Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Liggeunderlag og hodeputer

Liggeunderlag og hodeputer

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

EUROTRAIL FELTSENG CANNES STR. L SAMMENLEGGBAR

Sammenleggbar feltseng fra Cannes. Str. L - 210 x 80 cm. Lett aliminiumsramme. Enkel å sette opp. Egenvekt: 7 kg. Maksvekt: 100 kg.
kr 2 099,00

EUROTRAIL FELTSENG CANNES STR. M SAMMENLEGGBAR

Sammenleggbar feltseng fra Cannes. Str. L - 190 x 60 cm. Lett aliminiumsramme. Enkel å sette opp. Egenvekt: 7 kg. Maksvekt: 100 kg.
kr 1 279,00

Exped Air pillow

Komfortabel lettvekts lufthodepute, i behagelig tricot. Justerbar høyde for soving på siden og på rygg. Anatomisk form, som holder hodet på plass. Solid ventil for oppblåsning og tømming. 2 stropper og pakksekk inkludert.
Fra kr 390,00

Exped Chair kit 17/18, GRÅ

Beskytt Expedunderlaget ditt og omgjør det til en utenførs-stol på samme tid! Exped stol kan brukes som sete, lounge-stol eller som solid underlags-trekk. Omgjøres fort og enkelt fra stol til underlag uten at du trenger å røyse deg, men kun ved å løsne stroppene og åpne spennene.
kr 750,00

Exped Chair Kit grønn

Beskytt Expedunderlaget ditt og omgjør det til en utenførs-stol på samme tid! Exped stol kan brukes som sete, lounge-stol eller som solid underlags-trekk. Omgjøres fort og enkelt fra stol til underlag uten at du trenger å røyse deg, men kun ved å løsne stroppene og åpne spennene.

Velg samme størrelse som du har på ditt Exped-underlag;
M = Medium
MW = Medium wide
L = Long
LW = Long wide
Fra kr 1 149,00

Exped Down Pillow Blå

Kombinasjonen av det 3-dimensjonale designet, den ergonomiske formen, samt med sitt deilige børstede tricot-trekk og komfortfyll, hever Deepsleep pillow søvnen til neste nivå. Dette er et alternativ for våre air-support puter for de som foretrekker mer komfort. EXPED´s putekolleksjon er holdbar, med hode-støtte løsninger for alle.
Fra kr 629,00

Exped Down Pillow Rød

Kombinasjonen av det 3-dimensjonale designet, den ergonomiske formen, samt med sitt deilige børstede tricot-trekk og komfortfyll, hever Deepsleep pillow søvnen til neste nivå. Dette er et alternativ for våre air-support puter for de som foretrekker mer komfort. EXPED´s putekolleksjon er holdbar, med hode-støtte løsninger for alle.
Fra kr 629,00

Exped Downmat UL Winter

Ultrahøy R-verdi i en lett og kompakt pakke for rask og lett, vintercamping og ski-kjørings eventyr. Downmat UL winter kommer med Schnozzel pumpepose UL for rask, enkel og fuktfri oppblåsning, som sikrer maksimal isolasjonsevne. Vårt anti-skli GripSkin topplag, og ekstra tykke luftpute gjør det til det ultimate vinter-underlaget.
Fra kr 1 960,00

Exped Downmat XP

Den revolusjonære Downmat for ekstreme temperaturer. Ekstremt komfortabel, varm og pakkbar! Inkluderer Schnozzel pumpepose, en vanntett pakksekk som dobles til en pumpe og kompresjonssekk for soveposen. Schnozzel pumpepose gjør det mulig å fylle matta på ca. 2 minutter, selv i ekstrem kulde. Dette er underlaget for kalde regioner. Dersom du ønsker ei matte for enda kaldere temperaturer, anbefaler vi at du velger Downmat 9 mm. Da får du ei tykkere matte som holder bedre på varmen.

