Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Produkter merket med primus

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Brenselflaske 0,6 ltr. (rød) NC 1

Ultralett aluminiumsflaske for oppbevaring av drivstoff. Standard gjenger. Lakkert innside for optimal beskyttelse.
kr 179,00

Fuel Bottle 0.35L NC 1

Liten, lett og sikker brenselsflaske i aluminium. Uknuselig med solid kork. Passer med OmniFuel, Multifuel, Eta Power MF, Gravity VG & MF og Varifuel.
kr 199,00

Fuel Bottle 0.6L NC 1

Brenselsflaske
Lett aluminium
Pulverlakkert Ultralett aluminiumsflaske for oppbevaring av drivstoff. Standard gjenger. Lakkert innside for optimal beskyttelse. Pulverlakkert for godt grep.
kr 249,00

Kjele ETA Pot 1,0 L NC 1

De nye Eta-kasserollene fra Primus er laget i hardanodisert aluminium og har ett helt nytt keramisk non-stick-belegg på innsiden. Varmeveksleren i bunnen gjør at brenselsforbruket og koketiden kortes med cirka en tredjedel. De silkikonbelagte håndtakene er intergrert i kjelen. Kjelens lokk er i gjennomsiktig BPA-fri plast med gripevennlig silikon og kan benyttes som dørslag. Alle kjelene i serien kan pakkes i hverandre og for ytterligere å minimere pakkevolumet kan man pakke kjelene med lokket opp-ned. Kjelene leveres i størrelsene 1, 1,8 og 3 liter og passer alle brennere fra Primus
kr 499,00

Kjele EtaPower 1,2 ltr. NC 1

PRIMUS EtaPower 1,2 liters kasserolle er laget av anodisert aluminium med et flerlags titan non-stickbelegg på innsiden. Det er utstyrt med en varmeveksler i bunnen, noe som gjør kjøkkenet rundt en tredjedel raskere og mer effektivt. I tillegg har lokket håndtak, og kan brukes som dørslag. EtaPower Pot 1,2 l kan brukes med de fleste eksisterende gass-og multi drivstoff brennere på markedet. Leveres i en hendig mesh bag og med sammenleggbart håndtak.
kr 479,00

LiTechTrek Kettle NC 1

Ultralett kjele og stekepanne laget av anodisert aluminium som gjør dem mer holdbare og lettere å rengjøre. Begge har innfellbare håndtak.
kr 399,00