Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Liggeunderlag

Liggeunderlag

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Exped Downmat UL Winter

Ultrahøy R-verdi i en lett og kompakt pakke for rask og lett, vintercamping og ski-kjørings eventyr. Downmat UL winter kommer med Schnozzel pumpepose UL for rask, enkel og fuktfri oppblåsning, som sikrer maksimal isolasjonsevne. Vårt anti-skli GripSkin topplag, og ekstra tykke luftpute gjør det til det ultimate vinter-underlaget.
Fra kr 1 960,00

Exped Downmat XP

Den revolusjonære Downmat for ekstreme temperaturer. Ekstremt komfortabel, varm og pakkbar! Inkluderer Schnozzel pumpepose, en vanntett pakksekk som dobles til en pumpe og kompresjonssekk for soveposen. Schnozzel pumpepose gjør det mulig å fylle matta på ca. 2 minutter, selv i ekstrem kulde. Dette er underlaget for kalde regioner. Dersom du ønsker ei matte for enda kaldere temperaturer, anbefaler vi at du velger Downmat 9 mm. Da får du ei tykkere matte som holder bedre på varmen.

Topp kvalitets dun isolasjon: testet opp mot IDFB standarder, og sertifisert av RDS, en strengt dyre-velferds standard
Fra kr 1 750,00

Exped MegaMat 10 LW GREEN

Mega i størrelse, komfort og varme: dette er så behagelig som det kan bli i basecampen, i en bobil eller der lett vekt ikke er hovedprioriteten. MegaMat er banebrytende for en ny generasjon selvoppblåsende 3D-matter med en jevn soveflate fra kant til kant. Denne funksjonen kombinert med den luksuriøse tykkelsen og den enkle oppblåsingen gjør den til et synonym for komfort. Smart-sekk: Høydejusterbar topp-veske med bærestropp, som også kan brukes som skulderveske. Vedlagt: en minipumpe som oppblåsingshjelp.
kr 1 999,00

Exped MegaMat 10 MW GREEN

Mega i størrelse, komfort og varme: dette er så behagelig som det kan bli i basecampen, i en bobil eller der lett vekt ikke er hovedprioriteten. MegaMat er banebrytende for en ny generasjon selvoppblåsende 3D-matter med en jevn soveflate fra kant til kant. Denne funksjonen kombinert med den luksuriøse tykkelsen og den enkle oppblåsingen gjør den til et synonym for komfort. Smart-sekk: Høydejusterbar topp-veske med bærestropp, som også kan brukes som skulderveske. Vedlagt: en minipumpe som oppblåsingshjelp.
kr 1 949,00

Exped SIM Comfort Duo 7.5 Ruby Red

Den tykke, selvoppblåsende matten med dobbel bredde som gir full dekning av et typisk to-personers teltgulv. Utstyrt med krok og sløyfe som gjør at matten kan brettes i to for enpersonersbruk og ekstra tykkelse. Holdbare FlatValves for rask oppblåsing og deflasjon. Smart-sekk: Høydejusterbar topp-veske med bærestropp, som også kan brukes som skulderveske. Vedlagt: en minipumpe som oppblåsingshjelp.
kr 2 590,00

Exped SynMat Duo 7M Terracotta

Den ultimate utendørs dobbeltsengen: lett, varm, robust og kompakt å pakke. To separate halvdeler med separate kombinasjonsventiler - individuell fasthet for hver sovende. Dette er også et ekstra sikkerhetstiltak i tilfelle lekkasje oppstår. Smart pumpsack inkludert: Schnozzel Pumpbag lar deg blåse opp matten umiddelbart mens du hindrer fuktighet fra pusten som påvirker isolasjonen. Det fungerer også som en ultralett kompresjonssekk.
kr 2 299,00

Exped Synmat HL DUO

Verdens letteste, varmeste og mest komfortable liggeunderlag i sin kategori, som også blir liten i pakket stand. Designet som ei matte for to personer, men blir ei skikkelig luksusmatte for en. To separate halvdeler for oppblåsning og utslippsventiler - som gir individuell fasthet for hver av personene. Det er også lagt til sikkerhetsmål i fall av lekasje. Next-to-skin komfort og anti-slip GripSkin honningcomb-mønster på ytterlaget. Lamineringen er lufttett og stenger vann ute. Smart Pumpepose inkludert: Schnozzel pumpepose gir deg muligheten til å fylle matta på kort tid, samtidig som du slipper å få vann og damp fra pusten i matta. Den kan også dobles og brukes som en ekstra lettvekts kompresjonssekk for pakking.
Fra kr 2 380,00

Exped Synmat TT 9

Ekstrem robust 4-sesongers underlag.. Denne madrassen er ideell for langturopplevelser og ekspedisjoner. TT (Tube Technology) -teknologien garanterer ekstrem vedlikehold og funksjonalitet i felt. Madrassen er laget av separate kamre med separate ventiler, så hvis du tilfeldigvis punkterer madrassen, blir bare en liten del av madrassen tømt, og resten av den er fortsatt brukbar. Dette gjør det også lettere å lokalisere lekkasjen. Du kan da enten velge å reparere madrassen eller bare bruke den med et tømt kammer. De enkelte rørenekan også justeres separat. Dette betyr at du for eksempel kan tømme et rør for å passe flere matter til et smalt telt. Den høye kvaliteten på mikrofiber som er laminert på øvre og nedre side av rørene, gir holdbar isolasjon for mattenes levetid. Den nye 3-D-konstruksjonen skaper en jevn soveflate som lar deg bruke hele matten. Det børstede overflatestoffet gjør følelsen av det øvre laget på matten veldig fin å ta på, men det gjør det også mindre glatt, slik at soveposen holder seg komfortabelt på plass.
Fra kr 1 799,00

Exped Synmat UL

Dette ultralette og superkompakte liggeunderlaget gir varme og komfort. Anti-skli GripSkin honningcomb-mønster på ytterlaget. Laminatet er lufttett og og holder underlaget fuktfritt. Smart pumpesekk inkludert: Schnozzel Pumpbag gir deg muligheten til å fylle liggeunderlaget på ekstremt kort tid. Separate ventiler for fylling og tømming, med ekstremt god holdbarhet.
Fra kr 1 189,00

Exped synmat ul winter

Behagelig, ultralett og kompakt 4-sesongers underlag Varm, behagelig mikrofiberisolasjon med antiskli GripSkin belegg. Minimal vekt og pakkvolum. Praktiske oppblåsings- og tømmeventiler, leveres med pumbebag. Stabil baffelkonstruksjon med topp og bunn laminert isolasjon
Fra kr 1 470,00

Exped Synmat XP

Exped´s klassiske, prisvinnende "referanse-standard" Synmat 9 er nå tilgjengelig med Schnozzel pumpesekk for rask opp-pumping. God komfort, varm nok for vinterbruk, holdbar og kompakt. Dette er matta for alt fra bilcamping til langdistanseturer. Med sin høye R-verdi, Synmat XP 9 er ei matte som fungerer godt for vinterbruk.
Fra kr 1 400,00