Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Tur- og fritidsjakker

Tur- og fritidsjakker

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Abisko Lite Trekking Jacket (W) Cabin Red-Rowan Red

Lett jakke som puster godt til turer i varmt vær.
Fra kr 3 299,00

Abisko Lite Trekking Jacket (W) Light Olive

Lett jakke som puster godt til turer i varmt vær.
Fra kr 3 299,00

Aenergy Light ML Hooded Jacket (w)

Maksimal ytelse kombinert med minimal vekt. Aenergy Light hettejakken er designet for fjellklatring og skiturer hele året. Avhengig av utetemperaturen og anstrengelsesnivået, kan du bruke den som base eller mellomlag.
Fra kr 1 299,00

Aenergy Pro SO Hooded Jacket (w) Marine

Veldig elastisk og slitesterk softshelljakke
Fra kr 2 799,00

Aenergy WB Hooded Jacket (w)

Aenergy WB er en pustende og superlett, men robust vindjakke fra Mammut. Jakken kan veldig lett pakkes sammen med en super pakkelomme.
Fra kr 1 599,00

Alpha SL Anorak (w) Dark Immersion

Superlett GORE-TEX-skall med det ultralette, ekstremt slitesterke ytterstoffet Hadron™. Alpha-serien: Klatre- og alpinfokuserte systemer | SL: Superlett.
Fra kr 4 199,00

Arcteryx Atom SL Hoody (W)

Superlett, pakkbar Coreloft™-isolert hettejakke for aktiviteter med middels til høyt intensitetsnivå. Atom-serien: Syntetisk isolerte mellomlag | SL: Superlett.
Fra kr 2 199,00

Arcteryx Beta AR Jacket (w)

Lett, pakkvennlig og svært allsidig GORE-TEX PRO-skalljakke med hybridkonstruksjon. Beta-serien: Fjellklær til allroundbruk. | AR: Allround.
Fra kr 5 999,00

Arcteryx Beta Jacket (w)

Pustende og allsidig GORE-TEX skall laget for å takle aktiviteter på fjellet. Beta-serien: Allround fjellklær
Fra kr 3 999,00

Arcteryx Gamma LT Hoody (m)

Allsidig, pustende softshell med væravvisende egenskaper og god stretch. Gamma-serien: Ytterplagg i softshell med stretch | LT: Lav vekt.
Fra kr 2 299,00

Cecilie Mtn Softshell Jacket (w) Solid Dark Grey/Clear Ice Blue

Superkomfortabel friluftsjakke med en kombinasjon av to ulike typer softshellmateriale. Cecilie Mountain Softshell Jacket har et vind- og vannavvisende materiale med PFAS-fri impregnering på utsatte steder. I ryggen og under ermene har den et lettere materiale med god pusteevne og fukttransporterende evne. Romslige napoleonslommer foran gir enkel tilgang til eiendeler selv når du bærer ryggsekk. Lommene sørger også for ventilasjon når de er åpne. Ingen sømmer i siden for å forhindre at det oppstår friksjon. Dette gir høy komfort ved bæring av sekk samt mindre slitasje. Cecilie Mountain Softshell Jacket er utviklet i samarbeid med eventyrer og fjellklatrer Cecilie Skog og inneholder bluesign® approved fabrics and trimmings.
Fra kr 2 000,00

Concept Jacket (w) PINEG

Teknisk og feminin jakke med hette til langrenn og annen utendørsaktivitet. Jakken er designet med softshell materiale og dun padding i front for å beskytte mot vær og vind
Fra kr 2 499,00