Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Liggeunderlag, Hodeputer og Tilbehør

Liggeunderlag, Hodeputer og Tilbehør

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Exped Air pillow

Komfortabel lettvekts lufthodepute, i behagelig tricot. Justerbar høyde for soving på siden og på rygg. Anatomisk form, som holder hodet på plass. Solid ventil for oppblåsning og tømming. 2 stropper og pakksekk inkludert.
Fra kr 369,00

Exped Chair kit 17/18, GRÅ

Beskytt Expedunderlaget ditt og omgjør det til en utenførs-stol på samme tid! Exped stol kan brukes som sete, lounge-stol eller som solid underlags-trekk. Omgjøres fort og enkelt fra stol til underlag uten at du trenger å røyse deg, men kun ved å løsne stroppene og åpne spennene.
kr 750,00

Exped Chair Kit grønn

Beskytt Expedunderlaget ditt og omgjør det til en utenførs-stol på samme tid! Exped stol kan brukes som sete, lounge-stol eller som solid underlags-trekk. Omgjøres fort og enkelt fra stol til underlag uten at du trenger å røyse deg, men kun ved å løsne stroppene og åpne spennene.

Velg samme størrelse som du har på ditt Exped-underlag;
M = Medium
MW = Medium wide
L = Long
LW = Long wide
Fra kr 1 105,00

Exped Down Pillow Blå

Kombinasjonen av det 3-dimensjonale designet, den ergonomiske formen, samt med sitt deilige børstede tricot-trekk og komfortfyll, hever Deepsleep pillow søvnen til neste nivå. Dette er et alternativ for våre air-support puter for de som foretrekker mer komfort. EXPED´s putekolleksjon er holdbar, med hode-støtte løsninger for alle.
Fra kr 509,00

Exped Down Pillow Rød

Kombinasjonen av det 3-dimensjonale designet, den ergonomiske formen, samt med sitt deilige børstede tricot-trekk og komfortfyll, hever Deepsleep pillow søvnen til neste nivå. Dette er et alternativ for våre air-support puter for de som foretrekker mer komfort. EXPED´s putekolleksjon er holdbar, med hode-støtte løsninger for alle.
Fra kr 509,00

Exped Downmat

Eksepsjonelt varm, komfortabel og kompakt! Siden ingenting komprimeres bedre enn dun, pakkes den ekstremt liten og lett. Den integrerte pumpa gjør oppblåsningen lett og enkel. Tykkheten på matta utligner ujevnheter i underlaget, slik at opplevelsen av å ligge på matta blir bedre. Om du ønsker ei matte for enda kaldere temperaturer anbefaler vi at du velger Downmat 9 mm. Da får du ei tykkere matte som holder bedre på varmen.

Toppkvalitets-dun isolasjon: testet på IDFB standarder, og sertifisert av RDS, en strengere dyre-velferds standard.
Fra kr 1 699,00

Exped DownMat HL Winter MW

Et av de letteste liggunderlagene i forhold til varme og komfort. Meget kompakt når det er lagt sammen, og ei vekt som er i nedre skikt. Mummiformet for å spare plass og vekt, og antiskli for at du skal holde deg på plass ila natta. Leveres med Schnossel pumpebag UL Medium.
kr 2 209,00

Exped Downmat UL Winter

Ultrahøy R-verdi i en lett og kompakt pakke for rask og lett, vintercamping og ski-kjørings eventyr. Downmat UL winter kommer med Schnozzel pumpepose UL for rask, enkel og fuktfri oppblåsning, som sikrer maksimal isolasjonsevne. Vårt anti-skli GripSkin topplag, og ekstra tykke luftpute gjør det til det ultimate vinter-underlaget.
Fra kr 2 039,00

Exped Downmat XP

Den revolusjonære Downmat for ekstreme temperaturer. Ekstremt komfortabel, varm og pakkbar! Inkluderer Schnozzel pumpepose, en vanntett pakksekk som dobles til en pumpe og kompresjonssekk for soveposen. Schnozzel pumpepose gjør det mulig å fylle matta på ca. 2 minutter, selv i ekstrem kulde. Dette er underlaget for kalde regioner. Dersom du ønsker ei matte for enda kaldere temperaturer, anbefaler vi at du velger Downmat 9 mm. Da får du ei tykkere matte som holder bedre på varmen.

Topp kvalitets dun isolasjon: testet opp mot IDFB standarder, og sertifisert av RDS, en strengt dyre-velferds standard
Fra kr 1 954,00

Exped Expedition Bedding

Genialt produkt til å feste på toppen av pulken. Her kan du ha underlag og sovepose ferdig oppredd og oppblåst fra en leir til en annen. Bare pakk sammen slik du våkner om morgenen, og ta komplett bedding inn i teltet og pakk ut ferdig oppredd ved neste leir. Meget anvendelig.
kr 2 124,00

Exped flexmat Plus

FlexMat Plus - det tykkeste, varmeste og mest komfortable foldeskummet som brukes i underlag. Bombesikker og allsidig skummatte med lukkede celler. Ekstremt lett, holdbart og allsidig. Gir god beskyttelse og ekstra R-verdi for oppblåsbare liggeunderlag. Høykvalitets miljøvennlig IXPE-skum. Underlaget er formet som mønsteret i en eggekartong, og ved sammenbretting går forhøyningene inn mellom hverandre for å få mindre pakkvolum.
Fra kr 479,00

Exped Mat Sheet

Beskyttelse til rektangulære Exped liggeunderlag. Smussbeskyttelse, vaskbar. Pustende og komfortabel. Sitter meget godt på underlaget med de påsydde strammingene.
Fra kr 349,00

