Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Skallbukser

Skallbukser

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Arc'teryx Alpha AR Pant (w)

Allsidig, lett og slitesterk GORE-TEX Pro-bukse for klatrere og alpinister. Alpha-serien: Klatre- og alpinfokuserte systemer | AR: Allround.
Fra kr 4 899,00

Arc'teryx Alpha SL Pant (w)

GORE-TEX® Packlite 340 g
Glidelås i siden i full lengde
Lett og komprimerbar
Forsterket på knær, ankel og i sete
Formsydde knær og kilestykke i skrittet
Fra kr 2 699,00

Arc'teryx Beta SV Bib (w) Black

Den slitesterke og meget allsidige selebuksen Beta SV er bygget for krevende fjellforhold. Pustende og holdbar N80p-X 3L GORE-TEX Pro er forsterket med ytterstoffet N115p-x i sliteområder med tanke på krevende forhold i fjellet. Fullstendig separerende toveis WaterTight™-glidelås gir mulighet til full seteåpning og enkel av- og påkledning med støvler og stegjern på. En elastisk linning holder kulden og snøen ute. Ankelforsterkninger av Keprotec™ verner mot kutt og friksjon, og en skolissekrok holder buksekantene trygt på plass. Sporty e3D-passform som er strømlinjet samtidig som den gir plass til andre plagg under.
Fra kr 5 499,00

LYNGEN GORE-TEX PRO PANTS (w) INDIGO NIGHT

Den minimalistiske og vanntette Lyngen Gore-Tex Pro Pants for herre er en lett og svært pustende skibukse laget for dager med krevende toppturer og spennende nedkjøringer.
Fra kr 4 699,00

Norrøna Bitihorn dri1 pant

Superlett, komprimerbar, vanntett og pustende overtrekksbukse til herre. Glidelås i full lengde langs sidene gjør buksen lett å ta på over turbukse eller shorts ved dårlig vær, regn eller vind. Custom-fit-system™ for justering i livet, stretchmateriale i kne og sete, lomme på låret, gamasjekrok, borrelåsjustering rundt støvel og forsterkning på innsiden ved ankelen. Innerbenslengde i str. L = 86 cm. Lengden endres med 2 cm per størrelse opp og ned.
Fra kr 2 799,00

STORMLINE (w) FL ZP RN PANTS

Regnbukse satt med BD.dry™, -Black Diamond sin egen vanntette, pustende membran. Med hel glidelås i begge sidene er buksa enkel å smette på seg utenpå klær, dersom du blir overraska av regn på turen. Behagelig med elastisk strikk i midjen bak, samt snøring i midja forran.
Fra kr 1 399,00