Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Skyteklump

Skyteklump

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Guideline 3D+ Compact

Guideline 3D+ Compact Skyteklumper re-definerer begrepet "lettkastet". En kortere skyteklump som kommer i vektklasser som dekker det meste av fisket for enhånds-, switch- og tohåndsstenger.
Fra kr 584,35

Guideline 4D Compact Body

Guideline 4D Compact Body er korte, kraftfulle og velbalanserte klumper som er utviklet for å fungere perfekt sammen med 4D Compact Tips
Fra kr 584,35

Guideline 4D Compact Multi Tip

Guideline 4D Compact Multi Tip er et perfekt tilpasset skyteklump-sett. Kommer i mesh futteral med flytende bakdel og tre utskiftbare spisser med ulike synkehastigheter.
Fra kr 1 234,35

Guideline 4D Compact Tip

Guideline 4D Compact tips passer selvfølgelig perfekt til våre 4D Compact klumper, men også til andre kortere klumper i ulike vekter- og fabrikater som er beregnet for bruk med spisser.
Fra kr 239,85

Guideline 4D Tips 15'

Markedets mest avanserte- og allsidige skyteklumpsystem som gir deg opptil 8 densiteter i samme fluesnøret ved å bytte spissene. Markedsledende kvalitet på løkker, coating og faktisk synkehastighet. Et førstevalg for erfarne laksefiskere.
Fra kr 399,00

Guideline ULS 3D+

En komplett skyteklump serie for enhåndsfluefiske med klasse 5 til 8. Med Ultra Light Scandi+ kan du fiske ørret og sjøørret med de samme effektive teknikkene som laksefiskere har benyttet i årevis. Gir ditt enhåndsfiske en ny dimensjon.
Fra kr 454,35

Guideline ULS Multi Tip Float,

ULS Multi Tip er skyteklumper som passer til ørretstanga di, spesiallaget for å gi streamerfisket en ny dimensjon. Det er ingen grunn til å sitte på rumpa når det ikke vaker, prøv ørretfiske på en laksefiskers manér.
Fra kr 811,85

Rio Elite Skagit Max Launch

RIO Skagit Max Power-klumper kaster de største fluene og de tyngste synkespissene med eksepsjonell letthet. Den unike vektfordelingen lader stenger dypt for lange kast, mens den kraftige taperingen foran gir nok kraft til å snu store og tunge fluer. Kortere hodelengder gjør Max Power til det perfekte valget for kortere stenger eller når plassen bak er begrenset. Det lave strekket i kjernen gir meget god følsomhet når du kaster og fisker, og gir mer positiv kroking og langt større kontroll når du kjører fisk. I tillegg er denne linen bygget med SlickCast, og skaper det glatteste og mest holdbare belegget på markedet - noe som gir minst mulig friksjon målt i en flueline. De vanligste Skagitspissene i markedet passe utmerket til denne bodyen.
Fra kr 519,35

SA UST Short 10/11

Fra kr 199,00

SA UST Short 6/7

Fra kr 199,00

SA UST Short 7/8

Fra kr 199,00