Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Skredsekker

Skredsekker

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Carbon Cartridge 300 bar Non-Refillable

Karbonfibergasspatron for skredkollisjonsputer Når du begir deg off-piste, har sikkerheten høyeste prioritet. Kompletter din skredkollisjonspute med Carbon Cartridge 300 bar. Patronen pakket inn i ekstremt lett karbonfiber oppfyller de mest krevende kravene. Når den er fylt, veier den rundt bare 310 gram, som er omtrent 50 % mindre enn en stål- eller aluminiumspatron. Patronen er en viktig komponent i skredkollisjonsputesystemet og må bestilles separat. Den er beregnet for salg i Europa og må etterfylles av produsenten etter enhver utplassering.
kr 1 699,00

MAMMUT Free 22 Removable Airbag 3.0

Liten på vekt, stor på funksjoner. Free 22 Removable Airbag 3.0 er lett og har alt du forventer av en skredryggsekk. Vårt Airbag System 3.0 er pålitelig, langvarig og en av de letteste på markedet. Oransje elementer gjør deg mer synlig på avstand. Bæringensystemet er inspirert av løypevester for å holde vekten tett inntil kroppen slik at den ikke spretter rundt. Optimaliserte hofte- og skulderstropper samt det nye 3D-støpte bakpanelet gir utrolig komfort og perfekt passform. Praktisk funksjon: Hovedrommet er tilgjengelig både fra toppen og praktisk gjennom en glidelåsåpning på baksiden. Fest skiene eller snowboardet med trekkstroppene. Oppbevar sikkerhetsutstyret i det separate oransje rommet med høy synlighet. Ryggsekken er PFC-fri, og ytterstoffet og fôret er laget av resirkulert materiale. For å toppe det hele har Free 22 nyttige funksjoner som hjelmholder, sidekompresjonsstropper og løkker til stavene dine.
kr 4 549,35 kr 6 999,00

MAMMUT Free 28 Removable Airbag 3.0

Liten på vekt, stor på funksjoner. Free 28 Removable Airbag 3.0 er lett og har alt du forventer av en skredryggsekk. Vårt Airbag System 3.0 er pålitelig, langvarig og en av de letteste på markedet. Oransje elementer gjør deg mer synlig på avstand. Bæringensystemet er inspirert av løypevester for å holde vekten tett inntil kroppen slik at den ikke spretter rundt. Optimaliserte hofte- og skulderstropper samt det nye 3D-støpte bakpanelet gir utrolig komfort og perfekt passform. Hovedrommet er lett tilgjengelig både fra toppen og gjennom en glidelåsåpning på baksiden. Fest skiene eller snowboardet med trekkstroppene. Oppbevar sikkerhetsutstyret i det separate oransje rommet med høy synlighet. Ryggsekken er PFC-fri, og ytterstoffet og fôret er laget av resirkulert materiale. For å toppe det hele har Free 28 nyttige funksjoner som hjelmholder, sidekompresjonsstropper og løkker til stavene dine.
kr 4 744,35 kr 7 299,00

Mammut Light Protection Airbag 3.0, Boa-iguana 30 L

Livvakt 3.0. Nå som vårt nye Airbag 3.0-system er enda lettere og mer komfortabelt, er det ingen unnskyldning for ikke å bære en skredryggsekk i pudderet. Til tross for volum på 30 liter, er Light Protection Airbag en ekte lettvekter med nok plass til krevende, tekniske ski- eller snowboardturer.
kr 5 199,35 kr 7 999,00

Mammut Pro Protection Airbag 3.0 black-vibrant orange 45

Haute Route? Ikke noe problem. Den nye Airbag 3.0-teknologien betyr at sekkene nå er enda lettere og mer komfortable, med tekniske funksjoner, ikke bare verdsatt av fjellguider og profesjonelle. Tilgang til hovedrommet skjer via glidelås på baksiden.
kr 5 849,35 kr 8 999,00

Mammut Pro X Removable Airbag 35L 3.0, black

Allsidig skredsekk konstruert til damer. Passer til både snowboard og alpint. Utstyrt med uttakbar Airbag-system. Lite pakvolum og lav i vekt. Mammut Pro X Removable Airbag 3.0 / .35 L er utstyrt med R.A.S, og er ideell for toppturer, men er også smart å ha i skianlegget. Skredsekken er konstruert med Removable Airbag 3-0 system, som har lite pakkvolum og er lett i vekt. Den er uttakbar, slik at ryggsekken også kan bli brukt som en vanlig sekk ved behov. Systemet er drevet av nitrogenfylt patron, og ved å trekke i hendelen som er integrert i venstre skulderreim, utløses patronen og den 150-liters hesteskoformede ballongen fylles på kun tre sekunder. Når ballingen blåses opp, får personen som er fanget av skredet lavere massetetthet, og dermed større «flytekapasitet» i snøen. Utløsehendelen er justerbar, slik at du kan justere de i tilpasset høyde. Ballongen er laget med en sterk lysende, oransje farge, slik at letemannskaper enklere kan få øye på det. Obs: Patron er ikke inkludert og må kjøpes separat.
kr 4 874,35 kr 7 499,00

