Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Haspel-/multiplikatorstenger

Haspel-/multiplikatorstenger

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Berkley Lightning HT

Fra kr 1 499,00

Berkley Pulse XCD Travel

Pulse XCD Travel er en firedelt stangserie i høy kvalitet fra Berkley.
Fra kr 1 699,00

Daiwa Ballistic X 4-pcs haspelstang (2020-modell)

En fantastisk sprek progressiv 4-delt haspelstang fra Daiwa. Som de andre sakene fra Daiwa har vi her ei stang som matcher andre stenger i langt høyere prisklasser. Rask og presis.
Fra kr 1 399,00

Daiwa Laguna 4-delt haspel

Ei knallgod 4-delt stang i forhold til pris. Godt klassifisert og klar for store oppgaver. Flott finish til å være ei såpass rimelig stang. Tøyfutteral.
Fra kr 549,00

Daiwa Laguna xt 4-delt haspel

Fantastisk fin og god stang i forhold til pris. 4-delt gjør transportlengden kort, og behagelig kork i håndtaket.
Fra kr 495,00

Daiwa Ninja X 4 pcs haspelstang

Rimelig og god 4-delt haspel fra Daiwa med flott finish og gode kasteegenskaper. Muligens noe overklassifisert, og det anbefales å holde seg litt under oppgitt øvre gramvekt. Ei virkelig morsom stang å kjøre fisk med, og den kan anbefales som ei god stang nr 2, eller ei fantastisk nybegynnerstang. Mye stang for pengene fra Daiwa!
Fra kr 629,00

Lawson Discovery III, 3-delt haspel

Discovery III serie er oppgradert vesentlig! Discovery III har fått en skikkelig makeover med bl.a nytt korkhåndtak. Det er ikke bare et nytt og spennende design som kjennetegner Discovery III, stangemnet har fått raskere fibre også.
Fra kr 399,00

Lawson Explorer G4, 4-delt

Lawson Explorer G4 er fjerde generasjon av denne populære stangserien. Explorer har vært vår mestselgende stangserie i en årrekke og det er ikke uten grunn. Den er flere ganger blitt kåret til testvinner hvor den har danket ut langt dyrere stenger! Explorer G4 kommer med en 4- delt klinge for enkel transport til fiskeplassen. Den spenstige og smekre 24 tonns karbonklingen er fremdeles helt i front hva presisjon, aksjon og kastelengde angår. Det er den som er grunnlaget for de gode testresultatene. I tillegg har serien nå fått en ny drakt med sin smakfulle og moderne design. Screw Down snellefeste med kork, rustfrie Deep- Drawn LS Zirconium Oxide stangringer og kork av god kvalitet tar Explorer G4 til et langt høyere nivå enn prisen tilsier. Her får du virkelig mye fiskestang for pengene!
Fra kr 849,00