Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

/29 cotton bolder T-Shirt (m) GREY MELANGE

/29 cotton journey T-Shirt er laget i 100% GOTS-sertifisert økologisk bomull av høy kvalitet.
Fra kr 499,00

/29 cotton range T-Shirt (m) Indigo Night

/29 cotton range T-Shirt er laget i 100% økologisk bomull av høy kvalitet.
Fra kr 499,00

Aclima DesignWool MARIUS T-shirt grå (m)

DesignWool T-shirt er en kortermet t-skjorte med rund hals. Det tradisjonelle mønsteret går på tvers over brystet og tas opp igjen øverst på armene. Nederst foran på høyre side er det en vevet Marius by Aclima logo. DesignWool er deilige ullplagg designet til hverdagslig bruk. Disse plaggene er utrolig komfortable, de kan fint benyttes både som isolerende ullundertøy på fjelltur og som et sporty plagg i urbane strøk. Dette er fine basisplagg i 100% merinoull, som kjennes myke og varme. T-skjorten er sydd med flate sømmer som ikke irriterer eller gnager mot huden. Disse plaggene egner seg alene som baselayer eller under et mellomlag. Det klassiske Marius mønsteret ble designet av Unn Søiland i 1953. Mønsteret ble oppkalt etter slalåmkjører, krigshelt og skuespiller Marius Eriksen og er det mest vanlige strikkemønsteret i Norge. I dag er dette mønsteret blitt et ikon for norske tradisjoner innen håndarbeid og design.
Fra kr 1 149,00

Aclima WarmWool Hood Sweater (m)

WarmWool Hoodie er Aclimas mest populære hettegenser. Med vår funksjonelle treveis hettefunksjon kan du velge mellom rund hals, polo eller dekke til hele hodet med den integrerte balaklavaen. Ved å bruke tommelhullet ved håndleddet holder du genseren på plass og unngår en glippe som slipper til kald luft. Du kan varme hendene i en gjennomgående lomme på magen. Den har en smal passform og egner seg godt som baselayer på kalde dager, med ribbestrikkede felter i siden for bedre komfort og bevegelse. WarmWool stoffet er strikket, noe som gjør at det er elastisk og lunt. Det er 100% merinoull og vekten er på 200 gram per kvadratmeter. Fiberne som brukes i WarmWool er på 20.5 micron, det er mykt og godt å ha innerst mot huden. WarmWool egner seg som baselayer mot huden eller som lag nummer to når været er veldig kjølig.
Fra kr 1 099,00

Archaeopteryx T-Shirt SS (m) Kingfisher

T-skjorte illustrert med Arc'teryx-fuglen, laget av økologisk dyrket bomull.
Fra kr 399,00

Arcteryx Captive Split ss T-Shirt (m)

T-skjorte for høstbruk med motiv laget av økologisk dyrket bomullsblanding.
Fra kr 649,00

Atom SL Vest (m) Black

Lett, varm, svært allsidig isolasjon som fungerer både på egen hånd og som mellomlag. Atom-serien: Mellomlag med syntetisk isolasjon. | SL: Super Lett.
Fra kr 1 499,00

Cap Cool Daily (m) Graphic Shi Hatch Hour: New Navy X-Dye

Patagonia's most versatile performance knit for use on trails or on the water provides 50+ UPF sun protection and HeiQ® Fresh durable odor control. Made from 50-100% recycled content, Patagonia tech tees keep you comfortable when you’re working hard in conditions ranging from cool to hot. Fair Trade Certified™ sewn.
Fra kr 699,00

FALKETIND DOWN750 VEST (m) INDIGO NIGHT

falketind down750 Vest er vår mest allsidig dunvest og er laget for alle aktiviteter året rundt. Lett, enkel å pakke sammen og fylt med sertifisert dun
Fra kr 2 299,00

Icebreaker Tech Lite ShortSleeve Crewe (m) Black

Vår mest allsidige merino tekniske t-skjorte. Skjorta er stretchy, høyt pustende og odør-resistent -perfekt for de aller fleste eventyr.
Fra kr 699,00

Insulated Organic Cotton (M) Growlers Plaid: Smolder Blue

An insulated, heavyweight 100% organic cotton flannel jacket that makes a great overshirt when temperatures drop. Fair Trade Certified™ sewn.
Fra kr 2 399,00