Exped Schnozzel Pumpbag

Schnozzel pumpepose gir rask, fuktfri oppblåsning av Exped liggeunderlag. Selv underlag med integrerte pumper kan benytte seg av pumpeposen.
Fra kr 399,00

Exped Schnozzel Pumpbag UL

Pompeposen Schnozzel Pumpbag UL gir rask, funktfri oppblåsning av Exped underlag. Selv underlag med integrert pumpe kan benytte seg av denne.
Fra kr 369,00

Exped SynMat 3-D

Innovativ 3-D konstruksjon med høye rette kanter for økt soveflate. Bekvem børstet toppflate med stretch trikot for optimal komfort Inkluderer ny spesialutgave Schnozzel Pumpbag M i lys og slitesterk 40D ripstop nylon Utmerket balanse mellom varme, komfort og kompakt pakket størrelse 5 års garanti
Fra kr 1 869,00

Exped Synmat TT 9

Ekstrem robust 4-sesongers underlag.. Denne madrassen er ideell for langturopplevelser og ekspedisjoner. TT (Tube Technology) -teknologien garanterer ekstrem vedlikehold og funksjonalitet i felt. Madrassen er laget av separate kamre med separate ventiler, så hvis du tilfeldigvis punkterer madrassen, blir bare en liten del av madrassen tømt, og resten av den er fortsatt brukbar. Dette gjør det også lettere å lokalisere lekkasjen. Du kan da enten velge å reparere madrassen eller bare bruke den med et tømt kammer. De enkelte rørenekan også justeres separat. Dette betyr at du for eksempel kan tømme et rør for å passe flere matter til et smalt telt. Den høye kvaliteten på mikrofiber som er laminert på øvre og nedre side av rørene, gir holdbar isolasjon for mattenes levetid. Den nye 3-D-konstruksjonen skaper en jevn soveflate som lar deg bruke hele matten. Det børstede overflatestoffet gjør følelsen av det øvre laget på matten veldig fin å ta på, men det gjør det også mindre glatt, slik at soveposen holder seg komfortabelt på plass.
Fra kr 2 209,00

Exped Synmat UL

Dette ultralette og superkompakte liggeunderlaget gir varme og komfort. Anti-skli GripSkin honningcomb-mønster på ytterlaget. Laminatet er lufttett og og holder underlaget fuktfritt. Smart pumpesekk inkludert: Schnozzel Pumpbag gir deg muligheten til å fylle liggeunderlaget på ekstremt kort tid. Separate ventiler for fylling og tømming, med ekstremt god holdbarhet.
Fra kr 1 699,00

Exped synmat ul winter

Behagelig, ultralett og kompakt 4-sesongers underlag Varm, behagelig mikrofiberisolasjon med antiskli GripSkin belegg. Minimal vekt og pakkvolum. Praktiske oppblåsings- og tømmeventiler, leveres med pumbebag. Stabil baffelkonstruksjon med topp og bunn laminert isolasjon
Fra kr 1 614,00

Exped Synmat XP

Exped´s klassiske, prisvinnende "referanse-standard" Synmat 9 er nå tilgjengelig med Schnozzel pumpesekk for rask opp-pumping. God komfort, varm nok for vinterbruk, holdbar og kompakt. Dette er matta for alt fra bilcamping til langdistanseturer. Med sin høye R-verdi, Synmat XP 9 er ei matte som fungerer godt for vinterbruk.
Fra kr 1 614,00

FELTSENG CANNES STR. L SAMMENLEGGBAR

Sammenleggbar feltseng fra Cannes. Str. L - 210 x 80 cm. Lett aliminiumsramme. Enkel å sette opp. Egenvekt: 7 kg. Maksvekt: 100 kg.
kr 2 099,00

FELTSENG CANNES STR. M SAMMENLEGGBAR

Sammenleggbar feltseng fra Cannes. Str. L - 190 x 60 cm. Lett aliminiumsramme. Enkel å sette opp. Egenvekt: 7 kg. Maksvekt: 100 kg.
kr 1 279,00

Komp.trekk large, grønn Grønn L

Kompresjonstrekk for sovepose
Holder posen tørr
Posen blir så liten som mulig i sekken
Slitesterk og vanntett
kr 225,00

Mammut Bamse Extreme

Kanskje markedets mest kjøpte og brukte underlag gjennom mange ti-år. Høykvalitets EVA-foam med godt med luft slik at isolasjonsevnen er brukbar. Brukes ofte som sikker kuldebro under luftfylte underlag på kald bakke. Fin til kikkfiske på isen.
kr 599,00

Piteraq Arctic bedding

Arctic Bedding er et konsept utviklet av norske Sjur Mørdre til en Sørpol-ekspedisjon. Sammen med Sjur har Piteraq utviklet dette konseptet ytterligere for å redusere vekt, forbedre funksjonaliteten og opprettholde holdbarheten. Den er laget av 210D Nylon for økt slitestyrke, og den leveres med tre eksterne lommer med glidelås og en stor lomme med borrelås som gir ekstra lagringsalternativer. Perfekt for gjenstander som trengs under korte pauser på turen. Hensikten med beddingen er å inneholde de essensielle elementene for å sove og å lage mat, og den er effektiv å pakke ut når teltet er oppe. Tur i kalde omgivelser krever at du er effektiv når du setter opp og tar ned leiren. Alt holdes samlet på en organisert måte på toppen av pulken/ sleden, og kan tas i bruk og pakkes sammen på noen sekunder.
Fra kr 999,00