Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

BD Helio Carbon 104 Skis

Den allsidige Helio Carbon 104 er designet for den pulverhungrende skikjøreren som krever både presisjon og myk snøytelse. De har et pre-preg karbonfiberoppsett og en kjernekonstruksjon av paulownia-tre for forbedret fuktmotstand. Balansert flex og suveren kantkontroll.
Fra kr 5 799,00

BD HELIO RECON 105 SKIS

Fra kr 3 749,00

Black Crows Camox Freebird Rød

Allsidig toppturski som er lett å gå med, og lett å bære. Godt kantgrep gjør den god og traversere med. Det allsidige midjemålet på 97mm gjør den utrolig god på alle typer forhold og føre. Samtidig som den har en tupp som gjør at den flyter som en mye bredere ski! Overgangen mellom rocker og spenn er dønn solid, dette gjør Camox Freebird super stabil selv i høye hastigheter og på hardt underlag, tiltros for den lave vekten.
Fra kr 8 999,00

Black Crows Navis Freebird

Fra kr 9 499,00

Fischer Country Crown

Bred smørefri turski uten stålkanter som brukes både i og utenfor løyper. Vario Crown-mønster med inndelte soner for sikkert feste og god gli, spesielt ved skiftende føreforhold. Utviklet med Power Layer for økt stabilitet, god slitestyrke og betydelig vektreduksjon. Ideell ski til turgåere og hundeeiere som går i terreng uten behov for stålkanter. lett og sterk trekjerne, forsterkede sidekanter og sintret svartsåle gjør Country til en kvalitetsski med de nødvendige egenskapene for en god skitur. 8mm innsving gjør også at skiene er lette å svinge og ploge. Anbefalt skilengde er kroppslengde + 15-30 cm, litt avhengig av kroppsvekt.
Fra kr 1 760,00

Fischer E 109 Villmarka

Bred og lett fjell- og jaktski fra Fischer. Med det kjente Easy Skin systemet får du muligheten til enkelt å sette på kortfell for godt og sikkert feste. E109 Villmarka er uten stålkanter, og er en hundevennlig ski for variert bruk utenfor løypene.
Fra kr 2 599,00

Fischer E89 EASY SKIN XTRALITE

Allsidig smørbar stålkantski som benyttes mest i løyper, men også utenfor ved ved fast underlag i marka og på fjellet. skiene har Rocker for bedre flyt. Lett og Sterk trekjerne og sintret svartsåle gjør at skiene har lang levetid og god glid. Easy Skin gir mulighet for Fischers egenintegrerte fell. Enkelt feste i forkant av smørelomma som fellen lett klipses på og festes til smøresona, genialt enkelt og raskt på og av. Anbefalt skilengde er kroppslengde + 15-25 cm.
Fra kr 2 499,00

Fischer E99 Crown xtralite

Smørefri utgave av Fischers legendariske E99 Xtralite. Fischer E99 Crown Xtralite er førstevalget for deg som vil ha en letthåndterbar, smørefri allroundfjellski. Et suverent valg for varierte turer både i og utenfor skisporet. Fischer har markedets beste smørefrie mønster.
Fra kr 2 999,00

FISCHER TWIN SKIN POWER EF m/ BINDING

Twin Skin Power er et utmerket valg for turer i marka. Med Twin Skin og Efficient Forward for et effektivt fraspark med godt feste og god gli uten bruk av tradisjonell skismøring.
Fra kr 3 100,00

Fischer Twin Skin Pro Medium

Testvinneren som er blitt en favoritt!
Fra kr 3 700,00

Fischer Twin Skin Pro STIFF

Testvinneren som er blitt en favoritt!
Fra kr 3 700,00

K2 Talkback

Talkback 96 er en breiere dame toppturski fra K2 med optimal kombinasjon av vekt og fokus på kjøreegenskaper. Med en vekt på rundt 1300 gram er skiene lette å føre i snøen og svingvekten er lav. Skienes bredde og det tradisjonelle spennet gir en svingvillig og livlig ski som er kvikk og som flyter fint selv i løsere snø, men som også har sin fordel i brattere partier og der hvor det er mer krevende underlag. Den lette Paulownia-trekjernen med karbon, kombinert med titanal i midtre del av skiene som gir en bedre demping mot underlaget, gjør K2 Talkback 96 til et perfekt valg for de som også går lengre turer men samtidig har fokus på nedkjøringene. Ta den også med ut i preparert bakke og kjenn hvordan den griper på kant. Tupp og bakski har hull for feste av K2 sin ferdigkuttede fell, som også er tenkt og kunne benytte til å lage skikjelke for redning.
Fra kr 5 499,00