Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Liggeunderlag, Hodeputer og Tilbehør

Liggeunderlag, Hodeputer og Tilbehør

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Air pillow

Komfortabel lettvekts lufthodepute, i behagelig tricot. Justerbar høyde for soving på siden og på rygg. Anatomisk form, som holder hodet på plass. Solid ventil for oppblåsning og tømming. 2 stropper og pakksekk inkludert.
Fra kr 369,00

Down Pillow Rød

Kombinasjonen av det 3-dimensjonale designet, den ergonomiske formen, samt med sitt deilige børstede tricot-trekk og komfortfyll, hever Deepsleep pillow søvnen til neste nivå. Dette er et alternativ for våre air-support puter for de som foretrekker mer komfort. EXPED´s putekolleksjon er holdbar, med hode-støtte løsninger for alle.
Fra kr 509,00

Exped Chair kit 17/18, GRÅ

Beskytt Expedunderlaget ditt og omgjør det til en utenførs-stol på samme tid! Exped stol kan brukes som sete, lounge-stol eller som solid underlags-trekk. Omgjøres fort og enkelt fra stol til underlag uten at du trenger å røyse deg, men kun ved å løsne stroppene og åpne spennene.
Fra kr 979,00

Exped Downmat

Eksepsjonelt varm, komfortabel og kompakt! Siden ingenting komprimeres bedre enn dun, pakkes den ekstremt liten og lett. Den integrerte pumpa gjør oppblåsningen lett og enkel. Tykkheten på matta utligner ujevnheter i underlaget, slik at opplevelsen av å ligge på matta blir bedre. Om du ønsker ei matte for enda kaldere temperaturer anbefaler vi at du velger Downmat 9 mm. Da får du ei tykkere matte som holder bedre på varmen.

Toppkvalitets-dun isolasjon: testet på IDFB standarder, og sertifisert av RDS, en strengere dyre-velferds standard.
Fra kr 1 699,00

Exped Downmat UL

Ultrahøy R-verdi i en lett og kompakt pakke for rask og lett, vintercamping og ski-kjørings eventyr. Downmat UL winter kommer med Schnozzel pumpepose UL for rask, enkel og fuktfri oppblåsning, som sikrer maksimal isolasjonsevne. Vårt anti-skli GripSkin topplag, og ekstra tykke luftpute gjør det til det ultimate vinter-underlaget.
Fra kr 2 039,00

Exped Downmat XP

Den revolusjonære Downmat for ekstreme temperaturer. Ekstremt komfortabel, varm og pakkbar! Inkluderer Schnozzel pumpepose, en vanntett pakksekk som dobles til en pumpe og kompresjonssekk for soveposen. Schnozzel pumpepose gjør det mulig å fylle matta på ca. 2 minutter, selv i ekstrem kulde. Dette er underlaget for kalde regioner. Dersom du ønsker ei matte for enda kaldere temperaturer, anbefaler vi at du velger Downmat 9 mm. Da får du ei tykkere matte som holder bedre på varmen.

Topp kvalitets dun isolasjon: testet opp mot IDFB standarder, og sertifisert av RDS, en strengt dyre-velferds standard
Fra kr 1 954,00

Exped Schnozzel Pumpbag

Schnozzel pumpepose gir rask, fuktfri oppblåsning av Exped liggeunderlag. Selv underlag med integrerte pumper kan benytte seg av pumpeposen.
Fra kr 399,00

Exped Schnozzel Pumpbag UL

Pompeposen Schnozzel Pumpbag UL gir rask, funktfri oppblåsning av Exped underlag. Selv underlag med integrert pumpe kan benytte seg av denne.
Fra kr 369,00

Exped Synmat UL

Dette ultralette og superkompakte liggeunderlaget gir varme og komfort. Anti-skli GripSkin honningcomb-mønster på ytterlaget. Laminatet er lufttett og og holder underlaget fuktfritt. Smart pumpesekk inkludert: Schnozzel Pumpbag gir deg muligheten til å fylle liggeunderlaget på ekstremt kort tid. Separate ventiler for fylling og tømming, med ekstremt god holdbarhet.
Fra kr 1 529,00

Exped Synmat XP

Exped´s klassiske, prisvinnende "referanse-standard" Synmat 9 er nå tilgjengelig med Schnozzel pumpesekk for rask opp-pumping. God komfort, varm nok for vinterbruk, holdbar og kompakt. Dette er matta for alt fra bilcamping til langdistanseturer. Med sin høye R-verdi, Synmat XP 9 er ei matte som fungerer godt for vinterbruk.
Fra kr 1 699,00

Komp.trekk large, grønn Grønn L

Kompresjonstrekk for sovepose
Holder posen tørr
Posen blir så liten som mulig i sekken
Slitesterk og vanntett
kr 225,00