Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Guideline 3D+ Compact

Guideline 3D+ Compact Skyteklumper re-definerer begrepet "lettkastet". En kortere skyteklump som kommer i vektklasser som dekker det meste av fisket for enhånds-, switch- og tohåndsstenger.
Fra kr 899,00

Guideline 4D Compact Body

Guideline 4D Compact Body er korte, kraftfulle og velbalanserte klumper som er utviklet for å fungere perfekt sammen med 4D Compact Tips
Fra kr 899,00

Guideline 4D Compact Multi Tip

Guideline 4D Compact Multi Tip er et perfekt tilpasset skyteklump-sett. Kommer i mesh futteral med flytende bakdel og tre utskiftbare spisser med ulike synkehastigheter.
Fra kr 1 599,00

Guideline 4D Compact Tip

Guideline 4D Compact tips passer selvfølgelig perfekt til våre 4D Compact klumper, men også til andre kortere klumper i ulike vekter- og fabrikater som er beregnet for bruk med spisser.
Fra kr 369,00

Guideline 4D Tips 15'

Markedets mest avanserte- og allsidige skyteklumpsystem som gir deg opptil 8 densiteter i samme fluesnøret ved å bytte spissene. Markedsledende kvalitet på løkker, coating og faktisk synkehastighet. Et førstevalg for erfarne laksefiskere.
Fra kr 399,00

Guideline Bullet 2.0

Bullet 2.0 har kraftig klump som slår over tunge nymfer og streamere. Laget for fiske i elv, innsjø og på kysten. Et utmerket fluesnøre for fiske på vindusatte steder og et førstevalg til enhånds laksefiske og ørretfiske med streamere
Fra kr 999,00

Guideline Coastal Evolv

Et referanse fluesnøre for fiske på kysten etter sjøørret, spesiallaget coating for fiske i den kjøligere tiden av året. Taperingen og presentasjonen på Coastal Evolve gjør det også til et utmerket ferskvannsnøre når du ønsker høy line hastighet og lange kast.
Fra kr 999,00

Guideline Fario Elite WF

Fario Elite er laget for fluefiskere som ønsker den mest allsidige kombinasjonen av gode kasteegenskaper for alle typer kast, lengder og ulike fiskeplasser.
Fra kr 999,00

Guideline ULS 3D+

En komplett skyteklump serie for enhåndsfluefiske med klasse 5 til 8. Med Ultra Light Scandi+ kan du fiske ørret og sjøørret med de samme effektive teknikkene som laksefiskere har benyttet i årevis. Gir ditt enhåndsfiske en ny dimensjon.
Fra kr 699,00

Guideline ULS Multi Tip Float,

ULS Multi Tip er skyteklumper som passer til ørretstanga di, spesiallaget for å gi streamerfisket en ny dimensjon. Det er ingen grunn til å sitte på rumpa når det ikke vaker, prøv ørretfiske på en laksefiskers manér.
Fra kr 1 249,00

Rio Aqualux II WF/I

Intermediate Clear tip
Fra kr 599,00

Rio Elite Skagit Max Launch

RIO Skagit Max Power-klumper kaster de største fluene og de tyngste synkespissene med eksepsjonell letthet. Den unike vektfordelingen lader stenger dypt for lange kast, mens den kraftige taperingen foran gir nok kraft til å snu store og tunge fluer. Kortere hodelengder gjør Max Power til det perfekte valget for kortere stenger eller når plassen bak er begrenset. Det lave strekket i kjernen gir meget god følsomhet når du kaster og fisker, og gir mer positiv kroking og langt større kontroll når du kjører fisk. I tillegg er denne linen bygget med SlickCast, og skaper det glatteste og mest holdbare belegget på markedet - noe som gir minst mulig friksjon målt i en flueline. De vanligste Skagitspissene i markedet passe utmerket til denne bodyen.
Fra kr 799,00