Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori teltlykter

teltlykter

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

APOLLO - Octane

Completely redesigned for better, brighter in-camp illumination, the fully rechargeable Apollo features 250 lumens of glare-free light and charges handheld electronics via USB.
kr 829,00

Black Diamond Moji R+ Lantern

Klassisk Snap-T® Pullover i 100% resirkulert polyester fleece. Denne fleecen er varm og god, samt hurtigtørkende. Fleecen er litt lettere og luftigere enn den klassiske Snap-T fleecen. Denne tidløse fleecen går aldri av moten!
Fra kr 529,00

MOJI LANTERN GRAPHITE OS

Moji er en enkel men genial teltlykt. Tar liten plass, men gir masse lys. 100 lumen som kan dimmes trinnløst til ønsket styrke.
kr 349,00

Nextorch UL360 70lm

Vi kaller UL360 for ”lommelanterne”, siden den er så liten at du kan ha den i lommen. Batteriet er 1 stk AA, som gir lys opptil 70 lumen, og lyser opp ca 5 m2. UL360 kan rotere 360°, for å få en mest mulig komfortabel belysning. Men det viktigste er kanskje at den leveres med magnetisk bunnplate, karabinkrok og en fleksibel strikk, noe som gjør at du kan henge opp eller feste UL360 nesten hvor som helst.
kr 229,00

VOLT LANTERN - Dark Berry

En 250-lumen basecamp- og ryggsekkturlykt. Volt drives på et integrert oppladbart litiumbatteri eller standard AA-batterier. Den har USB-lade inn og lade ut porter Som gjør den ideell for lading av mobiltelefon f.eks. Lykta kan henges eller stå alene, noe som gjør den perfekt til å lyse opp i camp.
kr 649,00

VOLT LANTERN - Denim all

A 250-lumen basecamp and backpacking lantern, the Volt runs on an intergrated rechargeable lithium battery or standard AA batteries, and features USB charge in and charge out ports—ideal for charging a cell phone in the backcountry. The Volt includes a hanging option or can stand alone making it perfect for lighting up camp no matter where you are.
kr 649,00

ZIP Lantern Octane

Zip Lantern er et innovativt backpackerlys som kombinerer presisjonsstrålen til en lommelykt med den omgivende belysningen av en lanterne. I en lukket blendefri kuppel er det opptil 150 lumen nærhetsbelysning for matlaging, sortering av utstyr eller å se over kartet. Når naturen kaller, eller det er på tide å fylle på vann, har lommelyktmodusen en 100 lumen presisjonsstråle for å belyse veien. En enkel sammenleggbar krok på toppen gjør den det enkelt å henge fra en gren eller et tilbehør i teltet.
kr 349,00