Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Abumatic 170N Syncro

Toppmodellen blant retrosnellene! Klassisk design kombinert med moderne materialer og teknikk, bl.a. Carbon Matrix brems og hele 3+1 kulelagre. Krysslegging av snøret gjør at du slipper floker ved litt stram innsveiving.
kr 999,00

Daiwa Ballistic LT

Fra kr 2 895,00

Daiwa Black Gold

Store og sterke haspelsneller i tre forskjellige størrelser for kraftig havfiske . God snørekapasitet.
Fra kr 1 595,00

Daiwa Caldia LT

Fra kr 2 395,00

Daiwa Fuego LT

Markedets beste og flotteste snelle i sin prisklasse. Ingen mellomlegg sørger for en særdeles hyggelig nettopris ut av butikk. Meget lett snelle. Super snørelegging. Daiwas egen magnetiske olje sørger for tetning i kropp og rotor (Mag Sealed). Utralett kropp, rotor, spole og håndtak kombineres for å gi fantastisk vektbesparelse, men holdbarheten opprettholdes takket være Mag Sealed og Tough Digigear.
Fra kr 1 395,00

Daiwa Goldcast 120

God gammel traver med god mekanikk og krysslegging av snøret. Driftssikker snelle som ikke floker snøret dersom du strammer litt opp ved innsveiving.
kr 799,00

Daiwa Tanacom 1000 (El-snelle)

Denne elektriske snella er designet for tøft fiske, gjerne på dypt vann, da automatisk innsveiving gjør fisket til en lek. Inneholder programmerbar jiggefunksjon, og teller meter opp og ned. Se på ekkoloddet hvor fisken står, og still inn hvor du vil ha bruket. Ei prisgunstig elektrisk havfiskesnelle som gjør jobben til gangs.
kr 6 590,00

DAM Quick 3 FD

DAM Quick 3-serien er en skikkelig prisgunstig snelle med hele 10 kulelager og er nok et nytt bidrag i Quick-sortimentet.
Fra kr 1 099,00

Dam Quick 5

Den nye Quick 5 serien er en saltvannsbestandig snelle med et smidig, sterkt og stabilt drev. Bremseskivene i karbon gir silkemyk bremsekraft med et stort register. Den sterke aluminiums kroppen i kombinasjon med den karbon forsterkede rotoren gir en sterk og lett snelle. En suveren snelle til saltvann … og ferskvannsfiske!
Fra kr 1 999,00