Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Tohånds

Tohånds

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Evotec Cast Fast 15' #10 4-delt

kr 3 745,00 kr 7 490,00

Guideline Elevation Tohånds

Elevation er superlette og sterke fluestenger med en jevn, medium rask aksjon for fluefiskere på alle nivåer. Produksjonen av denne stangserien er bærekraftig med miljøvennlige komponenter.
Fra kr 4 499,00

Guideline LPX Coastal 9'3" #6

Guideline LPX Coastal er neste generasjon fluestenger for predator- og kystfiske utviklet med førsteklasses miljøvennlige komponenter og en mer bærekraftig produksjonsteknikk.
kr 4 450,00

Guideline LPXe

LPXe er en klassiker med sin raske ¾-dels aksjon som går dypt i klingen. Under det sobre designet skjuler det seg avanserte grafittstrukturer og egenskaper som appelerer til alle fiskere. Ikoniske fluestenger for alt fra lett ørret- til laksefiske.
Fra kr 5 990,00

Guideline NT8:4

NT8 er det ypperste innen Guideline fluestenger. Siste generasjons IM8-T46 High Tensile Karbon med Nano Silica forsterkningsteknologi. Premium kork, lette i vekt, sterke klinger, medium/rask aksjon og fantastisk tilbakeslagshastighet.
Fra kr 9 450,00

LTS Dynamic 12,6` 4-delt #8/9

LTS Dynamic er den nye ultimate utgaven av LTS-stenger. Stengene har en aksjon som minner om vår vellykkede serie X1 og Explosive. Stengene er litt lettere, og hvis du tar disse stengene i hånden, vil du sannsynligvis oppleve en hyggelig overraskelse. Stengene leverer langt utover det som forventes av ei stang i denne prisklassen. LTS Dynamic er også preget av en LTS-aksjon med en relativt flat spiss og en 2/3 ensartet aksjon, noe som gjør stangen egnet for både nybegynnere og de med mer erfaring. Stengene er utstyrt med snakeringer og et svart aluminium snellefeste.
kr 2 499,00