Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Soveposer, liggeunderlag og tilbehør

Soveposer, liggeunderlag og tilbehør

Select Subcategory
3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Ajungilak Aputi Down Bag

Sov like godt som hjemme i sengen din med Aputi Down fra Ajungilak! En deilig dunpose designet for maksimal komfort vår, sommer og høst. Med helt ny og herlig passform , smart senterglidelås og lyddempende materiale i hetten, er du garantert en god natts søvn i Aputi Down. Dunfyllet gjør soveposen kjempelett, varm og gir svært lang levetid. Pakket for tur blir Aputi Down svært kompakt, perfekt for både lange og korte turer der vekt og komfort er viktig. Sov deg glad!
Fra kr 3 499,00

Ajungilak Women's Aputi Down Bag

Sov like godt som hjemme i sengen din med Women’s Aputi Down fra Ajungilak! En deilig dunpose designet for maksimal komfort vår, sommer og høst. Med helt ny og herlig passform , smart senterglidelås og lyddempende materiale i hetten, er du garantert en god natts søvn i Women’s Aputi DownDunfyllet gjør soveposen kjempelett, varm og gir svært lang levetid. Pakket for tur blir soveposen svært kompakt, perfekt for både lange og korte turer der vekt og komfort er viktig. Sov deg glad!
Fra kr 2 799,00

Exped Air pillow

Komfortabel lettvekts lufthodepute, i behagelig tricot. Justerbar høyde for soving på siden og på rygg. Anatomisk form, som holder hodet på plass. Solid ventil for oppblåsning og tømming. 2 stropper og pakksekk inkludert.
Fra kr 390,00

Exped Chair Kit grønn

Beskytt Expedunderlaget ditt og omgjør det til en utenførs-stol på samme tid! Exped stol kan brukes som sete, lounge-stol eller som solid underlags-trekk. Omgjøres fort og enkelt fra stol til underlag uten at du trenger å røyse deg, men kun ved å løsne stroppene og åpne spennene.

Velg samme størrelse som du har på ditt Exped-underlag;
M = Medium
MW = Medium wide
L = Long
LW = Long wide
Fra kr 1 350,00

Exped Down Pillow Blå

Kombinasjonen av det 3-dimensjonale designet, den ergonomiske formen, samt med sitt deilige børstede tricot-trekk og komfortfyll, hever Deepsleep pillow søvnen til neste nivå. Dette er et alternativ for våre air-support puter for de som foretrekker mer komfort. EXPED´s putekolleksjon er holdbar, med hode-støtte løsninger for alle.
Fra kr 740,00

Exped Down Pillow Rød

Kombinasjonen av det 3-dimensjonale designet, den ergonomiske formen, samt med sitt deilige børstede tricot-trekk og komfortfyll, hever Deepsleep pillow søvnen til neste nivå. Dette er et alternativ for våre air-support puter for de som foretrekker mer komfort. EXPED´s putekolleksjon er holdbar, med hode-støtte løsninger for alle.
Fra kr 740,00

Exped Dura 5R

Robuste, slitesterke liggeunderlag til alle type friluftsliv, turer og ekspedisjoner. DURA 5R er oppfølgeren til EXPEDs mest solgte modell Synmat 7. Dette er et robust og pålitelig liggeunderlag for alle typer friluftsliv, turer og ekspedisjoner. Høy komfort!
Fra kr 1 980,00

Exped Dura 5R Duo

kr 3 400,00

Exped Dura 6R

Dura R6 er oppfølgeren til Downmat 7. Dette er et robust og pålitelig liggeunderlag for alle typer friluftsliv, turer og ekspedisjoner året rundt. Høy komfort! Egner seg godt for vinter bruk, eller for den som trenger et ekstra varmt liggeunderlag. Underlaget har en anbefalt komfortgrense på -25°C.
Fra kr 2 500,00

Exped Dura 8R

Robuste, slitesterke matter til alle type friluftsliv, turer og ekspedisjoner. Dura R8 er Expeds varmeste liggeunderlag. Dette er et robust og pålitelig liggeunderlag for turer og ekspedisjoner under kalde og arktiske forhold. Underlaget har en anbefalt komfortgrense på -40°C.
Fra kr 2 900,00