Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Isfisketelt, tilbehør og sikkerhetsutstyr

Isfisketelt, tilbehør og sikkerhetsutstyr

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Bear Claw halvfingerhansker

Sterke og varme flotte strikkehansker med thermoisolering holder hendene varme. For hele hånden sin del er det viktig å holde håndbakene og håndleddet varm. Disse bidrar til det. Skinnforsterkning på innsiden av hånden.
Fra kr 190,00

Bunker Thermal 3 isfisketelt

Perfekt til isfiske. Dette holder deg på isen hele dagen uansett vær
kr 3 990,00

Bunker Thermal XL

Stort isolert isfisketelt der hele familien eller kompisgjenget kan være samlet. Det finnes også bunn (egen artikkel) til dette teltet hvor det er hull med god avstand for fiskere.
kr 6 349,00

Exped flexmat Plus

FlexMat Plus - det tykkeste, varmeste og mest komfortable foldeskummet som brukes i underlag. Bombesikker og allsidig skummatte med lukkede celler. Ekstremt lett, holdbart og allsidig. Gir god beskyttelse og ekstra R-verdi for oppblåsbare liggeunderlag. Høykvalitets miljøvennlig IXPE-skum. Underlaget er formet som mønsteret i en eggekartong, og ved sammenbretting går forhøyningene inn mellom hverandre for å få mindre pakkvolum.
Fra kr 560,00

EZELAP Diamantbryne

Sneding diamantbryne fra EZELAP med spor for sliping av krokspiss.
kr 179,00

Flaske til frysplugg 250ml

Flaske til oppbevaring av rødsprit, annen frostveske eller matolje som skal brukes til frysepluggene ved meitefiske på is. Er selvfølgelig attraktiv også til andre formål.
kr 129,00

Frostplugg 5-pakning

Kan bli din beste venn, spesielt ved snikfiske på isen. Tre denne inn på linen over agn, slipp ut og fyll pluggen med matolje eller rødsprit. Dette hindrer at linen fryser fast og du kanskje må frem med kniv for å løsne lina. Kan bli fatalt.
kr 89,00

Helios vott kevlar

Helios Kevlar-votter for ekstreme temperaturer. Vottene er vannavstøtende og belagt med Kevlarstoff og lærelementer på utsatte steder. Pustende membran i 3K, vindstopp, varmereflekterende folie og trelagsisolasjon av Sintepon 300gr/m2. Justerbart strammeband over håndledd. Ergo, varme votter!
Fra kr 799,00

Huggjern for is

3-delt huggjern i oppbevaringspose. Enkel og montere og passelig tyngde for hugging gjennom begrenset tykkelse på is.
kr 599,00

IS SKRUER 4 pk

Store solide skruer for skruing i is ved oppsetting av telt o.l. Leveres i kraftig tøypose med lukking. 4 stk i hver pose. Kjekt å ha som tillegg til medfølgende skruer ved teltkjøp, da teltet i mange tilfeller behøver ekstra bardunering.
kr 290,00

Isfisketelt Premier Piramida

Isfisketeltet Premier Piramida er utviklet spesielt for fiske på isen. Gir god beskyttelse mot vind og kulde. Luftekanal oppe og nede. Vindu som du kan åpne, og det har 2 lommer på innsiden. 8 skruer for feste medfølger, leveres i praktisk veske som kan bæres på ryggen.
kr 3 199,00

ISPIGGER MED FLØYTE

Gå aldri ut på isen uten isigger. Dette er den billigste livsforsikringen du som isfisker kan få. Piggene oppbevares rundt halsen, og hugges ned i isen foran deg dersom du skulle være uheldig å gå gjennom. Arctic Ice-ispigger er spisse og sterke, og gjør jobben når det trengs.
kr 149,00