Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Berkley Lightning HT

Fra kr 1 499,00

Berkley Pulse XCD Travel

Pulse XCD Travel er en firedelt stangserie i høy kvalitet fra Berkley.
Fra kr 1 699,00

BFT Big Catch Predat 8,6`/ f. kveitewobblere

BFT Big Catch Predator Heavy Trolling 8'6" er ei rendyrket trollingstang til større predatorer. Lett, stiv og robust med kryssbutt i enden for sikker og stabil plassering i stangholderen. Denne stanga har vi primært tatt inn som ei superstang til kveitefiske med Wobblere, og for de som ønsker i dorgestang med dypvannsrigg eller sideparavan etter stor sjøørret og laks i havet.
kr 1 399,00

Daiwa Ballistic X 4-pcs haspelstang (2020-modell)

En fantastisk sprek progressiv 4-delt haspelstang fra Daiwa. Som de andre sakene fra Daiwa har vi her ei stang som matcher andre stenger i langt høyere prisklasser. Rask og presis.
Fra kr 1 399,00

Daiwa Laguna 4-delt haspel

Ei knallgod 4-delt stang i forhold til pris. Godt klassifisert og klar for store oppgaver. Flott finish til å være ei såpass rimelig stang. Tøyfutteral.
Fra kr 549,00

Daiwa Ninja X 4 pcs haspelstang

Rimelig og god 4-delt haspel fra Daiwa med flott finish og gode kasteegenskaper. Muligens noe overklassifisert, og det anbefales å holde seg litt under oppgitt øvre gramvekt. Ei virkelig morsom stang å kjøre fisk med, og den kan anbefales som ei god stang nr 2, eller ei fantastisk nybegynnerstang. Mye stang for pengene fra Daiwa!
Fra kr 699,00

Daiwa Saltist Interline 2-delt

Nydelig 2-delt stang til havfiske. 7 fot 12 - 20lb fungerer meget bra til wobblerfiske etter laks, grov sjøørret og lettere kveite. 8 fot 20 - 30lb er en ræcer med større wobblere etter grov kveite. Den matcher også elegant vanlig form for havfiske, f.eks. jigging eller meite etter kveite og annen storfisk. Medfølgende wire brukes til å tre snøret gjennom stanga som har innebygget snøreføring. Fantastisk fin og morsom aksjon i inlinestenger. Meget prisgunstig stang!
Fra kr 1 195,00

Flex Coat Quickfix Rod Repair Kit

Kitet inneholder Epoxy, koster og div for rep av stenger
kr 199,00

Greys GR50 Switch 11'1" #8/9 4-delt

Meget solid og god stang fra Hardys datterselskap GREYS. Lett og lettkastet stang med god følelse, og en fryd å fiske med i mindre elver.
kr 1 495,00

Greys GRC Power Combo 9'6" #7

GRC Power Combo er en prisgunstig kombinasjon med ei utrolig sprek og delikat stang i forhold til prisklassen. Med denne kan du gjerne prøve deg på grovt sjøørretfiske og heftig laksefiske uten å måtte sprenge banken. 4-delt stang med tube, kassettsnelle, backing, ok fluesnøre #7 WF og fortom.
kr 1 999,00