Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Soveposer

Soveposer

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Aputi Down Bag

Sov like godt som hjemme i sengen din med Aputi Down fra Ajungilak! En deilig dunpose designet for maksimal komfort vår, sommer og høst. Med helt ny og herlig passform , smart senterglidelås og lyddempende materiale i hetten, er du garantert en god natts søvn i Aputi Down. Dunfyllet gjør soveposen kjempelett, varm og gir svært lang levetid. Pakket for tur blir Aputi Down svært kompakt, perfekt for både lange og korte turer der vekt og komfort er viktig. Sov deg glad!
Fra kr 4 299,00

Mammut Perform Down Bag -7C Highway L

Sov like komfortabelt som i din egen seng. Soveposen konsentrerer seg om naturlige søvnbehov og fokuserer på støy, plass og temperatur: hodeområde laget av et spesielt materiale som forhindrer irriterende raslelyder. Soveposedesign basert på en naturlig sovestilling for tilstrekkelig plass. Sentral glidelås for optimal klimaregulering.
kr 4 299,00

Mammut Women's Protect Down Bag -21C PETROL M

Ekstreme temperaturer. Ekstremt god søvn. Med den revolusjonerende Women's Protect Down Bag -21C soveposen kan du sove like godt som i din egen seng. Som en del av Recovery-serien har soveposen en optimalisert passform for større komfort, sentral glidelås for klimaregulering og spesialmateriale for å forhindre irriterende lyder. Dunfyllingen optimerer både vekt og pakkevolum. Women's Protect Down Bag -21C for ekstrem ytelse.
kr 5 499,00

Rago down X-trem

kr 6 899,00

Rago down lady

Lett og komfortabel Sovepose for dame med komforttemperatur på 0 grader.
kr 3 999,00

Rago Superlight Graphite

En lett og kompakt 3-sesongs dunsovepose med komforttemperatur på -2°C.
kr 5 900,00

Women's Aputi Down Bag

Sov like godt som hjemme i sengen din med Women’s Aputi Down fra Ajungilak! En deilig dunpose designet for maksimal komfort vår, sommer og høst. Med helt ny og herlig passform , smart senterglidelås og lyddempende materiale i hetten, er du garantert en god natts søvn i Women’s Aputi DownDunfyllet gjør soveposen kjempelett, varm og gir svært lang levetid. Pakket for tur blir soveposen svært kompakt, perfekt for både lange og korte turer der vekt og komfort er viktig. Sov deg glad!
Fra kr 4 299,00

Women's Siku Fiber Bag -21C M, SPICY

Siku Down fra Ajungilak er en revolusjonerende soveposeSov bedre enn noensinne med maksimal komfort og optimale løsningerDesignet for komfort hele året, varm nok til turer i nordiske vinternetterNyutviklet passform, geniale glidelåser med egne åpninger for armene, smart senterglidelås og lyddempende materiale i hetten: Selv når kuldegradene biter er du garantert en god natts søvn i Siku Down950 gram andedun gjør soveposen kjempelett, kjempevarm og gir kjempelang levetidEn ekslusiv helårspose for moderne friluftslivSov deg glad!
kr 4 299,00