Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Skallbukser

Skallbukser

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Arc'teryx Alpha SL Pant (w)

GORE-TEX® Packlite 340 g
Glidelås i siden i full lengde
Lett og komprimerbar
Forsterket på knær, ankel og i sete
Formsydde knær og kilestykke i skrittet
Fra kr 2 699,00

Arcteryx Beta Pant (w)

Pustende og allsidig GORE-TEX bukse som passer mange ulike fjellaktiviteterBeta-serien: Allround fjellklær
Fra kr 3 299,00

Breheimen 2L Pnt (w) Black/SolidCharcoal

Breheimen 2L W Pants er en rendyrket skallbukse utviklet for et variert friluftsliv i vått vær. 2-lags Dermizax®-materiale (vannsøyle = min. 20 000 mm) med nettingfôr gjør buksa vanntett, vindtett og pustende. Et integrert avtakbart belte følger med buksa. Om du heller vil bruke bukseseler finnes det hemper for dette på innsiden av linningen. For økt sikkerhet på turen er det også montert en Recco® søkebrikke på venstre ben.
Fra kr 2 299,00

LYNGEN GORE-TEX PRO PANTS (w) INDIGO NIGHT

Den minimalistiske og vanntette Lyngen Gore-Tex Pro Pants for herre er en lett og svært pustende skibukse laget for dager med krevende toppturer og spennende nedkjøringer.
Fra kr 4 699,00

Norrøna Bitihorn dri1 pant

Superlett, komprimerbar, vanntett og pustende overtrekksbukse til herre. Glidelås i full lengde langs sidene gjør buksen lett å ta på over turbukse eller shorts ved dårlig vær, regn eller vind. Custom-fit-system™ for justering i livet, stretchmateriale i kne og sete, lomme på låret, gamasjekrok, borrelåsjustering rundt støvel og forsterkning på innsiden ved ankelen. Innerbenslengde i str. L = 86 cm. Lengden endres med 2 cm per størrelse opp og ned.
Fra kr 2 799,00

Oppdal insulated bukse (w) black

2-lags skibukse som er godt egnet for moderat til høyere aktivitet under tøffe værforhold. Vattert, vann- og vindtett bukse som er laget i mykt og behagelig Bergans Element Active® 4-veis stretch-materiale for maksimal bevegelsesfrihet.
Fra kr 2 300,00

STORMLINE (w) FL ZP RN PANTS

Regnbukse satt med BD.dry™, -Black Diamond sin egen vanntette, pustende membran. Med hel glidelås i begge sidene er buksa enkel å smette på seg utenpå klær, dersom du blir overraska av regn på turen. Behagelig med elastisk strikk i midjen bak, samt snøring i midja forran.
Fra kr 1 499,00