Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Liggeunderlag og hodeputer

Liggeunderlag og hodeputer

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

EUROTRAIL FELTSENG CANNES STR. L SAMMENLEGGBAR

Sammenleggbar feltseng fra Cannes. Str. L - 210 x 80 cm. Lett aliminiumsramme. Enkel å sette opp. Egenvekt: 7 kg. Maksvekt: 100 kg.
kr 2 099,00

EUROTRAIL FELTSENG CANNES STR. M SAMMENLEGGBAR

Sammenleggbar feltseng fra Cannes. Str. L - 190 x 60 cm. Lett aliminiumsramme. Enkel å sette opp. Egenvekt: 7 kg. Maksvekt: 100 kg.
kr 1 279,00

Exped Air pillow

Komfortabel lettvekts lufthodepute, i behagelig tricot. Justerbar høyde for soving på siden og på rygg. Anatomisk form, som holder hodet på plass. Solid ventil for oppblåsning og tømming. 2 stropper og pakksekk inkludert.
Fra kr 390,00

Exped Chair kit 17/18, GRÅ

Beskytt Expedunderlaget ditt og omgjør det til en utenførs-stol på samme tid! Exped stol kan brukes som sete, lounge-stol eller som solid underlags-trekk. Omgjøres fort og enkelt fra stol til underlag uten at du trenger å røyse deg, men kun ved å løsne stroppene og åpne spennene.
kr 750,00

Exped Chair Kit grønn

Beskytt Expedunderlaget ditt og omgjør det til en utenførs-stol på samme tid! Exped stol kan brukes som sete, lounge-stol eller som solid underlags-trekk. Omgjøres fort og enkelt fra stol til underlag uten at du trenger å røyse deg, men kun ved å løsne stroppene og åpne spennene.

Velg samme størrelse som du har på ditt Exped-underlag;
M = Medium
MW = Medium wide
L = Long
LW = Long wide
Fra kr 1 149,00

Exped Down Pillow Blå

Kombinasjonen av det 3-dimensjonale designet, den ergonomiske formen, samt med sitt deilige børstede tricot-trekk og komfortfyll, hever Deepsleep pillow søvnen til neste nivå. Dette er et alternativ for våre air-support puter for de som foretrekker mer komfort. EXPED´s putekolleksjon er holdbar, med hode-støtte løsninger for alle.
Fra kr 629,00

Exped Down Pillow Rød

Kombinasjonen av det 3-dimensjonale designet, den ergonomiske formen, samt med sitt deilige børstede tricot-trekk og komfortfyll, hever Deepsleep pillow søvnen til neste nivå. Dette er et alternativ for våre air-support puter for de som foretrekker mer komfort. EXPED´s putekolleksjon er holdbar, med hode-støtte løsninger for alle.
Fra kr 629,00

Exped Expedition Bedding

Genialt produkt til å feste på toppen av pulken. Her kan du ha underlag og sovepose ferdig oppredd og oppblåst fra en leir til en annen. Bare pakk sammen slik du våkner om morgenen, og ta komplett bedding inn i teltet og pakk ut ferdig oppredd ved neste leir. Meget anvendelig.
kr 2 465,00

Exped FlexMat grå/ orange

Lett, brukervennlig, allsidig og slitesterk foldematte med lukkede celler. FlexMat kan brukes som en allsidig matte, for eksempel i alpinisme eller under andre ekstreme forhold. Den tjener også som beskyttelse mot skarpe overflater eller som ekstra isolasjon for oppblåsbare matter.
Fra kr 450,00

Exped flexmat Plus

FlexMat Plus - det tykkeste, varmeste og mest komfortable foldeskummet som brukes i underlag. Bombesikker og allsidig skummatte med lukkede celler. Ekstremt lett, holdbart og allsidig. Gir god beskyttelse og ekstra R-verdi for oppblåsbare liggeunderlag. Høykvalitets miljøvennlig IXPE-skum. Underlaget er formet som mønsteret i en eggekartong, og ved sammenbretting går forhøyningene inn mellom hverandre for å få mindre pakkvolum.
Fra kr 560,00

Exped Mat Cover

Beskyttelsesdeksel for rektangulære Exped underlag. Behagelig stoff på oversiden og vanntett underside. Glidelås for enkel tilgang til underlager. Sparer underlaget for mye slitasje, og det er enkelt å holde underlaget rent.
Fra kr 590,00

Exped Schnozzel Pumpbag

Schnozzel pumpepose gir rask, fuktfri oppblåsning av Exped liggeunderlag. Selv underlag med integrerte pumper kan benytte seg av pumpeposen.
Fra kr 399,00

Exped Sit Pad Flex charcoal grey/orange

Lett, uforgjengelig, rask å bruke, allsidig sittematte med lukkede celler: holder deg varm på alle overflater og holder deg tørr. Takket være det flate 3-delte designet passer den perfekt i sidelommer på ryggsekker og sykkelvesker etc. Den egner seg som behagelig underlag på kajakk- eller kanosete samt isolasjon på utestoler eller til å sitte på et snøskavl.
kr 120,00

JOTUNHEIM TURTAGRØ Liggeunderlag 180x55x1,0cm

Tynt og lett liggeunderlag som passer best som kuldesperre mot luftfylte underlag og til isfiske
kr 209,30 kr 299,00

JOTUNHEIM TURTAGRØ underlag 186x58x1,4cm

Lett EVA-underlag med bra isolasjonsevne. Meget bra til kuldesperre mot luftfylte underlag ved vintercamping.
kr 489,30 kr 699,00

JRGEAR Insulated Presidon Rectangular

Premium edition of Insulated Traverse Core New SOFT TOUCH stretchable fabric for the top make this mat
Fra kr 1 359,00

Mammut Bamse Extreme

Kanskje markedets mest kjøpte og brukte underlag gjennom mange ti-år. Høykvalitets EVA-foam med godt med luft slik at isolasjonsevnen er brukbar. Brukes ofte som sikker kuldebro under luftfylte underlag på kald bakke. Fin til kikkfiske på isen.
kr 419,30 kr 599,00

Piteraq Arctic bedding

Arctic Bedding er et konsept utviklet av norske Sjur Mørdre til en Sørpol-ekspedisjon. Sammen med Sjur har Piteraq utviklet dette konseptet ytterligere for å redusere vekt, forbedre funksjonaliteten og opprettholde holdbarheten. Den er laget av 210D Nylon for økt slitestyrke, og den leveres med tre eksterne lommer med glidelås og en stor lomme med borrelås som gir ekstra lagringsalternativer. Perfekt for gjenstander som trengs under korte pauser på turen. Hensikten med beddingen er å inneholde de essensielle elementene for å sove og å lage mat, og den er effektiv å pakke ut når teltet er oppe. Tur i kalde omgivelser krever at du er effektiv når du setter opp og tar ned leiren. Alt holdes samlet på en organisert måte på toppen av pulken/ sleden, og kan tas i bruk og pakkes sammen på noen sekunder.
Fra kr 999,00