Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Tilbehør og sikkerhetsutstyr

Tilbehør og sikkerhetsutstyr

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Batteri til varmevotter 7,4V

Passer Wigglers varmevotter. 2600 mAh
kr 229,00

Exped flexmat Plus

FlexMat Plus - det tykkeste, varmeste og mest komfortable foldeskummet som brukes i underlag. Bombesikker og allsidig skummatte med lukkede celler. Ekstremt lett, holdbart og allsidig. Gir god beskyttelse og ekstra R-verdi for oppblåsbare liggeunderlag. Høykvalitets miljøvennlig IXPE-skum. Underlaget er formet som mønsteret i en eggekartong, og ved sammenbretting går forhøyningene inn mellom hverandre for å få mindre pakkvolum.
Fra kr 479,00

EZELAP Diamantbryne

Sneding diamantbryne fra EZELAP med spor for sliping av krokspiss.
kr 169,00

Flaske til frysplugg 250ml

Flaske til oppbevaring av rødsprit, annen frostveske eller matolje som skal brukes til frysepluggene ved meitefiske på is. Er selvfølgelig attraktiv også til andre formål.
kr 129,00

Frostplugg 5-pakning

Kan bli din beste venn, spesielt ved snikfiske på isen. Tre denne inn på linen over agn, slipp ut og fyll pluggen med matolje eller rødsprit. Dette hindrer at linen fryser fast og du kanskje må frem med kniv for å løsne lina. Kan bli fatalt.
kr 89,00

Mammut Alpine Mat UL

Relativt varmt underlag laget av beste sort EVA. Ekstremt lett og brettbart. Mange deler også dette opp i brettene og får da mange bekvemm sitteunderlag av det. Litt mere volum, men vekta på denne tilsvarer en passe sjokoladeplade. KUN 135 gram!
kr 500,00

Mammut Bamse Extreme

Kanskje markedets mest kjøpte og brukte underlag gjennom mange ti-år. Høykvalitets EVA-foam med godt med luft slik at isolasjonsevnen er brukbar. Brukes ofte som sikker kuldebro under luftfylte underlag på kald bakke. Fin til kikkfiske på isen.
kr 599,00

Pilkeveske Grå 60x25x8 cm

Brukes til oppbevaring av pilkestikkene ved transport og mellom turene. Det er plass til mange stikker, og på yttersiden er en lomme med plass til diverse småsaker. Fin veske for å holde orden i "sysakene".
kr 449,00

TURTAGRØ Liggeunderlag 180x55x1,0cm

Tynt og lett liggeunderlag som passer best som kuldesperre mot luftfylte underlag og til isfiske
kr 299,00

TURTAGRØ underlag 186x58x1,4cm

Lett EVA-underlag med bra isolasjonsevne. Meget bra til kuldesperre mot luftfylte underlag ved vintercamping.
kr 499,00

Varmemuff, oppladbar

Genial sak for å varme hendene fort og godt. Driver av en oppladbar powerbank på hele 10 000 mAh. Med powerbanken kan du lade også opp mobilen, om det behøves. Kan styres på 3 varmenivåer med brytere som ligger utenp, og inni muffen. Hoftebelte holder den i fin høyde.
kr 1 299,00

Varmevotter oppladbare

Varmevotter med 3 styrker, og hurtig varme. Egen lomme for batteriene, og ekstra lomme for reservebatterier, bilnøkler etc etc. Opp til 9 timers varme.
Fra kr 1 299,00