Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Nyheter

Nyheter

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

ACLIMA FleeceWool Crew neck (W)

FleeceWool Crew Neck er en langermet genser med romslig passform. Genseren har ribbestrikkede mansjetter på ermer og brodert logo på brystet. Dette er bekledningen for de kaldeste vinterdager eller for å sitte rundt bålet med en kopp varm sjokolade.
Fra kr 1 599,00

Aclima LeisureWool Reborn Wool Shirt

ReBorn Woolshirt har lange armer og mansjetter med knapp. Det er to frontlommer med knapper og en Aclima logo på venstre side.
Fra kr 1 799,00

Arcteryx Alpha AR Jacket (m)

Allsidig GORE-TEX PRO-jakke som fungerer i mange forskjellige alpine forhold. Alpha-serien: Klatre- og alpinfokuserte systemer | AR: Allround
Fra kr 6 299,00

Arcteryx Arcyda Toque

Fra kr 499,00

Arcteryx Atom LT Hoody (m)

Lett, allsidig syntetisk isolert hettejakke som fungerer både som mellomlag og på egen hånd. Atom-serien: Mellomlag med syntetisk isolasjon. | LT: Lav vekt.
Fra kr 2 499,00

Arcteryx Atom LT Hoody (w)

Lett, pustende, isolert hettejakke. Ideell som selvstendig plagg i fint vær, eller i et lag-på-lag-system i kalde forhold. Atom-serien: Mellomlag med syntetisk isolasjon | LT: Lav vekt.
Fra kr 2 499,00

Arcteryx Beta LT Jacket (M)

Full beskyttelse i en lett (LT), allsidig og behagelig GORE-TEX-skalljakke. Beta-serien: Fjellklær til allroundbruk. | LT: Lav vekt.
Fra kr 4 499,00

Arcteryx BETA LT JACKET (w)

Full beskyttelse i en lett (LT), allsidig og behagelig GORE-TEX-skalljakke. Beta-serien: Fjellklær til allroundbruk. | LT: Lav vekt.
Fra kr 4 499,00

Arcteryx Captive Split ss T-Shirt (m)

T-skjorte for høstbruk med motiv laget av økologisk dyrket bomullsblanding.
Fra kr 649,00

Arcteryx Gamma LT Hoody (m)

Allsidig, pustende softshell med væravvisende egenskaper og god stretch. Gamma-serien: Ytterplagg i softshell med stretch | LT: Lav vekt.
Fra kr 2 299,00