Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

/29 cotton range T-Shirt (m) Indigo Night

/29 cotton range T-Shirt er laget i 100% økologisk bomull av høy kvalitet.
Fra kr 499,00

/29 cotton range T-Shirt (m) Orange Crush

/29 cotton range T-Shirt er laget i 100% økologisk bomull av høy kvalitet.
Fra kr 499,00

/29 cotton range T-Shirt (m) Pure White

/29 cotton range T-Shirt er laget i 100% økologisk bomull av høy kvalitet.
Fra kr 499,00

Aclima DesignWool MARIUS T-shirt grå (m)

DesignWool T-shirt er en kortermet t-skjorte med rund hals. Det tradisjonelle mønsteret går på tvers over brystet og tas opp igjen øverst på armene. Nederst foran på høyre side er det en vevet Marius by Aclima logo. DesignWool er deilige ullplagg designet til hverdagslig bruk. Disse plaggene er utrolig komfortable, de kan fint benyttes både som isolerende ullundertøy på fjelltur og som et sporty plagg i urbane strøk. Dette er fine basisplagg i 100% merinoull, som kjennes myke og varme. T-skjorten er sydd med flate sømmer som ikke irriterer eller gnager mot huden. Disse plaggene egner seg alene som baselayer eller under et mellomlag. Det klassiske Marius mønsteret ble designet av Unn Søiland i 1953. Mønsteret ble oppkalt etter slalåmkjører, krigshelt og skuespiller Marius Eriksen og er det mest vanlige strikkemønsteret i Norge. I dag er dette mønsteret blitt et ikon for norske tradisjoner innen håndarbeid og design.
Fra kr 1 149,00

Aclima WarmWool Hood Sweater (m)

WarmWool Hoodie er Aclimas mest populære hettegenser. Med vår funksjonelle treveis hettefunksjon kan du velge mellom rund hals, polo eller dekke til hele hodet med den integrerte balaklavaen. Ved å bruke tommelhullet ved håndleddet holder du genseren på plass og unngår en glippe som slipper til kald luft. Du kan varme hendene i en gjennomgående lomme på magen. Den har en smal passform og egner seg godt som baselayer på kalde dager, med ribbestrikkede felter i siden for bedre komfort og bevegelse. WarmWool stoffet er strikket, noe som gjør at det er elastisk og lunt. Det er 100% merinoull og vekten er på 200 gram per kvadratmeter. Fiberne som brukes i WarmWool er på 20.5 micron, det er mykt og godt å ha innerst mot huden. WarmWool egner seg som baselayer mot huden eller som lag nummer to når været er veldig kjølig.
Fra kr 1 099,00

Aenergy ML Half Zip Pull (m) SPICY

Teknisk mellomlagsgenser i fleece, designet for klatring og toppturer gjennom hele året.
Fra kr 999,00

Archaeopteryx T-Shirt SS (m) Kingfisher

T-skjorte illustrert med Arc'teryx-fuglen, laget av økologisk dyrket bomull.
Fra kr 399,00

Classic Retro-X Vest (m) NATURAL

A versatile vest made with 100% polyester (50% recycled) sherpa fleece with a bonded windproof membrane to keep your core warm in cool and windy conditions. Fair Trade Certified™ sewn.
Fra kr 1 999,00

DEVOLD SVALBARD SWEATER HIGH NECK (w) HINDBERRY/OFFWHITE

Devold® Svalbard er ikke bare en av Devolds desidert varmeste gensere, den har også eksplodert i popularitet de siste årene. Designer Olmes Carretti designet den for å se autentisk håndlaget ut, og den velkjente klare rødfargen er hentet fra italienske Carrettis nabolag. Han vokste nemlig opp rett ved Ferraris originale fabrikk.
Fra kr 1 699,00

Down Sweater Vest (m) Dark Borealis Green

Fin og god dunvest som brukes like godt på fjellet som i byen. Lun og vindavvisende. Produsert på bærekraftig vis.
Fra kr 2 499,00

FALKETIND DOWN750 VEST (m) CAVIAR

falketind down750 Vest er vår mest allsidig dunvest og er laget for alle aktiviteter året rundt. Lett, enkel å pakke sammen og fylt med sertifisert dun
Fra kr 2 299,00