Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori T-skjorter

T-skjorter

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

/29 cotton journey T-Shirt (w)

/29 cotton journey T-Shirt er laget i 100% GOTS-sertifisert økologisk bomull av høy kvalitet.
Fra kr 499,00

Aclima DesignWool MARIUS T-shirt grå (w)

DesignWool T-shirt er en kortermet t-skjorte med rund hals. Det tradisjonelle mønsteret går på tvers over brystet og tas opp igjen øverst på armene. Nederst foran på høyre side er det en vevet Marius by Aclima logo. DesignWool er deilige ullplagg designet til hverdagslig bruk. Disse plaggene er utrolig komfortable, de kan fint benyttes både som isolerende ullundertøy på fjelltur og som et sporty plagg i urbane strøk. Dette er fine basisplagg i 100% merinoull, som kjennes myke og varme. T-skjorten er sydd med flate sømmer som ikke irriterer eller gnager mot huden. Disse plaggene egner seg alene som baselayer eller under et mellomlag. Det klassiske Marius mønsteret ble designet av Unn Søiland i 1953. Mønsteret ble oppkalt etter slalåmkjører, krigshelt og skuespiller Marius Eriksen og er det mest vanlige strikkemønsteret i Norge. I dag er dette mønsteret blitt et ikon for norske tradisjoner innen håndarbeid og design.
Fra kr 1 149,00

Arcteryx Ardena Crew SS (w)

Økologisk bevisst og romslig trøye til hverdagsbruk, i en blanding av økologisk dyrket bomull og teknisk materiale.
Fra kr 549,00

Cap Cool Daily Graphic (m) Shi '73 Skyline: Smolder Blue X-Dy

Patagonia Cap Cool Daily gjør seg like godt på løpetur, som i hverdagen! Patagonias nye tekniske t-skjortekolleksjon består av lette, hurtigtørkende plagg som er perfekte til alle slags aktiviteter på land og til vanns. T-skjorten er produsert i 100% resirkulert polyester og har 50UPF solbeskyttelse.
Fra kr 699,00

Cap Cool Daily Graphic Shi (w)Boardie Badge: Light Plume Grey

Patagonia's most versatile performance knit for use on trails or on the water provides 50+ UPF sun protection and HeiQ® Fresh durable odor control. Made from 50-100% recycled content, Patagonia tech tees keep you comfortable when you’re working hard in conditions ranging from cool to hot. Fair Trade Certified™ sewn.
Fra kr 699,00

Forever Nature Badge T-shirt (w) Navy

T-skjorte i økologisk bomull med Forever Nature-trykk på brystet.
Fra kr 499,00

Icebreaker Spector SS Scoop (w) Sunrise Sum

Icebreakers mest allsidige tekniske t-skjorte i merinoull. Med stilig print, god stretch og høy pusteevne er like god til hverdags som til trening. Den er også odør-resistent og har et tidløst grafisk print i front.
Fra kr 659,00

LightWool Sports Tshirt (w)

LightWool Sports Shirt er en kortermet trøye med rund hals, den passer perfekt i sommerhalvåret til aktiviteter med høy intensitet.
Fra kr 799,00

LightWool Sports Tshirt (w)

LightWool Sports Shirt er en kortermet trøye med rund hals, den passer perfekt i sommerhalvåret til aktiviteter med høy intensitet.
Fra kr 799,00

Norrøna tech T-Shirt (w) INDIGO NIGHT

En lett og hurtigtørkende t-skjorte til alle aktivteter.
Fra kr 649,00

Norrøna tech T-Shirt (w) Snowdrop

En lett og hurtigtørkende t-skjorte til alle aktivteter.
Fra kr 649,00