Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Tilbehør brennere

Tilbehør brennere

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Jetboil Fuel Can Stabilizer

Støttebein for montering på gassbokser. Passer de fleste gassbokser til turkjøkken og brennere. Meget god sak for bedre sikkerhet ved bruk av gassbrennere.
kr 159,00

Jetboil Pot Support

Koke-/ steketopp til å sette på brenneren i Jetboil turkjøkken. Med denne kan du bruke ordinære panner til matlaging på denne brenneren.
kr 189,00

MSR Coffee Press Kit, WindBurner

WindBurner Coffee Press Kit gjør at du kan lage presskanne kaffe med din MSR WindBurner Personal kjele Med WindBurner Coffee Press Kit kan lage god presskannekaffe til gjengen. Du kan briljere med like god kaffe på tur som hjemme i stua. Kaffen smaker uansett alltid godt på tur.
Fra kr 399,00

MSR Fuel Bottle 591 ml

Fuel Bottle er brenselsflaske til oppbevaring av drivstoff. Flasken er laget av aluminium og er lufttett. Brenselsflaskene til MSR er kun kompatible med MSR sine pumper. Passer alle drivstoffbrennere fra MSR. Lokket på brenselsflaskene er barnevennlig – man må trykke det ned og snu på det.
kr 349,00

MSR Fuel Bottle 887 ml

Fuel Bottle er brenselsflaske til oppbevaring av drivstoff. Flasken er laget av aluminium og er lufttett. Brenselsflaskene til MSR er kun kompatible med MSR sine pumper. Passer alle drivstoffbrennere fra MSR. Lokket på brenselsflaskene er barnevennlig – man må trykke det ned og snu på det.
kr 399,00

MSR Solid Heat Reflector w/ Wi 0 0

Solid Heat Reflector with WindScreen av aliminium reflekterer varmen rundt brenneren noe som øker kokehastigheten, og du bruker dermed mindre drivstoff. Ganske rått! Solid Heat Reflector with WindScreen passer til alle MSR brennere på flytende drivstoff og MSR WindPro, og som navnet tilsier er denne vindskjermen solid.
kr 399,00

MSR Windburner Ceramic Skillet 2021

WindBurner Ceramic Skillet er en stekepanne i aluminium for Windburner systemet, med keramikkbelegg som gjør steking og rengjøring enklere. Den har større hull under, som gjør at den ikke blir for varm for fort, og du ender med pannekaker som er stekt kun i midten. Kan med fordel brukes med lav fyring av Windburneren. Stekepannen har en diameter på 20cm, og er veldig stabil siden den sitter fast på brenneren. Stekepannen passer utenpå Windburner Stock Pot.
kr 1 299,00

MSR Windburner Hanging Kit

WindBurner Hanging Kit er oppheng slik at du kan henge opp MSR WindBurner brenneren din. Passer for MSR WindBurner 1-liter og 1,8-liter.
kr 499,00

MSR WindBurner Stock Pot 4,5L

Dette er den største kjelen til WindBurner-serien, og passer for store grupper. Den har "heat exchanger" ringen som gir raskere koketid siden mindre kulde og vind slipper inn. Dette gjør kjelen også stabil på brenneren. NB! Husk at bruk av varmevekselsystemer på kjeler utvikler mer karbondioksyd!
kr 1 549,00

Primus Brenselflaske 0,6 ltr. (rød)

Ultralett aluminiumsflaske for oppbevaring av drivstoff. Standard gjenger. Lakkert innside for optimal beskyttelse.
kr 179,00

Primus Fuel Bottle 0.35L NC 1

Liten, lett og sikker brenselsflaske i aluminium. Uknuselig med solid kork. Passer med OmniFuel, Multifuel, Eta Power MF, Gravity VG & MF og Varifuel.
kr 199,00

Primus Fuel Bottle 0.6L NC 1

Brenselsflaske
Lett aluminium
Pulverlakkert Ultralett aluminiumsflaske for oppbevaring av drivstoff. Standard gjenger. Lakkert innside for optimal beskyttelse. Pulverlakkert for godt grep.
kr 249,00