Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Skøyter

Skøyter

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

ISPIGGER MED FLØYTE

Gå aldri ut på isen uten isigger. Dette er den billigste livsforsikringen du som isfisker kan få. Piggene oppbevares rundt halsen, og hugges ned i isen foran deg dersom du skulle være uheldig å gå gjennom. Arctic Ice-ispigger er spisse og sterke, og gjør jobben når det trengs.
kr 104,30 kr 149,00

Skøyte - Tango Turskøyte til BC-binding

Tango er ei god turskøyte som passer for de fleste. Du kan benytte skiskoene du har fra før, fordi det kan monteres NNN BC fjellskibinding på skøyta.
Fra kr 1 699,00

Zandstra 1250 Long Track III

Fastskøyte Zandstra 1250, Long Track III, er en lengdeløps-skøyte hvor man har kombinert en populær semi-myk skøytesko av typen Zandstra 1292 med et Ving hastighets-blad. Denne skøyten har avtagbar innersko med spesiell polstring rundt anklene for å gi ekstra støtte og komfort, spesielt for lengre skøyteløp. Metallet er laget av verktøystål og har en hardhet på 60 HRC med ekstra kraftige og varige blad. Skoen er semi-myk og har mikro-stropp i tillegg til snøring. Passer bra for lengre distanser med sin lave montering. Stålsammensetningen er av Aluminium 7000-stanard.
Fra kr 2 499,00

Zandstra 3550 Klappskøyte

Klappskøyte Zandstra 3550 er en kombinasjon av skøytesko 550 Long Track III med Ving Clap. Long track III er en lav versjon av den ofte valgte Semi-myke skøyteskoen.
Fra kr 2 999,00