BD.dry™ vanntette/pustende/vindtette løsning med stretch-materiale gir Stormline en pålitelig beskyttelse i dårlig vær.
Fra kr 1 699,00

High Coast Wind Jacket (M) Patina Green-Navy

Lett og pakkbar vindjakke i vokset polyamid / økologisk bomull som passer perfekt for dagsturer.
Fra kr 2 399,00

Houdini Jkt (m) Crater Blue

"A product is not perfect until nothing can be taken away" - en av pillarene i produktfilosofien til Patagonia. Med Houdini-jakken har man oppnådd akkurat det; jakken har kun det man trenger av en supertynn, fjærlett "nødskalljakke". Vannavstøtende, vindtett og med en hette som kan tilpasses. Halv-elastikk nederst på ermene og stramming nederst på jakken. Reflekterende logo foran og refleks bak. Jakken pakkes sammen til "nesten ingenting" i brystlommen og puster dessuten forbausende bra. En liten hempe inni brystlommen gjør at den sammenpakkede jakken lett kan festes på sekk eller belte eller klatresele. Et "må-ha"-produkt til alle aktiviteter - hele året. Laget i 100% resirkulert nylon og produsert på Fair Trade-sertifisert fabrikk.
Fra kr 1 499,00

Kento light HS Hooded Jacket (m)

Et minimalistisk design reduserer vekten til Kento light og gjør den ekstremt komprimerbar. Vanntette og pustende egenskaper gjør kento guide til en all-around værbeskyttelsesjakke.
Fra kr 1 999,00

Norrøna svalbard cotton Jakke (M)

Den tidløse svalbard Cotton Jacket er en komfortabel og funksjonell bomullsjakke som vil holde deg beskyttet mot vind og lette regnbyger ute på tur.
Fra kr 2 599,00

Oppdal Insulated Jkt (m) Black / Solid Charcoal

Vattert, teknisk 2-lags skalljakke utviklet for skikjøring. Oppdal Insulated Jacket er laget i vindtett, vanntett (vannsøyle: min. 10 000 mm) og pustende Bergans Element Active®-materiale i myk og behagelig kvalitet. Bergans ArcticInsulation er et syntetisk vatteringsmateriale som bevarer sine isolerende egenskaper selv når det blir fuktig. Høy krage og hjelmtilpasset hette gir perfekt beskyttelse mot vind og snø. Oppdal Insulated Jacket er designet for å gi maksimal bevegelsesfrihet og passer til moderat til høyt aktivitetsnivå under tøffe værforhold.
Fra kr 3 299,00