Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Havfiskestenger

Havfiskestenger

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

BFT Big Catch Predat 8,6`/ f. kveitewobblere

BFT Big Catch Predator Heavy Trolling 8'6" er ei rendyrket trollingstang til større predatorer. Lett, stiv og robust med kryssbutt i enden for sikker og stabil plassering i stangholderen. Denne stanga har vi primært tatt inn som ei superstang til kveitefiske med Wobblere, og for de som ønsker i dorgestang med dypvannsrigg eller sideparavan etter stor sjøørret og laks i havet.
kr 699,00

Daiwa Saltist Interline 2-delt

Nydelig 2-delt stang til havfiske. 7 fot 12 - 20lb fungerer meget bra til wobblerfiske etter laks, grov sjøørret og lettere kveite. 8 fot 20 - 30lb er en ræcer med større wobblere etter grov kveite. Den matcher også elegant vanlig form for havfiske, f.eks. jigging eller meite etter kveite og annen storfisk. Medfølgende wire brukes til å tre snøret gjennom stanga som har innebygget snøreføring. Fantastisk fin og morsom aksjon i inlinestenger. Meget prisgunstig stang!
Fra kr 1 195,00

Flex Coat Quickfix Rod Repair Kit

Kitet inneholder Epoxy, koster og div for rep av stenger
kr 199,00

Lawson Offshore Boat 7`40LBS (Outlet)

Kraftig todelt havfiskestang for medium/ kraftig havfiske. Stanga er utstyrt med gode detaljer både i håndtak, snellefeste og ringer. Mange store kveiter og torsk har havnet i båten med denne.
kr 999,00

LAWSON POWERJIGGER X 7'

Powerjigger slutter aldri å overraske!
Fra kr 1 899,00

Lawson sea fighter 3,7' 25-150g haspel

Kort kraftig haspelstang for fiske i sjøen fra båt, brygge eller is. Fin nybegynnerstang for barn, men går fint de voksne etter stor fisk på fjordisen.
kr 429,00

Lawson sea fighter 5,8' 100-500g

Sea Fighter 5,8´ er en stang som egner seg til pilkefiske med pilker opptil 500 gram, men det er ikke noe i veien for å sette på noe tyngre vekter i forbindelse med agnfiske på dypere vann. Enkel og robust stang som like gjerne kan brukes ute på havet etter de største torskene. Legg gjerne noen ekstra kroner i snella, så slipper du å kjøpe ny neste år.
kr 599,00

Okuma Cortez - 3sec * 6'6" 30-50lbs (Outlet)

Meget god stang for fiske etter stor torsk, sei, kveite m.m. Takler det meste av måter å fiske på. Solid Evaporen håndtak med sterkt snellefeste. Solide rustfrie ringer og forseggjorte ringsurringer. Progressiv aksjon i et lett stangemne. 3-delt, leveres i solid futteral.
kr 999,00

Penn Regiment II XT 7' 12-30lbs 2-delt

Tøffe karbonstenger som er til å lite på i de fleste fiskesituasjoner. Delbar mellom klinge og håndtak. Sterke og funksjonelle detaljer all over.
kr 1 599,00

Prey Jig Stick V2

Prey JigStick V2 er en serie veldig morsomme og innovative havfiskestenger, originalt utviklet med tanke på shad- og pilkefiske, men nå også utvidet til å innbefatte agnfiske på både grunt og dypt vann. NB! Kun 7-foteren er todelt. Delt ved håndtaket.
Fra kr 1 899,00

Prey Jigger V2

Prey Jigger V2 er en ny og videreutviklet versjon av de etter hvert så kjente Prey Jiggerne. Stengene er tatt fram med tanke på det moderne og aktive havfisket. De er produsert i 30-tonns karbon med en E-glass kjerne i høy kvalitet. Denne kombinasjonen har gitt noen smekre stenger med utrolig lav vekt som passer nye og lette havfiskesneller perfekt! De lave vektene og aksjonene gir stenger som blant annet passer perfekt til det spennende og aktive jiggfisket. Serien har en rekke detaljer og snellefeste, foam og stangringer er fra øverste hylle og viser at vi her snakker om et high end produkt. Selv om stengene har lav vekt og er smekre, finnes det løftekraft i massevis. Prey Jigger V2 leveres i fire spennende versjoner, alle med deling i håndtak.
Fra kr 2 999,00