Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori T-skjorter

T-skjorter

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

/29 cotton bolder T-Shirt (m) GREY MELANGE

/29 cotton journey T-Shirt er laget i 100% GOTS-sertifisert økologisk bomull av høy kvalitet.
Fra kr 499,00

Aclima DesignWool MARIUS T-shirt grå (m)

DesignWool T-shirt er en kortermet t-skjorte med rund hals. Det tradisjonelle mønsteret går på tvers over brystet og tas opp igjen øverst på armene. Nederst foran på høyre side er det en vevet Marius by Aclima logo. DesignWool er deilige ullplagg designet til hverdagslig bruk. Disse plaggene er utrolig komfortable, de kan fint benyttes både som isolerende ullundertøy på fjelltur og som et sporty plagg i urbane strøk. Dette er fine basisplagg i 100% merinoull, som kjennes myke og varme. T-skjorten er sydd med flate sømmer som ikke irriterer eller gnager mot huden. Disse plaggene egner seg alene som baselayer eller under et mellomlag. Det klassiske Marius mønsteret ble designet av Unn Søiland i 1953. Mønsteret ble oppkalt etter slalåmkjører, krigshelt og skuespiller Marius Eriksen og er det mest vanlige strikkemønsteret i Norge. I dag er dette mønsteret blitt et ikon for norske tradisjoner innen håndarbeid og design.
Fra kr 1 149,00

Arcteryx Captive Split ss T-Shirt (m)

T-skjorte for høstbruk med motiv laget av økologisk dyrket bomullsblanding.
Fra kr 649,00

Cap Cool Daily (m) Graphic Shi Hatch Hour: New Navy X-Dye

Patagonia's most versatile performance knit for use on trails or on the water provides 50+ UPF sun protection and HeiQ® Fresh durable odor control. Made from 50-100% recycled content, Patagonia tech tees keep you comfortable when you’re working hard in conditions ranging from cool to hot. Fair Trade Certified™ sewn.
Fra kr 699,00

Tech Lite II SS Tee Single L (m) LODEN

Icebreakers mest allsidige ull t-skjorte, gir et stretchy, pustende og konfortabel lukt-resistent plagg som kan brukes like mye til høy aktivitet som et isolerende plagg. Med print.
Fra kr 799,00

Tech Lite II SS Tee South Al (m) AZUL

Icebreakers mest allsidige ull t-skjorte, gir et stretchy, pustende og konfortabel lukt-resistent plagg som kan brukes like mye til høy aktivitet som et isolerende plagg. Med print.
Fra kr 799,00

Tech Lite SS Crewe The Good (m) FLINT

Icebreakers mest allsidige tekniske t-skjorte i merinoull. Med stilig print, god stretch og høy pusteevne er like god til hverdags som til trening. Den er også odør-resistent og har et tidløst grafisk print i front.
Fra kr 759,00