Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Småvarer

Småvarer

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Bivy booty

Vanntett oversko for alle Exped camp Booties, Down Socks og Camp Slipper. Den ultimate oversko for basecamp, vintercamp eller bare for vandring rundt i skogscampingen. Den holdbare sålen er laget av miljøvennlig TPU materiale, som er trekt høyt opp på sidene for beskyttelse mot is og skarpe kanter. Padding i hælen laget av samme holdbare EVA fyllet som innersålen og isolerer utstrakte bein på kald mark. To justerbare elastiske bånd, som er enkle å bruke selv med hansker, brukes til å stramme til Bivy Bootyen. Alle sømmer er tapede og har 3 lag ytterskall (Exped VentAir®) som slipper ut damp, samtidig som den holder vannet ute.
Fra kr 764,00

Bum Bag m/bærebelte olivengrønn -

Ny sporty rumpetaske utført i nylon og fylt med andedun som gjør den myk og behagelig føyelig å bære, både rundt midjen eller som brystveske. Bum Bag kommer er utstyrt med justerbar stropp, har to separate glidelåslommer, en på innsiden og en bak. Fås i flere kule farger. Thermopoc Bum Bag isolerer og beskytter dine eiendeler og egner seg godt til oppbevaring av eiendeler på tur eller når du er på reise. Volum: 2liter Bredde: 25cm Dybde: 10cm Høyde: 14cm Vekt: 120g Produktet er RDS sertifisert, hvilket innebærer at dunen som er benyttet garanterer 100% god dyrevelferd.
kr 335,00 kr 479,00

Clutch m/bærestropp olivengrønn 135x215 mm

Thermopoc Clutch - isolerer og beskytter mobilen godt Ny sporty clutch veske, utført i nylon og fylt med andedun. Clutch vesken kommer med regulerbar og avtagbar bærestropp som gjør at den kan bæres som elegant veske, henge rundt halsen eller bæres løst. Thermopoc Clutch isolerer og beskytter mobilen i kulda og mot støt, og gjør at batteriet holder seg lengre når det blir kaldere i været. Vesken har innerlomme til kort eller penger, og rommer plass til mer en telefonen. Den egner seg like godt til skituren som til afterski eller på byen. Fås i en rekke kule farger. Bredde: 21,5cm Høyde: 13,5cm Produktet er RDS sertifisert, hvilket innebærer at dunen som er benyttet garanterer 100% god dyrevelferd.
kr 299,00