Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Havfiskesneller

Havfiskesneller

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Cortez Black CZ-10CSa 4+ * 10

Okuma Cortez har korrosjonsbestandig ramme og sideplater. Godt håndtak som er ergonomisk utformet. Snella er utstyrt med solide gir som er innkapslet i en forovervendt girboks. Den holdbare bremsen er produsert i karbon. Om du ser etter en fantastisk snelle med egenskaper til langt dyrere sneller, så bør du se på Okuma Cortrez.
kr 999,00 kr 1 749,00

Daiwa Black Gold

Sterke haspelsneller i forskjellige størrelser for lett til kraftig havfiske . God snørekapasitet.
Fra kr 1 195,00

Daiwa Reel Greaser

Meget godt og holdbart fett til bruk på snellene. Praktisk belgbeholder med lang tut for å nå inn i kriker og kroker på snellene.
kr 69,00

Daiwa Reel Oiler

Meget god olje i praktisk pennutførelse med spiss som kommer lett til i kriker og kroker.
kr 69,00

Daiwa Saltist haspelsnelle

Saltist® haspelsnelle er laget for å tåle det meste. Robust og holdbar snelle beregnet til sjøfiske og grovt laksefiske. Snellene har en Magsealed hovedaksel, Magsealed snørefører og (CRBB) korrosjonsbestandige kulelagre for lang holdbarhet og god ytelse.
Fra kr 2 695,00

Daiwa Tanacom 1000 (El-snelle)

Denne elektriske snella er designet for tøft fiske, gjerne på dypt vann, da automatisk innsveiving gjør fisket til en lek. Inneholder programmerbar jiggefunksjon, og teller meter opp og ned. Se på ekkoloddet hvor fisken står, og still inn hvor du vil ha bruket. Ei prisgunstig elektrisk havfiskesnelle som gjør jobben til gangs. TILBUD: kjøper du denne snella, får du uoppfordret med 300 m Daiwa J-Braid Grand 0,51/ 56kg multicolour samt 1 st Savage CUTBAIT HERRING PSYCHO UV 25CM/ 460GR uten tillegg i prisen !
kr 6 590,00

Daiwa Tanacom 500

Denne elektriske snella er designet for tøft fiske, gjerne på dypt vann, da automatisk innsveiving gjør fisket til en lek. Inneholder programmerbar jiggefunksjon, og teller meter opp og ned. Se på ekkoloddet hvor fisken står, og still inn hvor du vil ha bruket. Ei prisgunstig elektrisk havfiskesnelle som gjør jobben til gangs. TILBUD: kjøper du denne snella, får du uoppfordret med 300 m Daiwa J-Braid Grand 0,35/ 35kg multicolour samt 1 st Savage CUTBAIT HERRING PSYCHO UV 25CM/ 460GR uten tillegg i prisen !
kr 6 390,00

Daiwa Tanacom 750 (El-snelle)

Denne elektriske snella er designet for tøft fiske, gjerne på dypt vann, da automatisk innsveiving gjør fisket til en lek. Inneholder programmerbar jiggefunksjon, og teller meter opp og ned. Se på ekkoloddet hvor fisken står, og still inn hvor du vil ha bruket. Ei prisgunstig elektrisk havfiskesnelle som gjør jobben til gangs. TILBUD: kjøper du denne snella, får du uoppfordret med 300 m Daiwa J-Braid Grand 0,42/ 46kg multicolour samt 1 st Savage CUTBAIT HERRING PSYCHO UV 25CM/ 460GR uten tillegg i prisen !
kr 6 490,00

GTO V3 30

Lawson GTO V3-snellene er skikkelige arbeidshester for havfiskeren. Designet er enkelt og tidløst, med en innmat du kan stole på. Dette er den perfekte allroundsnellen til alle typer havfiske, med størrelser som strekker seg fra 10 til 50 og utveksling fra 4,0:1 til 6.0:1. Snellene er laget i blanding av aluminium og kompositt, noe som gir lavere vekt, bedre styrke og suveren holdbarhet. GTO V3 er lettstelt, rommer mye snøre og er utstyrt med en enkel og myk stjernebrems. Dette er sneller som gjør jobben i så å si alle situasjoner.
kr 1 349,00

Lawson GTO 30HS

Lawson GTO er åpen havfiskesnelle med høy utveksling. 30-modellen har hele 7,1:1 i utveksling. Selve konstruksjonen er en blanding av grafitt og aluminium. Dette gir lavere vekt, styrke og holdbarhet. GTO passer spesielt godt til agnfiske på dypere vann hvor man kan sveive hurtig opp for en agnsjekk, eller når vannlagene skal av fiskes med shaddjigger og pilk etter hurtigsvømmende fiskearter. Et førstevalg når tiden teller!
kr 1 349,00

Makaira MK-16II 4bb 2-speed

Jøss for et maskineri! Fantastisk 2-speedsnelle for mange års bruk, og kjøring av stor fisk. Jevn og sterk brems, krafthåndtak og ei overflatebehandling som holder mål. Levelspaken og girsystemet jobber perfekt, og er et godt tegn på meget høy kvalitet i konstruksjon og produksjon. Anbefales som en god langtidsvenn å stole på.
kr 4 999,00 kr 6 999,00

Makaira MK-20II 4bb 2-speed

Jøss for et maskineri! Fantastisk 2-speedsnelle for mange års bruk, og kjøring av stor fisk. Jevn og sterk brems, krafthåndtak og ei overflatebehandling som holder mål. Levelspaken og girsystemet jobber perfekt, og er et godt tegn på meget høy kvalitet i konstruksjon og produksjon. Anbefales som en god langtidsvenn å stole på.
kr 5 399,00