Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Haspel-/multiplikatorstenger

Haspel-/multiplikatorstenger

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Berkley Lightning HT

Fra kr 1 499,00

Berkley Pulse XCD Travel

Pulse XCD Travel er en firedelt stangserie i høy kvalitet fra Berkley.
Fra kr 1 699,00

Daiwa Ballistic X 4-pcs haspelstang (2020-modell)

En fantastisk sprek progressiv 4-delt haspelstang fra Daiwa. Som de andre sakene fra Daiwa har vi her ei stang som matcher andre stenger i langt høyere prisklasser. Rask og presis.
Fra kr 1 399,00

Daiwa Laguna 4-delt haspel

Ei knallgod 4-delt stang i forhold til pris. Godt klassifisert og klar for store oppgaver. Flott finish til å være ei såpass rimelig stang. Tøyfutteral.
Fra kr 549,00

Daiwa Ninja X 4 pcs haspelstang

Rimelig og god 4-delt haspel fra Daiwa med flott finish og gode kasteegenskaper. Muligens noe overklassifisert, og det anbefales å holde seg litt under oppgitt øvre gramvekt. Ei virkelig morsom stang å kjøre fisk med, og den kan anbefales som ei god stang nr 2, eller ei fantastisk nybegynnerstang. Mye stang for pengene fra Daiwa!
Fra kr 699,00

Flex Coat Quickfix Rod Repair Kit

Kitet inneholder Epoxy, koster og div for rep av stenger
kr 199,00

Lawson Explorer G4

Lawson Explorer G4 er fjerde generasjon av denne populære stangserien. Explorer har vært vår mestselgende stangserie i en årrekke og det er ikke uten grunn. Den er flere ganger blitt kåret til testvinner hvor den har danket ut langt dyrere stenger! Explorer G4 kommer med en 4- delt klinge for enkel transport til fiskeplassen. Den spenstige og smekre 24 tonns karbonklingen er fremdeles helt i front hva presisjon, aksjon og kastelengde angår. Det er den som er grunnlaget for de gode testresultatene. I tillegg har serien nå fått en ny drakt med sin smakfulle og moderne design. Screw Down snellefeste med kork, rustfrie Deep- Drawn LS Zirconium Oxide stangringer og kork av god kvalitet tar Explorer G4 til et langt høyere nivå enn prisen tilsier. Her får du virkelig mye fiskestang for pengene!
Fra kr 1 399,00

Lawson Northern Lite X3 3-delt

Lawson Northern Lite X3 er den tredje utgave av denne populære stangserien. X3 Serien har fått en ansiktsløftning som består av ny finish, farge og med en ny forsterket avslutning av gummikork for bedre holdbarhet og grep.
Fra kr 1 899,00

Lawson Norwegian X5

Lawson Norwegian X5, er femte generasjon i denne innholdsrik serie haspelstenger, utviklet spesielt med tanke på norske forhold. Her er krav til funksjonalitet og kvalitet satt i høysetet! Klingene som er 4-delt, er laget i hele 40 tonns karbon og er lette, spenstige og smekre. Komponenter som stangringer er i rustfrie Deep-Drawn GS Zirconium Oxide og kork er i høy kvalitet som matcher det eksklusive designet godt. Dette er virkelig en stangserie for fiskere som har høye krav til utstyret. Norwegian serien er for mange selveste referanseserien blant Lawsons massive utvalg av stenger. Flere ganger testvinner og en rekke meget gode omtaler har gjort Lawson Norwegian til en av de mest kjente seriene på det norske markedet. Aksjon og kasteegenskaper må bare oppleves!
Fra kr 2 499,00

R.T. Seatrout Stick 11'2"/ 8-32gr

Lett og spenstig 4-delt stang som passer utrolig godt til sjøørretfiske med sluk. Den har for øvrig mange bruksområder også i ferskvann. Slukvekt 8-32 gram, max 28 gram på bombarda.
kr 1 899,00

R.T. Seatrout Stick 12'6"/ 9-31gr

Lett og spenstig 4-delt stang som passer utrolig godt til sjøørretfiske med sluk eller dupp. Meget langkastende stang da den tillater langt overheng til sluk eller dupp. Den har for øvrig mange bruksområder også i ferskvann. Slukvekt 9-31 gram, max 28 gram på bombarda.
kr 1 999,00