Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Randoneesko

Randoneesko

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Atomic Backland Carbon Black/Red

Den stiveste Backland-støvelen
Fra kr 3 999,00

Atomic Backland Expert Dark blue/red

Veldig komfortabel topptursko som er lett å bruke
Fra kr 3 199,00

Atomic Backland Expert W Vapor/Black

Veldig komfortabel topptursko for damer som er lett å bruke
Fra kr 2 999,00

Dalbello Lupo Air 110, cw/white-petrol

Kjøreorientert toppturstøvel som setter helt nye standarder. Lupo Air veier kun 1299g i str 265, men er basert på skallet fra en alpinstøvel, og har en fullverdig ID innerstøvel. Gåutslaget er på hele 67 grader, noe som er mer enn du noen gang trenger. Sålene fra Vibram er utskiftbare og kan erstattes med GripWalk såler hvis du også ønsker å bruke støvelen i alpinbindinger.Innerstøvelen kan varmetilpasses for perfekt passform.
Fra kr 4 199,00

Dalbello Lupo AIR 130 bx/black-red

Lupo Air 130 er en klassedefinerende toppturstøvel. Det gyldne triangelet for tuppturstøvler er vekt, gåutslag og kjøreegenskaper. Lupo Air er født fra formen og teknologien til en alpinstøvel, noe som gir uovertrufne kjøreegenskaper. Samtidig er den med sine 1299g i str 265 ekstremt lett. Gåutslaget på 67 grader har veldig lite friksjon, noe som gjør turen opp til en lek. GripWalk®-sålene med Vibram® gir ekstra komfort og bekvemmelighet når du går eller klatrer. Kraftig, lett og komfortabel thermo-innerstøvel sørger for komforten.
Fra kr 4 999,00

Dynafit Hoji Free 110

Topptur frikjøringsstøvel - kjør hardt - gå lett!
Fra kr 7 799,00

Dynafit Hoji Free 130

Frikjøringsmaskin med ypperlige gåegenskaper!
Fra kr 8 399,00

Dynafit Hoji Pro Tour

Den første kjørestøvelen som er rå å gå med - den første turstøvelen som er rå å kjøre med
Fra kr 4 000,00

Dynafit Hoji PX W

Den første kjørestøvelen som er rå å gå med - den første turstøvelen som er rå å kjøre med
Fra kr 3 500,00

Dynafit TLT8 Expedition CR

TLT8 - En sikker vinner! Dynafit har vært markedsleder i segmentet lette toppturstøvler i en årrekke. Dette er siste generasjon i TLT serien, en videreutvikling av TLT7 og TLT6. Denne utgaven er blitt mer driftssikker, fått nye spenner og er en mer presis og kjøregod utgave av forgjengeren. TLT8 har optimalisert skallet med tanke på vekt og stivhet. Skallet er støpt i grilamidplast og skaftet er i tillegg forsterket med glassfiber, vekten er kun 1130 gram. Støvlene har meget godt gåutslag og er presis på foten.
Fra kr 4 999,00

Dynafit TLT8 Expedition CR W

Lett, presis og kjøregod toppturstøvel til damer. Dynafit har vært markedsleder i segmentet lette toppturstøvler i en årrekke. Dette er siste generasjon i TLT serien, en videreutvikling av TLT7 og TLT6. Denne utgaven er blitt mer driftssikker, fått nye spenner og er en mer presis og kjøregod utgave av forgjengeren. TLT8 har optimalisert skallet med tanke på vekt og stivhet. Skallet er støpt i grilamidplast og skaftet er i tillegg forsterket med glassfiber, vekten er kun 1040 gram. Støvlene har meget godt gåutslag og er presis på foten.
Fra kr 4 999,00

Quantum Asolo Fact. ep/carbon

Lett toppturstøvel med innovativ konstruksjon. Lav vekt, perfekt gåutslag og gode kjøreegenskaper. Passer de som ønsker lav vekt, men samtidig liker å kjøre på ski. Thermoformbar innerstøvel. Vekt kun 950g i str 265
Fra kr 5 249,00