Mammut Pro X Removable Airbag 3.0 black-vibrant orange 35

Utstyrt med vårt Removable Airbag System 3.0, er Pro X vår absolutte allrounder: enten du kjører fri eller på endagsturer på ski og snowboard, sitter denne ryggsekken komfortabelt på ryggen og er ved din side i farlige situasjoner: Sikkerhet først! Den høyytende og svært funksjonelle ryggsekken hever standarden når det gjelder komfort, materialbruk, konstruksjon og smarte funksjoner. Den helt åpne glidelåsen bak gir generøs tilgang til hovedrommet, selv når et snowboard er festet foran. Innvendig er det også et støpt, mykt foret rom for skibrillene dine. Hovedmaterialet er fullstendig resirkulert. En ryggsekk, hvis tekniske egenskaper oppfyller alle mulige sikkerhetskrav.
kr 5 004,35 kr 7 699,00

Mammut Removable Airbag System 3.0

Removable Airbag System 3.0 er et skredkollisjonsputesystem basert på en firkantet, fargesterk kollisjonspute som utløses bak brukerens hode i løpet av sekunder. Det nye systemet er trygt og enkelt å bruke. Den er enda lettere og mindre enn før og kan festes til alle Removable 3.0-kompatible ryggsekker.
kr 3 379,35 kr 5 199,00

Mammut Ride short Removable Airbag 3.0, Marine 28 L

Nyt turen. Utstyrt med vårt nye Airbag 3.0-system er Ride en ekte allrounder. Short-versjonen er designet spesielt for kvinnelig anatomi og ryttere med kort overkropp. Enten du er på frikjøring eller ute på en dag med ski- og snowboardtur, er denne ryggsekken komfortabel og har alt du trenger av tekniske funksjoner.
kr 4 000,00

Mammut Tour 30 Removable Airbag 3.0

Du vet at hvert ekstra gram teller. Tour 30 Removable Airbag 3.0 er lett og har alt du forventer av en skredryggsekk. Vårt Airbag System 3.0 er pålitelig, langvarig og en av de letteste på markedet. Oransje elementer gjør deg mer synlig på avstand. Optimalisert hoftebelte og skulderstropper samt det nye 3D-støpte bakpanelet tilbyr utrolig komfort og perfekt passform. Den store glidelåsåpningen gir deg alt rett ved fingertuppene. Fest skiene eller snowboardet med trekkstroppene. Oppbevar sikkerhetsutstyret i det separate oransje rommet med høy synlighet. Ryggsekken er PFC-fri, og ytterstoffet og fôret er laget av resirkulert materiale. For å toppe det hele har Tour 30 nyttige funksjoner som hjelmholder, sidekompresjonsstropper og løkker for staver og isøks.
kr 4 874,35 kr 7 499,00

Mammut Tour 30 Wms Removable Airbag

Tour 30 Women Removable Airbag 3.0 klar har hoftebelte og ryggpanel spesielt designet for kvinner for å sikre enestående komfort. Sekken er lett og har alt du forventer av en skredryggsekk. Vårt Airbag System 3.0 er pålitelig, langvarig og en av de letteste på markedet. Oransje elementer gjør deg mer synlig på avstand. Det innovative 3D-støpte bakpanelet sikrer en perfekt passform. Den store glidelåsåpningen gir deg alt rett ved fingertuppene. Fest skiene eller snowboardet med trekkstroppene. Oppbevar sikkerhetsutstyret i det separate oransje rommet med høy synlighet. Ryggsekken er PFC-fri, og ytterstoffet og fôret er laget av resirkulert materiale. For å toppe det hele har Tour 30 Women nyttige funksjoner som hjelmholder, sidekompresjonsstropper og løkker for staver og isøks.
kr 4 874,35 kr 7 499,00

Mammut Tour 40 Removable Airbag 3.0

Lett, romslig og komfortabel. Tour 40 Removable Airbag 3.0 er lett og har alt du forventer av en skredryggsekk. Vårt Airbag System 3.0 er pålitelig, langvarig og en av de letteste på markedet. Oransje elementer gjør deg mer synlig på avstand. Optimalisert hoftebelte og skulderstropper samt det nye 3D-støpte bakpanelet tilbyr utrolig komfort og perfekt passform. Den store glidelåsåpningen gir deg alt rett ved fingertuppene. Fest skiene eller snowboardet med trekkstroppene. Oppbevar sikkerhetsutstyret i det separate oransje rommet med høy synlighet. Ryggsekken er PFC-fri, og ytterstoffet og fôret er laget av resirkulert materiale. For å toppe det hele har Tour 40 nyttige funksjoner som hjelmholder, sidekompresjonsstropper og løkker for staver og isøks.
kr 5 069,35 kr 7 799,00