Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Liggeunderlag og hodeputer

Liggeunderlag og hodeputer

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Exped Air pillow

Komfortabel lettvekts lufthodepute, i behagelig tricot. Justerbar høyde for soving på siden og på rygg. Anatomisk form, som holder hodet på plass. Solid ventil for oppblåsning og tømming. 2 stropper og pakksekk inkludert.
Fra kr 390,00

Exped Chair Kit grønn

Beskytt Expedunderlaget ditt og omgjør det til en utenførs-stol på samme tid! Exped stol kan brukes som sete, lounge-stol eller som solid underlags-trekk. Omgjøres fort og enkelt fra stol til underlag uten at du trenger å røyse deg, men kun ved å løsne stroppene og åpne spennene.

Velg samme størrelse som du har på ditt Exped-underlag;
M = Medium
MW = Medium wide
L = Long
LW = Long wide
Fra kr 1 350,00

Exped Down Pillow Blå

Kombinasjonen av det 3-dimensjonale designet, den ergonomiske formen, samt med sitt deilige børstede tricot-trekk og komfortfyll, hever Deepsleep pillow søvnen til neste nivå. Dette er et alternativ for våre air-support puter for de som foretrekker mer komfort. EXPED´s putekolleksjon er holdbar, med hode-støtte løsninger for alle.
Fra kr 740,00

Exped Down Pillow Rød

Kombinasjonen av det 3-dimensjonale designet, den ergonomiske formen, samt med sitt deilige børstede tricot-trekk og komfortfyll, hever Deepsleep pillow søvnen til neste nivå. Dette er et alternativ for våre air-support puter for de som foretrekker mer komfort. EXPED´s putekolleksjon er holdbar, med hode-støtte løsninger for alle.
Fra kr 740,00

Exped Dura 5R

Robuste, slitesterke liggeunderlag til alle type friluftsliv, turer og ekspedisjoner. DURA 5R er oppfølgeren til EXPEDs mest solgte modell Synmat 7. Dette er et robust og pålitelig liggeunderlag for alle typer friluftsliv, turer og ekspedisjoner. Høy komfort!
Fra kr 1 980,00

Exped Dura 5R Duo

kr 3 400,00

Exped Dura 6R

Dura R6 er oppfølgeren til Downmat 7. Dette er et robust og pålitelig liggeunderlag for alle typer friluftsliv, turer og ekspedisjoner året rundt. Høy komfort! Egner seg godt for vinter bruk, eller for den som trenger et ekstra varmt liggeunderlag. Underlaget har en anbefalt komfortgrense på -25°C.
Fra kr 2 500,00

Exped Dura 8R

Robuste, slitesterke matter til alle type friluftsliv, turer og ekspedisjoner. Dura R8 er Expeds varmeste liggeunderlag. Dette er et robust og pålitelig liggeunderlag for turer og ekspedisjoner under kalde og arktiske forhold. Underlaget har en anbefalt komfortgrense på -40°C.
Fra kr 2 900,00

Exped FlexMat grå/ orange

Lett, brukervennlig, allsidig og slitesterk foldematte med lukkede celler. FlexMat kan brukes som en allsidig matte, for eksempel i alpinisme eller under andre ekstreme forhold. Den tjener også som beskyttelse mot skarpe overflater eller som ekstra isolasjon for oppblåsbare matter.
Fra kr 450,00

Exped flexmat Plus

FlexMat Plus - det tykkeste, varmeste og mest komfortable foldeskummet som brukes i underlag. Bombesikker og allsidig skummatte med lukkede celler. Ekstremt lett, holdbart og allsidig. Gir god beskyttelse og ekstra R-verdi for oppblåsbare liggeunderlag. Høykvalitets miljøvennlig IXPE-skum. Underlaget er formet som mønsteret i en eggekartong, og ved sammenbretting går forhøyningene inn mellom hverandre for å få mindre pakkvolum.
Fra kr 560,00

Exped Mat Cover

Beskyttelsesdeksel for rektangulære Exped underlag. Behagelig stoff på oversiden og vanntett underside. Glidelås for enkel tilgang til underlager. Sparer underlaget for mye slitasje, og det er enkelt å holde underlaget rent.
Fra kr 590,00

Exped Schnozzel Pumpbag

Schnozzel pumpepose gir rask, fuktfri oppblåsning av Exped liggeunderlag. Selv underlag med integrerte pumper kan benytte seg av pumpeposen.
Fra kr 399,00

Exped Ultra 5R

Ultralette matter med lite pakkvolum og høy komfort ULTRA 5R er et ultralett liggeunderlag for kaldere turer der lav vekt og volum er viktig uten at det går på bekostning av komfort og kvalitet. Dette liggeunderlaget er perfekt for norske forhold høst, vinter og vår .
Fra kr 2 100,00

Exped Ultra 7R

Ultralette matter med lite pakkvolum og høy komfort ULTRA 7R er et ultralett liggeunderlag for de kaldeste turene der lav vekt og volum er viktig uten at det går på bekostning av komfort og kvalitet. Dette liggeunderlaget er perfekt for krevende vinterturer og ekspedisjoner. i kalde omgivelser. For bruk i temperaturer ned til -30°C.
Fra kr 3 000,00

Exped Versa 5R

Allsidige prisgunstige liggeunderlag til camping, ferie og fritidsaktiviteter Versa 5R egner seg for bruk vår sommer og høst, og ned til -20°C vinterstid. Dette underlaget er den varmeste modellen av alle underlag med syntetisk isolasjon.
Fra kr 1 830,00

Piteraq Arctic bedding

Arctic Bedding er et konsept utviklet av norske Sjur Mørdre til en Sørpol-ekspedisjon. Sammen med Sjur har Piteraq utviklet dette konseptet ytterligere for å redusere vekt, forbedre funksjonaliteten og opprettholde holdbarheten. Den er laget av 210D Nylon for økt slitestyrke, og den leveres med tre eksterne lommer med glidelås og en stor lomme med borrelås som gir ekstra lagringsalternativer. Perfekt for gjenstander som trengs under korte pauser på turen. Hensikten med beddingen er å inneholde de essensielle elementene for å sove og å lage mat, og den er effektiv å pakke ut når teltet er oppe. Tur i kalde omgivelser krever at du er effektiv når du setter opp og tar ned leiren. Alt holdes samlet på en organisert måte på toppen av pulken/ sleden, og kan tas i bruk og pakkes sammen på noen sekunder.
Fra kr 999,00

Versa 4R NAVY M

kr 1 400,00