Topp kvalitets dun isolasjon: testet opp mot IDFB standarder, og sertifisert av RDS, en strengt dyre-velferds standard
Fra kr 1 750,00

Exped Expedition Bedding

Genialt produkt til å feste på toppen av pulken. Her kan du ha underlag og sovepose ferdig oppredd og oppblåst fra en leir til en annen. Bare pakk sammen slik du våkner om morgenen, og ta komplett bedding inn i teltet og pakk ut ferdig oppredd ved neste leir. Meget anvendelig.
kr 2 465,00

Exped FlexMat grå/ orange

Lett, brukervennlig, allsidig og slitesterk foldematte med lukkede celler. FlexMat kan brukes som en allsidig matte, for eksempel i alpinisme eller under andre ekstreme forhold. Den tjener også som beskyttelse mot skarpe overflater eller som ekstra isolasjon for oppblåsbare matter.
Fra kr 450,00

Exped flexmat Plus

FlexMat Plus - det tykkeste, varmeste og mest komfortable foldeskummet som brukes i underlag. Bombesikker og allsidig skummatte med lukkede celler. Ekstremt lett, holdbart og allsidig. Gir god beskyttelse og ekstra R-verdi for oppblåsbare liggeunderlag. Høykvalitets miljøvennlig IXPE-skum. Underlaget er formet som mønsteret i en eggekartong, og ved sammenbretting går forhøyningene inn mellom hverandre for å få mindre pakkvolum.
Fra kr 560,00

Exped Mat Cover

Beskyttelsesdeksel for rektangulære Exped underlag. Behagelig stoff på oversiden og vanntett underside. Glidelås for enkel tilgang til underlager. Sparer underlaget for mye slitasje, og det er enkelt å holde underlaget rent.
Fra kr 590,00

Exped MegaMat 10 LW GREEN

Mega i størrelse, komfort og varme: dette er så behagelig som det kan bli i basecampen, i en bobil eller der lett vekt ikke er hovedprioriteten. MegaMat er banebrytende for en ny generasjon selvoppblåsende 3D-matter med en jevn soveflate fra kant til kant. Denne funksjonen kombinert med den luksuriøse tykkelsen og den enkle oppblåsingen gjør den til et synonym for komfort. Smart-sekk: Høydejusterbar topp-veske med bærestropp, som også kan brukes som skulderveske. Vedlagt: en minipumpe som oppblåsingshjelp.
kr 1 999,00

Exped MegaMat 10 MW GREEN

Mega i størrelse, komfort og varme: dette er så behagelig som det kan bli i basecampen, i en bobil eller der lett vekt ikke er hovedprioriteten. MegaMat er banebrytende for en ny generasjon selvoppblåsende 3D-matter med en jevn soveflate fra kant til kant. Denne funksjonen kombinert med den luksuriøse tykkelsen og den enkle oppblåsingen gjør den til et synonym for komfort. Smart-sekk: Høydejusterbar topp-veske med bærestropp, som også kan brukes som skulderveske. Vedlagt: en minipumpe som oppblåsingshjelp.
kr 1 949,00

Exped Schnozzel Pumpbag

Schnozzel pumpepose gir rask, fuktfri oppblåsning av Exped liggeunderlag. Selv underlag med integrerte pumper kan benytte seg av pumpeposen.
Fra kr 399,00

Exped SIM Comfort Duo 7.5 Ruby Red

Den tykke, selvoppblåsende matten med dobbel bredde som gir full dekning av et typisk to-personers teltgulv. Utstyrt med krok og sløyfe som gjør at matten kan brettes i to for enpersonersbruk og ekstra tykkelse. Holdbare FlatValves for rask oppblåsing og deflasjon. Smart-sekk: Høydejusterbar topp-veske med bærestropp, som også kan brukes som skulderveske. Vedlagt: en minipumpe som oppblåsingshjelp.
kr 2 590,00

Exped Sit Pad Flex charcoal grey/orange

Lett, uforgjengelig, rask å bruke, allsidig sittematte med lukkede celler: holder deg varm på alle overflater og holder deg tørr. Takket være det flate 3-delte designet passer den perfekt i sidelommer på ryggsekker og sykkelvesker etc. Den egner seg som behagelig underlag på kajakk- eller kanosete samt isolasjon på utestoler eller til å sitte på et snøskavl.
kr 120,00

