Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Lykter

Lykter

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Fenix HM61R 1200lm

Fenix HM61R er en multifunksjonell oppladbar lykt som i tillegg til å være hodelykt, kan brukes som håndlykt eller brystlampe. HM61R har en lysstyrke lys på hele 1200 lumen. Lysstrålen har en rekkevidde på 145 meter. I tillegg til hvitt lys har lykten rødt lys for bevaring av nattsyn. Lysstrålen gir et bredt og jevnt lys. Man kan velge mellom 5 hvite lysnivåer samt 2 røde. Lykten har en stor bryter med innebygget batterinivåindikator som er enkelt å betjene, også med hansker. Lades enkelt og raskt med magnetlading. Lykten er utstyrt med klips og magnet i halen som gir uendelig med festemuligheter. Minnefunksjon husker siste lysstyrke. Innebygget låsefunksjon. Digitalt regulert strømforbruk gir konstant lysstyrke. Beskyttelse mot overoppheting og feil polaritet. Lykten er støvtett, tåler regn og tøffe værforhold (IP68) og er støtsikker mot fall fra 1 meter. Batteri på 3500mAh er inkludert. Kan festes på hjelm med hjelp av Fenix hjelmfeste ALG-03 (selges separat)
kr 1 299,00

FENIX HM65R-T 1500 Lumens

Fenix HM65R-T er en oppladbar hodelykt ­designet for løping. Hode­lykten er laget av ultralett magnesium og er kulde­resistent -35° til 45°C. Flom og spotlys kan slås på samtidig for å levere maksimal lysstyrke på 1500 lumen og en langtrekkende lysstråle på 170 meter.
kr 1 350,00

Fenix HM70R hodelykt 1600lm

Fenix ​​HM70R er en hodelykt i metall som lyser langt og har bred rekkevidde, med en maksimal lysstyrke på 1600 lumen og en maksimal brukstid på opptil 100 timer. Denne allsidige hodelykten er utstyrt med rødt og hvit lys pluss en rød blitsmodus for varslingsformål.
kr 1 299,00

Lupine Piko X 4 SmartCore All in One Kit

Nye Lupine Piko er en kraftpakke i en liten og kompakt innpakning. Pikos lampehode yter nå hele 2100 lumen med sine utrolig lave 55 gram, Nye Lupine Piko har fått en ekstra LED med diffusor egenskaper, no esom gjør lyset i denne funkjsjonen er "mykere", det fungerer perfekt som et leselys i telt eller enkelt arbeidslys. Denne pakken leveres i tillegg med Bluetooth fjernkontroll for å kunne kontrollere av/på og dimming av lykten. Perfekt å feste på for eksempel sykkelstyret eller hundesleden hvor du ikke ønsker å måtte ta hendene av styret. SmartCore 3,5Ah batteriet gir deg full lysstyrke i hele en time og et kvarter, men lykten kan selvfølgelig dimmes ned, helt til 35 lumens, noe som gir deg lystid i hele 80 timer. SmartCore batteriet har lysindikator som både kan fungere som baklys og fortelle deg hvor mye strøm som er igjen på batteriet med 20% intervaller. Batteriet kan enkelt monteres bak på hodebåndet og veier 120 gram og kan brukes på alle Lupine sine lykter. Piko all-inn kit inneholder en rekke deler for å feste både lampe hode og batteri enkelt på hjelm, i tillegg til hode-bånd.
kr 4 599,00

Lupine Wilma X7 (3200 lm)

Lupine Wilma X7 Smartcore 3200 Lumen, hodelykt
kr 5 999,00

Moonlight Bright as Day 1300

Bright As Day 1300 er vår alt mulig hodelykt. Lampens kjølesystem tillater den å levere reelle 1300 lumen gjennom hele batteriets syklus. Med et meget lett design og uendelige monteringsmuligheter takket være gopro feste kompabilitet blir denne lykten en tusen kunstner. Den gjør virkelig natten, Bright As Day.
kr 1 999,00

Moonlight Bright as Day 2000

Bright As Day 2000 er en meget allsidig hodelykt med nok lys til å overraske de fleste. Hodelykten er en oppgradert versjon av vår tidligere 1800 lumen utgave. Oppgradert elektronikk styring og bedre led gir ytterligere 200 lumen ytelse. Hodelyktens kjølesystem tillater den å levere reelle 2000 lumen gjennom hele batteriets syklus. Med et meget lett design og uendelige monteringsmuligheter takket være gopro feste kompabilitet blir denne lykten en tusen kunstner. Den gjør virkelig natten, Bright As Day.
kr 2 499,00

Moonlight Bright as day 3000 Sort 1

Bright As Day 3000. Dette er en actionorientert lykt. Perfekt til orientering, sykling, toppturer, langrenn med mer. Den passer også veldig bra til deg som bare ønsker mye lys når du går en tur. Lampens kjølesystem tillater den å levere reelle 3000 lumen gjennom hele batteriets syklus. Lykten er erstatter gamle 3200, og har et nytt lykthodedesign som gjør den enda mindre og lettere samt 6 led pærer som har ulike fokus for å gi deg en lang og bred lysbilde som vi tror vil begeistre deg! Dette sammen med ekstra sterke batterier gjør denne lykten til en tusenkunstner når lys og action skal kombineres. Batteriet har fått forskjellige radiuser på sidene av batteriet med gummiering for best mulig å passe til ulike sykkelrammer. Med et meget lett design og uendelige monteringsmuligheter takket være gopro festekompabilitet blir denne lykten en sann multilykt. Den gjør virkelig natten, Bright As Day.
kr 3 499,00

Moonlight Bright as day 4000 lumens

Hvis du tar gamle 3200, plukker ut alt, begynner fra bunnen av og bygger et internt kjølesystem rundt de beste led pærene på markedet så klarer du å hente ut 4000 lumen pluss! I laboratorietest har vi målt den til 4300 lumen i produksjonsutgaven.. Dette sammen med nydesinget linse for maks lengde og spredning og oppgraderte batterier til en ny type som også brukes i elbiler gjør dette til en lykt som virkelig imponerer! Hodelykten er perfekt til orientering, sykling, toppturer og alle aktiviteter som krever mye lys og høy fart. Den er også grom å gå tur med hunden med :), det blir som daglys i skogen.
kr 4 999,00

Moonlight Bright as Day 800 lumens

Hvis du tar ut innmaten i vår tidligere 700 lykthode, bygger det om litt og oppgradere til nye leds og bedre kjøling så får du: The Bright As Day 800! Dette er vår letteste og mest allsidige hodelykt. Lampens kjølesystem tillater den å levere reelle 800 lumen gjennom hele batteriets syklus. Med et nytt innvendig design gir den nå 800 lumen. Dette sammen med vårt nye og oppgraderte batteri gjør at lykten nå kan gi 2 timer på full styrke mot tidligere 1 time og 30 min på 700 lumens lykten. Lykten har et meget lett design og uendelige monteringsmuligheter takket være gopro feste kompabilitet blir denne lykten en tusen kunstner. Det gjør virkelig natten, Bright As Day.
kr 1 499,00

Nextorch Max Star 1200

"Powerlykt" med hele 1200lm og 360° rotering gjør det enkelt å justere zoom. Lykta kan enkelt klipses fra hodebåndet og brukes som håndholdt eller stasjonær lyskilde.
kr 1 199,00

Nextorch MyStar R AA 600lm

Hodelykt med zoom, med 3 stk AA batteri. Den lave vekten, delt hodebånd og vektfordelingen gjør at denne lykten er meget komfortabel og bruke over lang tid.
kr 499,00