Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Ski, skisko, skiutstyr og truger

Ski, skisko, skiutstyr og truger

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

ALFA SKARVET ADVANCE GTX M

SALG, SJEKK PRISEN! Fjellskistøvelen for deg som elsker de mange og varierte opplevelsene vinterfjellet kan by på. Uansett vær og forhold.
Fra kr 3 799,00

Alfa SKARVET ADVANCE GTX W

SALG, SJEKK PRISEN! Fjellskistøvelen for deg som elsker de mange og varierte opplevelsene vinterfjellet kan by på. Uansett vær og forhold.
Fra kr 3 799,00

Crispi Nordland 75mm

SALG, SUPERPRIS!! Dette er en klassiske fjellskistøvel med 75mm front. Støvlene er litt lavere bak, slik at den kjennes komfortabel når du går. Støvlene passer med tradisjonell 75mm fjellskibindinger. Nordlands overdel er laget i vannavstøtende full grain - lær og Gore-Tex Extended Comfort- membran som holder deg tørr på beina uansett værforhold.
Fra kr 1 499,00

CRISPI SVALBARD 75 GTX

SALG, SJEKK PRISEN! Dette er en varm, stabil og solid fjellskistøvel med integrert gamasje. Svalbard er designet for bruk i kalde forhold. Den integrerte gamasjen er laget i et ekstra kraftig Cordura - materiale med tapede sømmer, og støvlene har Gore-Tex - membran som holder deg varm og tørr på beina uansett værforhold. Støvlene på innsiden av gamasjen er laget i lær, og vil forme seg etter foten din etterhvert som den brukes.
Fra kr 2 499,00

Crispi Svartisen 75mm

SALG, SJEKK PRISEN! Dette er en teknisk fjellskistøvel med Gore-Tex. Støvlene har en utmerket miks av lengdemykhet og sideveis stabilitet som gjør Svartisen meget godt egnet for lange turer i både moderat og krevende terreng.
Fra kr 2 699,00

Dynafit Hoji Free 110

Topptur frikjøringsstøvel - kjør hardt - gå lett!
Fra kr 6 999,00

Dynafit Hoji PX W

OUTLET! KUN KR: 2.999.-! Den første kjørestøvelen som er rå å gå med - den første turstøvelen som er rå å kjøre med
Fra kr 2 999,00

K2 Talkback

Talkback 96 er en breiere dame toppturski fra K2 med optimal kombinasjon av vekt og fokus på kjøreegenskaper. Med en vekt på rundt 1300 gram er skiene lette å føre i snøen og svingvekten er lav. Skienes bredde og det tradisjonelle spennet gir en svingvillig og livlig ski som er kvikk og som flyter fint selv i løsere snø, men som også har sin fordel i brattere partier og der hvor det er mer krevende underlag. Den lette Paulownia-trekjernen med karbon, kombinert med titanal i midtre del av skiene som gir en bedre demping mot underlaget, gjør K2 Talkback 96 til et perfekt valg for de som også går lengre turer men samtidig har fokus på nedkjøringene. Ta den også med ut i preparert bakke og kjenn hvordan den griper på kant. Tupp og bakski har hull for feste av K2 sin ferdigkuttede fell, som også er tenkt og kunne benytte til å lage skikjelke for redning.
Fra kr 4 999,00

K2 Wayback

K2 Wayback 96 er en lett toppturski som er perfekt om du liker lette ski som også funker bra på veien ned. Svingradiusen er økt og takler nå høyere fart enda bedre enn tidligere modeller. Skiene har en lett paulownia trekjerne med både glassfiber og karbonforsterkninger. I tillegg har den en titanalplate under bindingene som gir bedre kantgrep og ekstra demping av underlaget. Den lave vekta gjør skia lette å gå med, mens bredden og svingradiusen gir stabilitet og flyt til nedkjøringen. K2 Wayback 96 er en ski som liger å svinge og flyter godt i løssnøen med sine 96 mm bredde under bindingene. Når føret blir hardt og utfordrende gir materialvalget i skia og det tradisjonelle spennet gode kjøreegenskaper så skia sitter godt. Tuppen og bakskia har rocker og taper som gjør skiene ekstra lett å svinge og ekstra flyt på dager det er pudder. De som både kan og vil har her en toppturski som virkelig gir av seg selv. Det er mye likhet fra en god bakke kjøreski og her kan du trykke på uten å være redd for at skiene gir seg.
Fra kr 3 499,00

Quantum Asolo Fact. ep/carbon

OUTLET! KUN KR: 2.599.-! Lett toppturstøvel med innovativ konstruksjon. Lav vekt, perfekt gåutslag og gode kjøreegenskaper. Passer de som ønsker lav vekt, men samtidig liker å kjøre på ski. Thermoformbar innerstøvel. Vekt kun 950g i str 265
Fra kr 2 599,00

Race grønn/grå 22

kr 1 599,00

Scarpa F1

Fra kr 6 999,00