Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Havfiskestenger

Havfiskestenger

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

BFT Big Catch Predat 8,6`/ f. kveitewobblere

BFT Big Catch Predator Heavy Trolling 8'6" er ei rendyrket trollingstang til større predatorer. Lett, stiv og robust med kryssbutt i enden for sikker og stabil plassering i stangholderen. Denne stanga har vi primært tatt inn som ei superstang til kveitefiske med Wobblere, og for de som ønsker i dorgestang med dypvannsrigg eller sideparavan etter stor sjøørret og laks i havet.
kr 1 399,00

Daiwa Saltist Interline 2-delt

Nydelig 2-delt stang til havfiske. 7 fot 12 - 20lb fungerer meget bra til wobblerfiske etter laks, grov sjøørret og lettere kveite. 8 fot 20 - 30lb er en ræcer med større wobblere etter grov kveite. Den matcher også elegant vanlig form for havfiske, f.eks. jigging eller meite etter kveite og annen storfisk. Medfølgende wire brukes til å tre snøret gjennom stanga som har innebygget snøreføring. Fantastisk fin og morsom aksjon i inlinestenger. Meget prisgunstig stang!
Fra kr 1 195,00

Flex Coat Quickfix Rod Repair Kit

Kitet inneholder Epoxy, koster og div for rep av stenger
kr 199,00

Kveita havfiskestang NC 7`20-30lb

Ei fantastisk rimelig stang i forhold til kvalitet. Delbar ved håndtaket. Stanga er tatt frem av meget gode materialer og har en finish som forveksles med langt dyrere stenger. Følsom tupp gjør den til ei utmerket stang til jigging, og det er heller ingen ting i veien med å dorge med lettere jig eller wobbler. Den er beregnet på medium tungt fiske etter kveite f.eks., men tåler adskillig kraftigere basketak as well.
kr 899,00

Lawson Offshore Boat 7`40LBS (Outlet)

Kraftig todelt havfiskestang for medium/ kraftig havfiske. Stanga er utstyrt med gode detaljer både i håndtak, snellefeste og ringer. Mange store kveiter og torsk har havnet i båten med denne.
kr 999,00

LAWSON POWERJIGGER X 7'

Powerjigger slutter aldri å overraske!
Fra kr 1 899,00

Lawson sea fighter 3,7' 25-150g haspel

Kort kraftig haspelstang for fiske i sjøen fra båt, brygge eller is. Fin nybegynnerstang for barn, men går fint de voksne etter stor fisk på fjordisen.
kr 429,00

Lawson sea fighter 5,8' 100-500g

Sea Fighter 5,8´ er en stang som egner seg til pilkefiske med pilker opptil 500 gram, men det er ikke noe i veien for å sette på noe tyngre vekter i forbindelse med agnfiske på dypere vann. Enkel og robust stang som like gjerne kan brukes ute på havet etter de største torskene. Legg gjerne noen ekstra kroner i snella, så slipper du å kjøpe ny neste år.
kr 1 099,00

Okuma Cortez - 3sec * 6'6" 30-50lbs (Outlet)

Meget god stang for fiske etter stor torsk, sei, kveite m.m. Takler det meste av måter å fiske på. Solid Evaporen håndtak med sterkt snellefeste. Solide rustfrie ringer og forseggjorte ringsurringer. Progressiv aksjon i et lett stangemne. 3-delt, leveres i solid futteral.
kr 999,00

Okuma SLX Boat

Fra kr 1 399,00

Penn Regiment II XT 7' 12-30lbs 2-delt

Tøffe karbonstenger som er til å lite på i de fleste fiskesituasjoner. Delbar mellom klinge og håndtak. Sterke og funksjonelle detaljer all over.
kr 1 599,00