Exped SynMat Duo 7M Terracotta

Den ultimate utendørs dobbeltsengen: lett, varm, robust og kompakt å pakke. To separate halvdeler med separate kombinasjonsventiler - individuell fasthet for hver sovende. Dette er også et ekstra sikkerhetstiltak i tilfelle lekkasje oppstår. Smart pumpsack inkludert: Schnozzel Pumpbag lar deg blåse opp matten umiddelbart mens du hindrer fuktighet fra pusten som påvirker isolasjonen. Det fungerer også som en ultralett kompresjonssekk.
kr 2 299,00

Exped Synmat HL DUO

Verdens letteste, varmeste og mest komfortable liggeunderlag i sin kategori, som også blir liten i pakket stand. Designet som ei matte for to personer, men blir ei skikkelig luksusmatte for en. To separate halvdeler for oppblåsning og utslippsventiler - som gir individuell fasthet for hver av personene. Det er også lagt til sikkerhetsmål i fall av lekasje. Next-to-skin komfort og anti-slip GripSkin honningcomb-mønster på ytterlaget. Lamineringen er lufttett og stenger vann ute. Smart Pumpepose inkludert: Schnozzel pumpepose gir deg muligheten til å fylle matta på kort tid, samtidig som du slipper å få vann og damp fra pusten i matta. Den kan også dobles og brukes som en ekstra lettvekts kompresjonssekk for pakking.
Fra kr 2 380,00

Exped Synmat TT 9

Ekstrem robust 4-sesongers underlag.. Denne madrassen er ideell for langturopplevelser og ekspedisjoner. TT (Tube Technology) -teknologien garanterer ekstrem vedlikehold og funksjonalitet i felt. Madrassen er laget av separate kamre med separate ventiler, så hvis du tilfeldigvis punkterer madrassen, blir bare en liten del av madrassen tømt, og resten av den er fortsatt brukbar. Dette gjør det også lettere å lokalisere lekkasjen. Du kan da enten velge å reparere madrassen eller bare bruke den med et tømt kammer. De enkelte rørenekan også justeres separat. Dette betyr at du for eksempel kan tømme et rør for å passe flere matter til et smalt telt. Den høye kvaliteten på mikrofiber som er laminert på øvre og nedre side av rørene, gir holdbar isolasjon for mattenes levetid. Den nye 3-D-konstruksjonen skaper en jevn soveflate som lar deg bruke hele matten. Det børstede overflatestoffet gjør følelsen av det øvre laget på matten veldig fin å ta på, men det gjør det også mindre glatt, slik at soveposen holder seg komfortabelt på plass.
Fra kr 1 799,00

Exped Synmat UL

Dette ultralette og superkompakte liggeunderlaget gir varme og komfort. Anti-skli GripSkin honningcomb-mønster på ytterlaget. Laminatet er lufttett og og holder underlaget fuktfritt. Smart pumpesekk inkludert: Schnozzel Pumpbag gir deg muligheten til å fylle liggeunderlaget på ekstremt kort tid. Separate ventiler for fylling og tømming, med ekstremt god holdbarhet.
Fra kr 1 189,00

Exped synmat ul winter

Behagelig, ultralett og kompakt 4-sesongers underlag Varm, behagelig mikrofiberisolasjon med antiskli GripSkin belegg. Minimal vekt og pakkvolum. Praktiske oppblåsings- og tømmeventiler, leveres med pumbebag. Stabil baffelkonstruksjon med topp og bunn laminert isolasjon
Fra kr 1 470,00

Exped Synmat XP

Exped´s klassiske, prisvinnende "referanse-standard" Synmat 9 er nå tilgjengelig med Schnozzel pumpesekk for rask opp-pumping. God komfort, varm nok for vinterbruk, holdbar og kompakt. Dette er matta for alt fra bilcamping til langdistanseturer. Med sin høye R-verdi, Synmat XP 9 er ei matte som fungerer godt for vinterbruk.
Fra kr 1 400,00