Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Produkter merket med primus

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Primus Brenselflaske 0,6 ltr. (rød)

Ultralett aluminiumsflaske for oppbevaring av drivstoff. Standard gjenger. Lakkert innside for optimal beskyttelse.
kr 179,00

Primus EasyFuel II Piezo

Easy Fuel er som navnet antyder en gassbrenner som er svært enkel å bruke takket være enkelt og pålitelig design og piezo. Et perfekt kjøkken for den globale reisende. Leveres med nylonbag. (gassboks følger ikke med) Egenskaper for Primus EasyFuel II Gassbrenner Høyde: 88 mm Diameter: 85 mm Brenntid: 70 min på 230 g Sesong: 3 sesonger Effekt: 3000 W Koketid: 3 min på 1 liter Personer: 1-4 Tenning: Piezo Vekt: 346g
kr 1 399,00

Primus Express Spider II

En stabil og god brenner, med teknikk fra vår toppmonterte ExpressStove. Nå oppgradert med nye kjelestøtter, og føtter som låser i posisjon når den er utslått. Legges kompakt sammen. Stabil også med større kjeler. En av markedes letteste slangemonterte brennere. Leveres med vindskjerm og oppbevaringspose.
kr 999,00

Primus Fuel Bottle 0.35L NC 1

Liten, lett og sikker brenselsflaske i aluminium. Uknuselig med solid kork. Passer med OmniFuel, Multifuel, Eta Power MF, Gravity VG & MF og Varifuel.
kr 199,00

Primus Fuel Bottle 0.6L NC 1

Brenselsflaske
Lett aluminium
Pulverlakkert Ultralett aluminiumsflaske for oppbevaring av drivstoff. Standard gjenger. Lakkert innside for optimal beskyttelse. Pulverlakkert for godt grep.
kr 249,00

Primus Kjele ETA Pot 1,0l

De nye Eta-kasserollene fra Primus er laget i hardanodisert aluminium og har ett helt nytt keramisk non-stick-belegg på innsiden. Varmeveksleren i bunnen gjør at brenselsforbruket og koketiden kortes med cirka en tredjedel. De silkikonbelagte håndtakene er intergrert i kjelen. Kjelens lokk er i gjennomsiktig BPA-fri plast med gripevennlig silikon og kan benyttes som dørslag. Alle kjelene i serien kan pakkes i hverandre og for ytterligere å minimere pakkevolumet kan man pakke kjelene med lokket opp-ned. Kjelene leveres i størrelsene 1, 1,8 og 3 liter og passer alle brennere fra Primus
kr 499,00