Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

MARTTIINI

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Martiini Campingøks 38cm

Camping AXE er den mest solide øksen i en serie av tre økser, der Marttiini har kombinert moderne teknologi med tradisjonelt håndverk. Camping AXE har et solid og godt formet håndtak som sikrer et trygt grep. Bladet er noe tyngre enn de andre i serien noe som gjør den ypperlig for større og mer krevende oppgaver i campen.
kr 999,00

MARTIINI CONDOR HUNTERS

Fantastisk jakt- og fiskekniv med gummiert håndtak som sikrer godt grep. Fingerbeskytter for sikkerhet. Teflonbelagt blad i rustfritt stål gjør at kniven glir lett og gjør den enkel å rengjøre. Duger til det meste som allrounder. Orange farge som gjør at du finner igjen kniven.
kr 999,00

MARTIINI CONDOR JUNIOR

Høykvailtets barnekniv med avrundet spiss. Blad av rustfritt stål. Godt og sikkert gummigrep. Fingervern.
kr 629,00

MARTIINI CONDOR SKINNER

Topp Marttiini jaktkniv med teflonbelagt blad. Inox stål i bladet. Gummiert grep gir god sikkerhet. Fingerbeskytter for ekstra sikkerhet. Orange farge som gjør at du finner igjen kniven. Pakket i blister.
kr 919,00

MARTIINI FILÈT ØKONOMI 6"

Marttiini filetkniv 6'' med blad av rustfritt stål. Meget god i forhold til pris!
kr 399,00

MARTIINI FILET ØKONOMI 7,5"

Marttiini filetkniv 7,5'' med blad av rustfritt stål. Meget godt grep av gummiblanding. Meget god i forhold til pris!
kr 459,00

MARTIINI MARTEF FILET 6"

Marttiini filetkniv 6'' med teflonbelagt blad. Stor Test av Filetkniver i magasinet Jakt & Fiske 05/20: BEST I TEST! «Dette er fileteringskniven alle andre måles opp mot. Den er velkjent over hele verden, og det med god grunn. Bladet har perfekt fleksibilitet, leveres sylskarp fra fabrikk, holder svært godt på eggen og responderer godt på slipestålet. Teflonbelegget bidrar til enklere reingjøring om fiskeslo og skjell tørker på bladet. Alt i alt det beste knivbladet i testen.»
kr 859,00

MARTIINI MARTEF FILET 7,5"

Marttiini filetkniv 7,5'' med teflonbelagt blad. Stor Test av Filetkniver i magasinet Jakt & Fiske 05/20: BEST I TEST! «Dette er fileteringskniven alle andre måles opp mot. Den er velkjent over hele verden, og det med god grunn. Bladet har perfekt fleksibilitet, leveres sylskarp fra fabrikk, holder svært godt på eggen og responderer godt på slipestålet. Teflonbelegget bidrar til enklere reingjøring om fiskeslo og skjell tørker på bladet. Alt i alt det beste knivbladet i testen.»
kr 979,00