Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk

Martiini

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Martiini Condor Junior

Høykvailtets barnekniv med avrundet spiss. Blad av rustfritt stål. Godt og sikkert gummigrep. Fingervern.
kr 629,00

Martiini Condor Big Game

Lang allround jaktkniv, perfekt for slakting i felt. Gummiert håndtak med mønster sikrer godt grep. Fingerbeskytter for sikkerhet. Teflonbelagt blad i rustfritt stål med blodrand gjør at kniven glir lett og gjør den enkel å rengjøre. Orange farge som gjør at du finner igjen kniven.
kr 999,00

Martiini Condor SkinHook

Topp Marttiini jakt-/flåkniv med bukåpner. Bredt gummiert håndtak med mønster sikrer godt grep. Fingerbeskytter for sikkerhet. Teflonbelagt blad i rustfritt stål gjør at kniver glir lett og gjør den enkel å rengjøre. Orange farge som gjør at du finner igjen kniven.
kr 1 149,00

Martiini Condor Skinner

Topp Marttiini jaktkniv med teflonbelagt blad. Inox stål i bladet. Gummiert grep gir god sikkerhet. Fingerbeskytter for ekstra sikkerhet. Orange farge som gjør at du finner igjen kniven. Pakket i blister.
kr 799,00

Martiini Condor Hunters

Fantastisk jakt- og fiskekniv med gummiert håndtak som sikrer godt grep. Fingerbeskytter for sikkerhet. Teflonbelagt blad i rustfritt stål gjør at kniven glir lett og gjør den enkel å rengjøre. Duger til det meste som allrounder. Orange farge som gjør at du finner igjen kniven.
kr 899,00

Martiini Filèt Økonomi 6"

Marttiini filetkniv 6'' med blad av rustfritt stål.
kr 399,00