Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Skredsøk

Skredsøk

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Mammut Alugator Light

Alugator Light er en superlett spade på 460 gram, som alltid får plass i sekken. Hullene i spadebladet gjør det enklere å bruke spadebladet som en del av en skikjelke. Teleskopskaftet har oval tverrprofil for økt stivhet og slitestyrke.
Fra kr 679,00

Mammut Alugator Pro Light Hoe BLACK

Solid godkjent spade (UIAA 156 skredspade standard) av anodisert og herdet aluminium. Rett knivblad sørger for god kutting av snøprofiler, og D-håndtak med godt grep. Spaden kan enkelt gjøres om til grafse.
kr 1 199,00

Mammut Alugator Ride 2.0, neon orange

En super skredspade med lekker finish og bredt bruksområde. Solid blad, teleskopisk skaft og ergonomisk T- grep gir en spade med høy brukskomfort. Alugator Ride 2.0 er Mammuts nye bestselger, masse spade for pengene og et sikkert valg. Også fordi alle Mammuts skredspader fra vinteren 18/19 er UIAA- sertifiserte, testet og godkjent til snøskredbruk etter et krevende testprogram. Et naturlig valg i enhver skisekk til frikjøring, toppturer eller fjellskibruk.
kr 599,00

Mammut Alugator Twist Neon Orange

Bladet kan roteres for forskjellige posisjoner og vinkler. T-håndtak for raskt og effektivt grep.
kr 679,00

Mammut Barryvox Europe

Den nye generasjonen Barryvox® skredsøker er en digital 3-antenners enhet som er redusert til de mest essensielle funksjonene, med enkel navigasjon og klare instruksjoner.
kr 2 899,00

Mammut Barryvox S Europe

Barryvox®S er toppmodellen til Mammut innen skredsøkere. I motsetning til lillebroren, Barryvox®, har Barryvox®S to andre funksjoner, Auto Guidance og Smart Search, som gjør det enklere å spare tid i stressende situasjoner og ved eventuelt flere begravde.
kr 3 799,00

Mammut Barryvox S Package

Barryvox S Package • Søker: Barryvox S • Spade: Alugator Ride SE • Stang: Probe 240
kr 4 319,00

Mammut Carbon Probe 240 light, Neon orange

Lett søkestang i karbon som kan betjenes med hansker. Karbon er lett og det skal mye til før stangen bøyes. Søkestang bør alltid med i vinterfjellet enten du er på topptur, fjellski, kjører ski rundt et anlegg eller på alpine klatreturer.
kr 879,00

Mammut Probe 240 fast lock , neon orange

Lett, slitesterk, aluminiums søkestang med det hanskekompatible Fast Lock-systemet som sikrer maksimal komfort ved låsing av søkestangen.
kr 559,00

Mammut Probe 240 short, neon orange

Mammut Probe 240 short er en kompakt søkestang laget av aluminium bestående av seks deler med integrert teleskopisk lukking for rask, hanskekompatibel operering som lar deg raskt lokalisere begravde.
kr 559,00