Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Svivler og tilbehør

Svivler og tilbehør

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Søvik svivel med hempe, messing

Tradisjonell svivel med god styrke og god rotasjon. Flere størrelser.
Fra kr 49,00

Søvik rustfri svivel med hempe, kulelager

Dette er løsningen for å unngå snøretvinn! Søviks SS kulelagersvirvel med hempe er meget sterk, og tåler svært store belastninger. Chrome finish. 3 stk/ pakke.
Fra kr 139,00

Søvik HD splittring 10mm

Uhyre kraftig splittring på 10mm. Tåler belastning opp til 104kg!
kr 79,00

Søvik splittring, rustfri

Disse solide splittringene foretrekkes av fiskere som vil være sikker på at ringene holder. Mange skifter originalringene på pilker og sluker direkte over til disse!

Søvik Crane treveissvivel, sortoksydert

Her har man kombinert to svirvler til én. Dette gir ekstra styrke samtidig som svivelen spinner lettere og henger seg opp mindre. Matt sort finish. Fra str. 5x6 som holder 28 kg. til 2/0x1/0 som holder 110 kg.
Fra kr 79,00

Søvik messing svivel

Klassisk messingsvirvel av type «barrel» som er solid og til å stole på. Opptil størrelse 3/0 som holder 139 kg.
Fra kr 39,00

Lukket hvirvel nr 50 - 5 stk

Stor kraftig svivel til bruk på pilker o.l.
kr 149,00

Rustfrie Lineklips 3 stk/pk

Lineklips kan brukes til så mangt blant annet innfesting av fortommer/forsyn på bakkeliner, kveiterliner. Dvs lettere å agne linene, og lagre dem uten at forsyn og liner vaser seg sammen.
Fra kr 59,00

Søvik havfiskebom 30x15cm

En favoritt til agnfiske på dypere vann. Armen sørger for avstand mellom agnet og hovedsnøret. Dette reduserer sjansen for at agnet tvinner seg rundt hovedsnøret og sikrer en fin presentasjon der nede i dypet. Ved sveiving eller dorging av shad, gummimark eller wobblere i vannlagene etter sei, lyr, torsk og kveite er Søvik Havfiskebom et klart førstevalg!
kr 89,00

Lawson meterteller

Enkel og god meterteller for feste på stang. Mekanisk.
kr 349,00

Lawson Digital meterteller

Lawson Digital Line Counter er et digitalt telleverk som kan brukes til både multiplikator og haspelsneller. Det teller snøreutslippet til 999.9 i meter med 10 cm intervaller eller i fot som teller hver inch. Snurr lina en runde rundt hjulet og slipp ut til ønsket dybde. Når ønsket dybde er oppnådd, ta line av hjulet og fortsett fiskingen. Telleverket har memory funksjon som kan lagre 10 utslipp, lys i display og 180 graders rotasjon av display for bruk til haspel sneller. Batteri: 1 stk. CR2032
kr 499,00