Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Sene og multisnører

Sene og multisnører

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Daiwa J-Braid Grand

Kanonbra havfiskesnøre spesielt! Smidig, sterk og du kan knyte tradisjonelle knuter på dette snøret. Skifter farge for hver 10-ende meter, samt at hver meter er merket med sort. Holder meget godt på fargen. NB! Grand er ei videreutvikling av det mye brukte vanlige J-Braid X8. I forhold til dette, er Grand rundere og flere ganger mer motstandsdyktig mot slitasje enn den vanlige J-Braid X 8.
Fra kr 399,00

Fireline Thermally Fused, Flame Green. NY!

Ny og forbedret FireLine® er jevnere, tøffere og mer følsom! 8-tråds smeltet teknologi gir uovertruffen slitestyrke, noe som gjør den 5X tøffere enn andre konvensjonelle flettelinjer.
Fra kr 499,00

Fireline Thermally Fused, Smoke. NY!

Ny og forbedret FireLine® er jevnere, tøffere og mer følsom! 8-tråds smeltet teknologi gir uovertruffen slitestyrke, noe som gjør den 5X tøffere enn andre konvensjonelle flettelinjer.
Fra kr 499,00

FireLine Ultra 8 Smoke, 300meter spoler

FireLine Ultra 8 er resultatet av en stadig pågående evolusjon. Med Ultra 8har Berkleys ingeniører utviklet en ny FireLine med 8 kordeler (tråder) Dynema fibrer. Den er blitt rundere, glattere, kaster lengere og har en vesentlig forbedret mekanisk slitestyrke. Dette gjør Ultra 8 til den ideelle line for allsidig fiske.
Fra kr 199,00

Rovex fortomssene à 100 meter

100-metersspoler med sterk og medgjørlig fortomsmateriale til sjøfiske.
Fra kr 99,00

Rovex fortomssene fluorcarbon à 20 meter

Sterk, god og knytevillig fluorcarbon. Synkende sene som stort sett "forsvinner" i vann.
Fra kr 229,00

Spiderwire Code Red

Spiderwire stealth smooth rød.
Fra kr 449,00

Stroft ABR 200m

200m spole, Farge Light Brown Transparent. Slitesterk, knutesterk og utrolig god line fra Tyskland. Vunnet mange seriøse tester, og vel verdt en litt dyrere meterpris. Vi har solgt denne sena i langt over 20 år, og de fleste av våre faste kunder kommer innom og sier de vil ha Stroft på snella.
Fra kr 139,00

Sufix X8 Braid, grønn 270meter

Sterk multifilament superline til alle typer fiske. Linen er langtkastende og silkemyk i bruk, laget av Japansk Super HMPE fibre. Den har en høy bruddstyrke med sine 8 HMPE fiberbunter og er både knutevennlig og langtkastende. Fletteprosessen R8 Precision Braiding gjør at den tette vevingen gir en rund line av høy kvalitet og med konsis diameter. Passer både til haspelsneller og multiplikatorsneller.
Fra kr 199,00

Sølvkroken sjøfiskesene à 100 m

Sterk smidig sene. Enkel å knyte, og god knutestyrke. Leveres på 100-meters spoler hvor opp til 500 meter er sammenhengende. Bestilles etter ønsket antall i 100 meter.
Fra kr 129,00

Trilene Sensation 300 meter spoler

Sterk som fy med lavt strekk som sørger for god kontakt med agn og fisk. Stor knutestyrke. Bra strekkfasthet og smidighet. Lite minne. Klar.
Fra kr 134,00

Trilene XL 270 meter spoler

Verdens mest solgte sene. Trilene XL har nå ytterligere forbedre egenskaper, dvs sterkere og mer slitesterk. Den innehar fremdelses sin velkjente mykhet, smidighet og glatte overflate. Klar.
Fra kr 99,00