Søk
3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

BD Helio Carbon 104 Skis

Den allsidige Helio Carbon 104 er designet for den pulverhungrende skikjøreren som krever både presisjon og myk snøytelse. De har et pre-preg karbonfiberoppsett og en kjernekonstruksjon av paulownia-tre for forbedret fuktmotstand. Balansert flex og suveren kantkontroll.
Fra kr 5 799,00

BD HELIO RECON 105 SKIS

Fra kr 3 749,00

Black Crows Camox Freebird Rød

Allsidig toppturski som er lett å gå med, og lett å bære. Godt kantgrep gjør den god og traversere med. Det allsidige midjemålet på 97mm gjør den utrolig god på alle typer forhold og føre. Samtidig som den har en tupp som gjør at den flyter som en mye bredere ski! Overgangen mellom rocker og spenn er dønn solid, dette gjør Camox Freebird super stabil selv i høye hastigheter og på hardt underlag, tiltros for den lave vekten.
Fra kr 5 949,00

K2 Talkback

Talkback 96 er en breiere dame toppturski fra K2 med optimal kombinasjon av vekt og fokus på kjøreegenskaper. Med en vekt på rundt 1300 gram er skiene lette å føre i snøen og svingvekten er lav. Skienes bredde og det tradisjonelle spennet gir en svingvillig og livlig ski som er kvikk og som flyter fint selv i løsere snø, men som også har sin fordel i brattere partier og der hvor det er mer krevende underlag. Den lette Paulownia-trekjernen med karbon, kombinert med titanal i midtre del av skiene som gir en bedre demping mot underlaget, gjør K2 Talkback 96 til et perfekt valg for de som også går lengre turer men samtidig har fokus på nedkjøringene. Ta den også med ut i preparert bakke og kjenn hvordan den griper på kant. Tupp og bakski har hull for feste av K2 sin ferdigkuttede fell, som også er tenkt og kunne benytte til å lage skikjelke for redning.
Fra kr 4 999,00

K2 Wayback

K2 Wayback 96 er en lett toppturski som er perfekt om du liker lette ski som også funker bra på veien ned. Svingradiusen er økt og takler nå høyere fart enda bedre enn tidligere modeller. Skiene har en lett paulownia trekjerne med både glassfiber og karbonforsterkninger. I tillegg har den en titanalplate under bindingene som gir bedre kantgrep og ekstra demping av underlaget. Den lave vekta gjør skia lette å gå med, mens bredden og svingradiusen gir stabilitet og flyt til nedkjøringen. K2 Wayback 96 er en ski som liger å svinge og flyter godt i løssnøen med sine 96 mm bredde under bindingene. Når føret blir hardt og utfordrende gir materialvalget i skia og det tradisjonelle spennet gode kjøreegenskaper så skia sitter godt. Tuppen og bakskia har rocker og taper som gjør skiene ekstra lett å svinge og ekstra flyt på dager det er pudder. De som både kan og vil har her en toppturski som virkelig gir av seg selv. Det er mye likhet fra en god bakke kjøreski og her kan du trykke på uten å være redd for at skiene gir seg.
Fra kr 4 999,00

SkiTrab Altavia 7.0

Altavia 7.0 er SkiTrabs ultimate allrounverktøy
Fra kr 8 499,00

VTA 98 Skin

Ferdig tilpasset felle til Völkl VTA98
Fra kr 1 999,00

Vølkl Blaze 94 Womens

En ny epoke i moderne freeriding - state of the art teknologi for den ultimate turen i 4 lengder med 94 mm midtbredde.
Fra kr 6 499,00

Åsnes Rabb 68

Arbeidsverktøy for kjøreglade fjellfolk RABB er en superlett og kjørevillilg ski som plasserer seg midt mellom fjellski og toppturski. En ski som egner seg like godt for telemarksentusiasten som til vektfokuserte toppturentusiaster. Skien er konstruert med en responsiv og solid poppelkjerne, armert med karbon for optimal torsjonsstivhet.
Fra kr 3 999,00