Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Krok, Svivler, Splittring m.m

Krok, Svivler, Splittring m.m

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Classic Baitholder krok 3164E

Klassisk agnkrok med langt skaft og mothaker for å holde agnet på plass. Typisk markkrok. Kroken er vridd og bronsefarget.
Fra kr 39,00

Gamakatsu A-1 krok

Fantastisk sterk og sylkvass krok med kort skaft og stort gap. Holder på meget stor fisk i forhold til størrelse man kan bruke. Brukes ofte som maggotkrok/ akkarkrok på vinteren etter storrøya. Selv de største av disse vil kunne agnes med maggot uten å punktere den. Anbefales til mange typer agnfiske i ferskvann, sommer som vinter.
Fra kr 109,00

Maggotkrok VMC 9800 BZ

Widegap maggotkrok til isfiske
Fra kr 39,00

Mustad Beak Baitholder

Klassisk meitekrok med relativt kort skaft og stort gap.
Fra kr 49,00

Mustad Red Baitholder

Fantastisk UltraPoint krok i markert rødfarge. Kroker meget godt. Mange meitefiskere mener at rød krok fanger bedre enn tradisjonell bronse.
Fra kr 59,00

Mustad Ultra Point treblekrok, rød

Meget god krok som egner seg godt til slukfiske, og gjerne som tubekrok på mindre fluer. Bytt gjerne ut originalkroker på ørretslukene med denne røde fristelsen.
Fra kr 89,00

O`Shaughnessy rustfri krok 34007

Rustfri linekrok 34007 O`SHAUGHNESSY Meget sterk og god all-round krok for sjøfiske, rustfritt stål. Rett, lang legg. Ypperlig også til sjøfluer.
Fra kr 59,00

Owner Mutu Light 5114 BC

Fantastisk sterk og god cirkelkrok til meitefiske både sommer og vinter laget i beste Ownerkvalitet.
Fra kr 69,00

Owner s-61 Large Eye

Toppkvalitet enkel slukkrok med øye som splittring går gjennom. Hvass som bare det, og riktig kurvet for god kroking. ANBEFALES!
Fra kr 69,00

OWNER ST-41BC 2X

Disse krokene er kraftige i godset, og derfor velegnet til større fisk. Krokspissen er av type Cutting Point, med enestående penetrasjonsevne! Vårt klare førstevalg til wobblere og sluk!
Fra kr 149,00