Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Tarp og tilbehør

Tarp og tilbehør

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Amazonas Adventure Rope

Superlette opphengstau fra Amazonas
kr 499,00

Amazonas Adventure Tarp

Tarp til hengekøyer fra Amazonas. Produsert i slitesterkt materiale med lav vekt og vannsøyle på 2000 mm som holder vann og regn ute. Lager et lunt og komfortabelt oppholdsrom for hengekøyen. Leveres med justerbare kroker og y-plugger i aluminium.
kr 2 899,00

Amazonas T-Strap

Set of 2 specially developed attachment straps for hanging up hammocks.
kr 399,00

Hammock Floor

Hammock floor fungerer som et "gulv" under hengekøya som beskytter friluftsutstyret ditt fra skitt og lukt i terrenget. Kan brukes på bakken, eller henges opp som ei bagasjekøye under hengekøya di.
kr 299,00

JR GEAR Hammock Bug Net

Jr Gear Hammock Bug Net er et myggnett til hengekøye som er lett å sette opp. Passer til enkle og doble hengekøyer. Vertikal glidelås på midten. Leveres i pakkpose. Vekt: 440 gram
kr 599,00

Moskito Tarp BROWN

En suveren tarp som beskytter deg mot både regn og insekt. Myggnettingen kan brettes opp om du ikke ønsker å bruke det. Åpnes/lukkes med glidelås.
kr 2 999,00

Tarp Sock

Med tarpsokker kan du enkelt pakke sammen tarpen din uten å ta den helt ned.
kr 299,00

TTTM Convertible BugNet

Myggnettet passer alle modeller, utenom mammock. Ny og forbedret modell for 2019. Nå enda tettere for å holde alle småkryp ute! Passer alle modeller!
kr 799,00

TTTM TARP Regnbeskyttelse Grønn

Taket passer alle modeller utenom mammock. Hengekøyetak fra Ticket To The Moon. Kan enten brukes uavhengig eller sammen med hengekøyen din, taket gir deg mulighet til å nyte selv våte regnværs dager. Ergonomiske drypp linjer og størrelsen sikrer at du og din hengekøye forblir tørr. Hengekøyetaket designet for å brukes sammen med alle Ticket To The Moon hengekøyer, men kan også brukes uavhengig. Laget utelukkende av polyester-behandlet ripstop nylon, så Hengekøyetaket tilbyr påliteligværbeskyttelse. Når den ikke er i bruk, kan det enkelt pakkes ned i sin egenintegrerte sekk.
kr 999,00

Underquilt Forest

Har du ligget i hengekøy har du nok kjent at du blir kald på skinka og ryggen. Dett er da det ikke blir noe luft å varme opp mellom deg og hengekøya. Dette har Amazonas fikset med denne godbiten! Nå kan du henge uten å frysa rassen av deg, og det helt ned til -5°C.
kr 1 599,00