Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Pulk, Drag, Seler og tilbehør

Pulk, Drag, Seler og tilbehør

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Acapulka Dragbelte Ekspedisjon Komplett

Ekspedisjonsbeltet fra ACAPULKA er trolig det mest robuste beltet som for tiden er på markedet. På utfordrende turer eller ekspedisjoner er det ingen vei rundt dette spennbeltet, dette beltet har så langt bevist seg på mange ekspedisjoner. Dette spennbeltet er møysommelig håndlaget i Irland av en spesialprodusent eksklusivt for ACAPULKA. Ingen kompromisser inngås i valg av materialer, bare det beste av det beste brukes i dette spennbeltet. Maksimal brukekomfort oppnås ved bruk av holdbare Alveolit-skum, som ikke reduseres i ytelse selv etter mange års bruk. Den 20 mm tykke polstringen av hoftebeltet, sammen med den integrerte konturerte plastplaten, gir en robust enhet som taler for seg selv. Et holdbart materiale fra SCHOELLER brukes på innsiden av ekspedisjonsbeltet, som ligger veldig bra og er materialkompatibelt på ytterklærne. På grunn av den sterke polstringen av hoftebeltet, er det ingen polstring på skulderstroppen, som, ifølge vår erfaring, tar det ganske sterke yttertøyet polstringen på ekstreme turer og ekspedisjoner.
kr 1 899,00

Acapulka Dragbelte Hoftebelte

Hoftebeltet fra ACAPULKA er et lett og ekstremt behagelig spennbelte som pålitelig og sikkert henter spenningsstangen. For optimal passform kan hoftebeltet justeres komfortabelt både foran og bak, slik at D-ringene som passer til trekkstangen alltid kan plasseres optimalt. For at D-ringene ikke skal rive, er de sikret med dobbeltstingede belter. For å sikre maksimal bærekomfort selv over lange avstander og mange kilometer i aksjon, brukes bare skum av beste kvalitet til hoftebelte ACAPULKA.
kr 899,00

Acapulka Dragbelte komplett sett

En kombinasjon av skulderstropp og hoftebelte. Hvis du bruker en skulderrem sammen med hoftebeltet, fordeler du belastningen over hele overkroppen. Dette er spesielt nyttig når du beveger deg i bratt terreng eller når sleden er tung.
kr 1 699,00

Exped Expedition Bedding

Genialt produkt til å feste på toppen av pulken. Her kan du ha underlag og sovepose ferdig oppredd og oppblåst fra en leir til en annen. Bare pakk sammen slik du våkner om morgenen, og ta komplett bedding inn i teltet og pakk ut ferdig oppredd ved neste leir. Meget anvendelig.
kr 2 465,00

Fjellpulken Drag sammenleggbart

Solid standard pulkdrag produsert i glassfiber og metall. Draget kan enkelt foldes sammen for enklere transport og oppbevaring. Dette draget følger alle våre komplette modeller av barnepulk og turpulk, samt lastebrett i plast. Draget er utstyrt med toveis fjæringssystem som vil dempe rykk og gi den behagligere gange. Det er meget sterkt og kan brukes sammen med alle våre pulktyper. Våre pulkdrag kan, ved å kjøpe med Fjellpulken dragfester med reimer, også benyttes sammen med pulker og plastbrett fra andre fabrikanter .
kr 1 899,00

Fjellpulken Dragfester med reimer

Fjellpulken dragfester med reimer passer alle pulker fra Fjellpulken. De kan også monteres på andre pulktyper og brett for å kunne benytte Fjellpulken drag og sele. De leveres i par og med reimer.
kr 369,00

Fjellpulken Ekspedisjonssele sort

Fjellpulken Xpedition Pro forsterket pulksele er en meget solid trekksele for pulk beregnet for de som er mye ute med pulk. Dette er samme sele mange kjenner som Fjellpulken Ekspedisjonsele. Xpedition Pro er en forseggjort pulksele med et godt polstret belte rundt liv, samt kryssreimer med avlastningspute over skulder og nakkeparti. Selen har også forsterkinger på alle utsatte slitasjesteder. Som på Fjellpulken standard pulksele kan man også her klikke av skulderreimer om man skulle ønske det.
kr 1 799,00

Fjellpulken KJØRELINE M/STRIKK FOR 1 HUND

Forrige modell kjøreline med strikkavlastning beregnet for kjøring med 1 hund.
kr 299,00

Fjellpulken Krok f. sele

Fjellpulken Hundekjøringskrok festes enkelt inn på din pulksele, eller andre seler i 50 mm brede, for å hekte på snor under snørekjøring med hund.
kr 99,00

Fjellpulken PACKBAG 115liter (Utgått modell)

Fjellpulken Packbag er en stor og lett bag som passer perfekt når du skal ha med mye bagasje. Den er også tilpasset bruk i våre pulker og lastebrett. Dette er en stor bag som er produsert i solid ripstop materiale, er meget vannavsøttende og tåler røff bruk. Baggene kan selvsagt også brukes til andre formål der en større bag vil være hendig, slik som ved pakking av utstyr i skiboks, dyner og sengetøy til hyttetur med mer. Baggene tar minimalt med plass når den er tom, grunnet sitt smarte system for sammenpakking og komprimering. Dette gjøres ved at bagen legges sammen, frontlommen vrenges så over og vips blir bagen til en liten, komprimert pute. Fjellpulken Packbag 155 passer til det aller meste av pulker og transportbrett på markedet.
kr 699,00

Fjellpulken Standard Sele m/kryssreimer

Fjellpulken Standard Pulksele er en solid trekksele til bruk for å dra pulk. Den er produsert i solid nylonmateriale og har god polstring i beltet rundt livet. Det medfølger kryssreimer som sikrer at selen ikke siger ned fra livet og som også er til hjelp når man drar pulken opp brattere bakker. Alle beltespenner er i velkjent UTX/Flex og ITW Nexus kvalitet og sikrer at beltet sitter bekvemt og på det stedet du ønsker å ha det.
kr 899,00

Fjellpulken Strikkoversnøring

Oversnøringstrikk til bruk på våres vare og ekspedisjonspulker samt transportbrett. Settet inneholder strikk plastkroker og skjøtekrok .
kr 279,00