Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Cascapedia Salmon Reel #10/11 NC 1

kr 4 874,35 kr 7 499,00

Daiwa Ballistic LT

NB! Spesielt god outletpris på 3000- og 4000modellene. Denne high spec -utgaven av Ballistic er symbolet på LT -konseptet. Zaion -karosseriet og rotoren, kombinert med Mag Sealed, gjør det til det perfekte allsidige valget for fersk- og saltvannsspinning. En rekke andre toppfunksjoner kombinerer for å levere et fremragende eksempel på snelledesign. Seks størrelsesvalg sikrer også at en passende modell er tilgjengelig fra ultralett til tyngre spinning.
Fra kr 2 076,75

Daiwa Ballistic MQ LT

Ballistic du har blitt kjent med og elsker har blitt redesignet og oppgradert. Fortsatt med LT Concept for det ultimate innen lett og tøff ytelse - nå komplett med vår Monocoque Body (MQ) for enda mer kraft og en mer kompakt ramme. En MQ-rammedesign gjør at vi kan montere et større gir på innsiden av snellen, noe som gir kraft og lang levetid til utstyrssettet ditt. En 360 graders innskrudd sideplate fjerner behovet for tradisjonelle sideplateskruer, noe som gir et mer kompakt og mer værbestandig hus. Ved å bruke vårt helt nye ZAION-V rammemateriale, som er en mer bearbeidbar blanding enn vår standard Zaion, lar oss ha Zaion-V i et bredere utvalg av hjul. Meget lik Zaion i funksjon, er Zaion-V ekstremt slitesterk, korrosjonsbestandig og stiv. Komplett med en Magsealed hovedaksel for å forhindre inntrenging av vann og rusk, er Ballistic MQ LT klar til å ta de tøffeste kampene. Snellen er langkastet og ekstremt jevn ved å bruke et 8-lagersystem, og med modeller fra 1000 til 4000, er Ballistic LT-serien med spinnende hjul designet for et bredt spekter av viltfisk som inkluderer mange forskjellige teknikker.
Fra kr 1 683,50

Daiwa BG MQ

Med BG Monocoque-spolen introduserer DAIWA neste generasjon av de utrolig sterke og tøffe BG-spolene. Takket være MQ-designen kan drivhjulet overdimensjoneres opp til 20%–40% (avhengig av modellstørrelse) sammenlignet med konvensjonelle spinnende sneller. Som et resultat øker kraftoverføringen og levetiden betydelig. I tillegg er også tennene ved drivgiret forstørret, noe som fører til bedre holdbarhet og forlenger levetiden. Den forvrengningssikre aluminiumskroppen sørger for et optimalt hus av giret og sikrer permanent jevn gang. Avhengig av størrelsen er BG MQ-snellene det riktige valget for middels tungt spinnfiske i ferskvann og saltvann - spesielt for tunge sluk og permanent bruk - men er også egnet for ekstremt havfiske etter tunfisk og GT. Størrelser 2500 - 4000 har automatisk bøyleoverslag, og størrelser 5000 og oppover har manuelt bøyleoverslag.
Fra kr 2 295,00

Daiwa Black Gold

Sterke haspelsneller i forskjellige størrelser for lett til kraftig havfiske . God snørekapasitet.
Fra kr 776,75

Daiwa Caldia LT

Ytterligere nedsatt pris! Caldia gjør sitt inntog i LT-utvalget med sterkere og mindre modeller. Den slanke profilen skjuler en forsterket mekanisme mens den bringer Caldia 2500 under 200g-merket. Denne fjærvekten strekker seg til Tough Digigear-drivutstyret hvis volum, tykkelse og tenner er blitt raffinert for optimal ytelse: jevn vikling og økt holdbarhet og styrke. Disse fordelene forsterkes av den magnetiske Mag Sealed oljen, et unikt Daiwa-konsept. En endelig evolusjon kommer i den forsterkede aksen i rustfritt stål.
Fra kr 1 304,10

Daiwa Certate LT

Rålekker minimalisme forbindes med denne snella. Ved å bruke LT-teknologi med forbedret følelse og kraft til snella, er det en prestasjon bare overgått av EXIST. Den kompakte karosseridesignen huser en forstørret Digigear, og gir en jevnere og mer holdbar snelle. MONOKOK-karosseriet har en utrolig stiv ramme som er motstandsdyktig mot dreiemoment og forvrengning under belastning. Uten plass til skruer er det her plass til forstørrede drev som øker styrke og holdbarhet. MAGSEALED-teknologi med magnetisk spesialolje gir nesten ingen friksjon, og er med på å gjøre snella tett. TOUGH DIGIGEAR er spesialfrest i Extra Super Duraliminium for høyeste ytelse av drivverket, og spesielt god snørelegging.
Fra kr 3 243,50

Daiwa Fuego LT

Fuego LT er intet mindre enn starten på en ny dimensjon for LT snelle design. Ved å bruke en ny materialkombinasjon, Zaion V, blir den populære Fuego LT snelleserien enda lettere og tøffere enn forrige utgave. MagSealed-designet forhindrer pålitelig inntrenging av saltvann og smusspartikler via aksen og bidrar til en betydelig forlenget levetid for snellen. Tough Digigear gir bedre kraftoverføring og sikrer høyere strekkbarhet ved redusert størrelse med lavere vekt. ATD-motstanden garanterer en jevn drift av luftmotstanden uten startmotstand og tilbyr optimert motstandskraft som går sammen med høy følsomhet på samme tid.
Fra kr 841,75

Daiwa Goldcast 120

kr 519,35 kr 799,00

Daiwa LT Freams

Ytterligere nedsatt pris! Ulv i fåreklær i forhold til pris! En av de mer populære snellene i Daiwas haspelsnelleserie. Oppdatert til LT Conceptet for å heve den til et nytt nivå av styrke og ytelse. Air Bail, Twistbuster II, Magseal, Air Rotor, en ultralett aluminiumspole med Long Cast ABS, en redesignet snørefører og High Grip I-Shape-knotter. LTs tøffe Digigear leverer uovertruffen styrke og kraft.
Fra kr 989,10

Daiwa Ninja LT

Markedets beste og flotteste snelle i sin prisklasse? Ingen mellomlegg sørger for en særdeles hyggelig nettopris ut av butikk. Meget lett snelle. Super snørelegging.
Fra kr 454,35

Daiwa Reel Greaser

kr 44,85 kr 69,00