Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Skredsøk

Skredsøk

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

BD TRANSFER LT SHOVEL

Med en vekt på 405 gram er Black Diamond Transfer LT den letteste UIAA-sertifiserte spaden på markedet. Transfer LT er spesialbygd for rask og effektiv skredrespons i baklandet, og har et innovativt naglet blad som er lett og tynt for å skjære gjennom rusk, samtidig som det opprettholder et stort bladvolum på 550 cm2 for å flytte store mengder snø raskt. Det todelte teleskopskaftet i aluminium er slitesterkt samtidig som det gir komfort, og hele spaden pakkes sammen for rask og lett reise i baklandet. Overføring LT spade funksjoner Den letteste UIAA-sertifiserte spaden på markedet Innovativt 7075AL naglet blad som er ultralett og holdbart Todelt teleskopskaft som er avtagbart
kr 1 599,00

Mammut Alugator Light

Alugator Light er en superlett spade på 460 gram, som alltid får plass i sekken. Hullene i spadebladet gjør det enklere å bruke spadebladet som en del av en skikjelke. Teleskopskaftet har oval tverrprofil for økt stivhet og slitestyrke.
Fra kr 584,35

mammut Alugator Light golden

Alugator Light er en superlett spade på 460 gram, som alltid får plass i sekken. Hullene i spadebladet gjør det enklere å bruke spadebladet som en del av en skikjelke. Teleskopskaftet har oval tverrprofil for økt stivhet og slitestyrke.
kr 584,35 kr 899,00

Mammut Alugator Pro Light Hoe BLACK

Høyfunksjonell lett spade med hakkefunksjon En redningsmann i nødens stund: den høyytelses vippesikre designen til Alugator Pro Light-bladet, sammen med det ergonomisk utformede D-grepet, gir maksimal stabilitet og overføring av styrke når du måker. Den variable plasseringen av skaftet gjør det også mulig å bruke Alugator Pro som en 90°-plukk og kompletterer sikkerhetsutstyret ditt som en pålitelig spade.
kr 779,35 kr 1 199,00

Mammut Alugator Ride 3.0 raw aluminum ONESIZE

En hendig modell for et bredt spekter av bruksområder: takket være det ergonomiske, asymmetrisk formede T-grepet, ligger Alugator Ride 3.0 komfortabelt i hånden, mens bladet laget av herdet og anodisert aluminium ikke vil la deg i stikken. Stabiliseringsribbene gir spesielt høy spenst. Takket være den rette bladryggen er Alugator Ride 3.0 ideell til å kutte rette snøprofiler. Med sin plassbesparende bladdesign kan spaden også bæres enkelt og avrunder sikkerhetsutstyret med sitt Safety Orange-design.
kr 454,35 kr 699,00

Mammut Alugator Twist Neon Orange

Velg mellom to forskjellige vinkler på bladet takket være Mammut sin egen "Twist Technology" på skaftet. Mammut Alugator Twist er en svært allsidig spade utviklet spesielt for laviner. Bladet er utformet for å ta minimalt med plass, men kan fortsatt leverere når du bruker spaden. Baksiden av bladet er også ganske flatt som er en stor fordel når du vil kutte ut snøblokker (f.eks. til bygging). Denne er 3 delt, og laget i aluminium med høy kvalitet. Skafftet er meget stabilt og kan roteres for å kunne velge mellom to forskjellige vinkler på bladet. Håndtaket er ergonomisk designet og tilpasset for å brukes med hansker. Vekt: 670g Bladlengde: 27,5cm Lengde (utfoldet): 80cm
kr 551,85 kr 849,00

Mammut Barryvox Europe

Intuitiv sender/mottaker for raskere og enklere søk. En digital enhet med tre antenner redusert til de essensielle funksjonene. Barryvox® scorer godt på enkel navigering og klare instruksjoner. Med en stor mottaksbåndbredde og en effektiv søkestrimmelbredde på 70 meter, tilbyr den brukerne et enkelt grensesnitt og intuitiv betjening. Fra et lettlest display til knapper som kan betjenes selv med hansker, støtsikkert og bruddsikkert hus og et revolusjonerende enkelt visuelt grensesnitt, viser Barryvox® at kraftig ytelse og sofistikert søkeveiledning ikke trenger å være komplisert .
kr 2 599,35 kr 3 999,00

Mammut Barryvox S Package

Barryvox® S-pakken har alt skredutstyret du trenger for frikjøring, off-piste-løyper eller skiturer. Den inneholder den pålitelige Barryvox® S-skredtransceiveren, den lette Probe 240 og den lille, kompakte Alugator Ride-skredspaden. Den digital-analoge, 3-antenne Barryvox® S-skredsenderen scorer høyt takket være sin ekstremt enkle betjening, en effektiv søkestrimmelbredde på 70 meter og klare instruksjoner. Aluminiumsskred Probe 240 er trygg og enkel å bruke, selv når du bruker hansker. Og pakkevolumet reduseres til et minimum med Alugator Ride-spaden, som har et blad laget av herdet, anodisert aluminium. Dette settet danner grunnlaget for standard sikkerhetsutstyr.
kr 5 799,00

Mammut Probe 280 fast lock

En viktig del av skredutstyret ditt: Probe 280 hurtiglås - en lett, kompakt, plassbesparende sonde laget av slitesterk aluminium for maksimal effektivitet ved sondering. Det nyutviklede, hanskekompatible Speed ​​Lock-systemet sikrer maksimal komfort når du låser sonden. Sikkerhet Oransje farge markerer sondens 150 cm som en visuell guide. Total lengde: 280 cm.
kr 551,85 kr 849,00

Mammut Probe 320 fast lock, neon orange

For pålitelig deteksjon av begravde motiver: Probe 320-hastighetslåsen er spesialdesignet for profesjonell bruk. Laget av slitesterk aluminium. Det nyutviklede, hanskekompatible Speed ​​Lock-systemet sikrer maksimal sondestabilitet og stivhet. Sikkerhet Oransje farge markerer sondens 150 cm som en visuell guide. Total lengde: 320 cm.
kr 649,35 kr 999,00