Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Ny lokal vare 11/05/22 11:32:01

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Barents Dovrefjell 2 UL Blå

Dovrefjell 2 Ultralight er et av vårt letteste telt, og er ideelt for turer vår, sommer og høst når campen flyttes ofte. Designet og vekten gjør Dovrefjell til det ideelle teltet når leiren flyttes ofte, og passer godt for deg som ønsker en lettest mulig sekk på tur. Til tross for den lave vekten er Dovrefjell 2 Ultralight designet slik at man får svært god takhøyde ved inngangen til teltet, noe som er essensielt ved matlaging, og et viktig komfortelement på lengre turer. I tillegg har teltet en god lengde, noe som skaper et stort fortelt med god plass til oppbevaring av utstyr. Teltet har særegne Barents Open Air™ ventiler høyt plassert, og avstanden mellom inner- og yttertelt optimalisert for å få en god luftsirkulasjon i teltet for å minimere kondens.
kr 6 337,50 kr 9 750,00

Barents Dovrefjell 3 UL Blå

Dovrefjell 3 Ultralight er et av vårt letteste telt, og er ideelt for turer vår, sommer og høst når campen flyttes ofte. Designet og vekten gjør Dovrefjell til det ideelle teltet når leiren flyttes ofte, og passer dermed godt for deg som ønsker en lettest mulig sekk på tur. Til tross for den lave vekten er Dovrefjell 3 Ultralight designet slik at man får svært god takhøyde ved inngangen til teltet, noe som er essensielt ved matlaging, og et viktig komfortelement på lengre turer. I tillegg har teltet en god lengde, noe som skaper et stort fortelt med god plass til oppbevaring av utstyr. Teltet har særegne Barents Open Air™ ventiler høyt plassert, samtidig som avstanden mellom inner- og yttertelt er optimalisert, slik at en skal få en god luftsirkulasjon i teltet for å minimere kondens.
kr 6 825,00 kr 10 500,00

Barents Finse 3 Polar Blå/orange

Fjellstøtt tunneltelt for de tøffeste vinterturene. Finse 3 er et bunnsolid, sikkert, praktisk og funksjonelt telt som du kan stole på selv i ekstreme forhold gjennom vinteren. Finse 3 er optimalisert for å være i tøffe forhold og krevende terreng også over lengre perioder. Teltet har en fin balanse mellom vekt og størrelse, og er utstyrt med flere smarte løsninger som gjør det egnet også som ett allsidig helårstelt. Med tre like lange stenger som tres inn i det innvendige stangkanalsystemet skapes en god aerodynamisk utforming. Dette gir god stabilitet på turer med kraftig vind og sørger også for at monteringen går lett for seg. Teltets utforming sikrer også god takhøyde og god liggebredde. Dette er verdifulle kvaliteter hvis man er værfast i perioder, og viktig for å få plass nok til de største liggeunderlagene med vintersovepose oppå.
kr 7 669,35 kr 11 799,00

Barents Stetind 3 UL Blå

Stetind 3 Ultralight er svært lett, men også et solid og stabilt kuppeltelt for 3 personer. Det er et pålitelig og komfortabelt telt som passer for turer både vår, sommer og høst. Teltet er utstyrt med to innganger og to fortelt slik at det er enkelt å organisere seg på hver sin side av teltet – i tillegg til at man alltid har en inngang i le for vinden. Det er generelt god plass innvendig i teltet, og to fortelt gjør at man også kan organisere både matlaging og oppbevaring av utstyr på en god måte. Stetind 3 Ultralight er svært enkelt å sette opp og er et utrolig stabilt telt. Innerteltet og ytterteltet slås opp samlet for å forhindre at innerteltet blir fuktig. Teltet har også innfesting mellom inner-og yttertelt, slik at også innerteltet spennes ut når ytterduken på sidene barduneres opp. Dette bidrar til økt innvendig volum i innerteltet, og svært god romfølelse. Geometrien på rammen til teltet sørger for en svært god takhøyde og det er plass til tre store liggeunderlag.
kr 7 475,00 kr 11 500,00

Barents Trollheimen Basic 3 Grønn

Trollheimen 3 Basic er et allsidig telt med høy komfort som passer perfekt til familien eller førstegangs campere. Teltet skiller seg fra Classic og Ultralight i materialene. Det har en høyere vekt, men tåler mye slitasje. Så her får man mye telt for pengene. Teltet har en klassisk tunnelkonstruksjon, basert på tre like lange stenger. Dette gjør oppsett raskt og enkelt, og ivaretar suveren takhøyde og god liggebredde. Samtidig er det positivt med tanke på generell komfort, høye liggeunderlag og mye bagasje. Trollheimen 3 Basic har to innganger. En stor sideinngang med myggnetting og en ekstra inngang i front på motsatt side. Fronten kan også åpnes helt varme sommerdager – og på steder der du ønsker å nyte utsikten. Ytterteltet kan også brukes alene som gapahuk. I tillegg er Trollheimen et telt med generøs takhøyde og et stort innvendig volum i forhold til vekt. Teltet har Barents Open Air™ ventiler høyt plassert, og avstanden mellom inner- og yttertelt optimalisert for å få en god luftsirkulasjon i teltet for å minimere kondens. Vi har også optimalisert avstanden mellom inner – og ytterteltet, og en ekstra ventil med myggnetting nede ved bakken i bakkant på teltet sørger for rikelig innluft mellom disse for å fjerne eventuell kondens som danner seg der.
kr 3 900,00 kr 6 000,00

Barents Trollheimen Basic 4 Grønn

Trollheimen 4 Basic er et allsidig telt med høy komfort som passer perfekt til familien eller førstegangs campere. Teltet skiller seg fra Classic og Ultralight i materialene. Det har en høyere vekt, men tåler mye slitasje. Så her får man mye telt for pengene. Teltet har en klassisk tunnelkonstruksjon, basert på tre like lange stenger. Dette gjør oppsett raskt og enkelt, og ivaretar suveren takhøyde og god liggebredde. Samtidig er det positivt med tanke på generell komfort, høye liggeunderlag og mye bagasje. Trollheimen 4 Basic har to innganger. En stor sideinngang med myggnetting og en ekstra inngang i front på motsatt side. Fronten kan også åpnes helt varme sommerdager – og på steder der du ønsker å nyte utsikten. Ytterteltet kan også brukes alene som gapahuk. I tillegg er Trollheimen et telt med generøs takhøyde og et stort innvendig volum i forhold til vekt. Teltet har Barents Open Air™ ventiler høyt plassert, og avstanden mellom inner- og yttertelt optimalisert for å få en god luftsirkulasjon i teltet for å minimere kondens. Vi har også optimalisert avstanden mellom inner – og ytterteltet, og en ekstra ventil med myggnetting nede ved bakken i bakkant på teltet sørger for rikelig innluft mellom disse for å fjerne eventuell kondens som danner seg der.
kr 4 550,00 kr 7 000,00

Barents Y-plugger 15cm NC 15CM

kr 191,75 kr 295,00