Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Abu Garcia Abumatic 170N Syncro

Toppmodellen blant retrosnellene! Klassisk design kombinert med moderne materialer og teknikk, bl.a. Carbon Matrix brems og hele 3+1 kulelagre. Krysslegging av snøret gjør at du slipper floker ved litt stram innsveiving.
kr 999,00

Daiwa Ballistic LT

Fra kr 2 895,00

Daiwa Black Gold

Store og sterke haspelsneller i tre forskjellige størrelser for kraftig havfiske . God snørekapasitet.
Fra kr 1 595,00

Daiwa Caldia LT

Fra kr 2 395,00

Daiwa Fuego LT

Markedets beste og flotteste snelle i sin prisklasse. Ingen mellomlegg sørger for en særdeles hyggelig nettopris ut av butikk. Meget lett snelle. Super snørelegging. Daiwas egen magnetiske olje sørger for tetning i kropp og rotor (Mag Sealed). Utralett kropp, rotor, spole og håndtak kombineres for å gi fantastisk vektbesparelse, men holdbarheten opprettholdes takket være Mag Sealed og Tough Digigear.
Fra kr 1 395,00

Daiwa Goldcast 120

God gammel traver med god mekanikk og krysslegging av snøret. Driftssikker snelle som ikke floker snøret dersom du strammer litt opp ved innsveiving.
kr 799,00

DAM Quick 3 FD

DAM Quick 3-serien er en skikkelig prisgunstig snelle med hele 10 kulelager og er nok et nytt bidrag i Quick-sortimentet.
Fra kr 1 099,00

Dam Quick 5

Den nye Quick 5 serien er en saltvannsbestandig snelle med et smidig, sterkt og stabilt drev. Bremseskivene i karbon gir silkemyk bremsekraft med et stort register. Den sterke aluminiums kroppen i kombinasjon med den karbon forsterkede rotoren gir en sterk og lett snelle. En suveren snelle til saltvann … og ferskvannsfiske!
Fra kr 1 999,00