Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Abu Garcia Abumatic 170N Syncro

Toppmodellen blant retrosnellene! Klassisk design kombinert med moderne materialer og teknikk, bl.a. Carbon Matrix brems og hele 3+1 kulelagre. Krysslegging av snøret gjør at du slipper floker ved litt stram innsveiving.
kr 999,00

Cascapedia Salmon Reel #10/11 NC 1

Salmon #10/11
kr 7 499,00

Cortez Black CZ-10CSa 4+ * 10

Okuma Cortez har korrosjonsbestandig ramme og sideplater. Godt håndtak som er ergonomisk utformet. Snella er utstyrt med solide gir som er innkapslet i en forovervendt girboks. Den holdbare bremsen er produsert i karbon. Om du ser etter en fantastisk snelle med egenskaper til langt dyrere sneller, så bør du se på Okuma Cortrez.
kr 1 749,00

Daiwa Ballistic LT

NB! Spesielt god outletpris på 3000- og 4000modellene. Denne high spec -utgaven av Ballistic er symbolet på LT -konseptet. Zaion -karosseriet og rotoren, kombinert med Mag Sealed, gjør det til det perfekte allsidige valget for fersk- og saltvannsspinning. En rekke andre toppfunksjoner kombinerer for å levere et fremragende eksempel på snelledesign. Seks størrelsesvalg sikrer også at en passende modell er tilgjengelig fra ultralett til tyngre spinning.
Fra kr 3 195,00

Daiwa Black Gold

Store og sterke haspelsneller i tre forskjellige størrelser for kraftig havfiske . God snørekapasitet.
Fra kr 1 395,00

Daiwa Caldia LT

Caldia gjør sitt inntog i LT-utvalget med sterkere og mindre modeller. Den slanke profilen skjuler en forsterket mekanisme mens den bringer Caldia 2500 under 200g-merket. Denne fjærvekten strekker seg til Tough Digigear-drivutstyret hvis volum, tykkelse og tenner er blitt raffinert for optimal ytelse: jevn vikling og økt holdbarhet og styrke. Disse fordelene forsterkes av den magnetiske Mag Sealed oljen, et unikt Daiwa-konsept. En endelig evolusjon kommer i den forsterkede aksen i rustfritt stål.
Fra kr 2 395,00

Daiwa Certate LT

Rålekker minimalisme forbindes med denne snella. Ved å bruke LT-teknologi med forbedret følelse og kraft til snella, er det en prestasjon bare overgått av EXIST. Den kompakte karosseridesignen huser en forstørret Digigear, og gir en jevnere og mer holdbar snelle. MONOKOK-karosseriet har en utrolig stiv ramme som er motstandsdyktig mot dreiemoment og forvrengning under belastning. Uten plass til skruer er det her plass til forstørrede drev som øker styrke og holdbarhet. MAGSEALED-teknologi med magnetisk spesialolje gir nesten ingen friksjon, og er med på å gjøre snella tett. TOUGH DIGIGEAR er spesialfrest i Extra Super Duraliminium for høyeste ytelse av drivverket, og spesielt god snørelegging.
Fra kr 4 790,00

Daiwa Exist LT

DAIWAs milepæl innen snellekonstruksjon er produsert med det nye LT (Light & Tough) -konseptet og gir alle de tekniske funksjonene og fordelene som betegner DAIWA-kvalitet. Bygget rundt den banebrytende Monocoque-kroppen, trosser den reduserte kroppsstørrelsen logikken ved å tilby mer intern kapasitet for giringen enn normale todelte design. Den kaldsmidde Tøffe Digigear er fullstendig redesignet og gjort større for å takle de hardeste belastningene under tungt og hyppig fiske. Toppsnelle som tåler sammenligningen med betydelig dyrere sneller i markedet.
Fra kr 7 990,00