Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Kniver

Kniver

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Allround kniv liten- Rypa

Brusletto Rypa, Allround-kniv
kr 999,00

Brusletto Bamsen

Brusletto Bamsen Masur er en kraftig kniv med god tyngde. Knivbladet er bredt og rettslipt. Bladet er laget i børstet rustfritt stål og er enkelt å slipe opp. Holken er støpt i massiv aluminium. Skaftet er laget i flott masurbjørk. Kniven leveres med en sort lærslire. Ta godt vare på kniven din og tørk av den etter bruk før den settes tilbake i sliren. Da har du en flott brukskniv veldig lenge.
kr 1 399,00

Brusletto Falken

Dette en en svært god jaktkniv/ turkniv med hulslipt knivblad. Knivbladet har et buet oppsving (trailing-point) tilpasset til jakt, men som også er anvendelig til annet bruk. Siden knivbladet er hulslipt, er kniven perfekt til å skjære i kjøtt (mellom skinnet og kjøttet). Knivbladet er ikke for langt - som gjør at kniven er god å bruke. Kniven har støpt aluminiumshold med fingervern. 14116N stål i knivbladet som er ekstra holdbart og oljet masurbjørk i skaftet. Kniven har en holk i støpt aluminium og det er sikkerhetsinnlegg i sliren. Kniven leveres med lærslire og og en flott gave eske.
kr 1 279,00

BRUSLETTO HUNTER

Brusletto Hunter er Norges mest solgte kniv gjennom tidene. Den er solgt i mer enn 1,4 millioner eksemplarer, og så mange jegere, fiskere og friluftsfolk kan ikke ta feil!!!! Dette er den ultimate allround-kniven som kan brukes til alt! Kniven leveres i gaveeske og har en totallengde på 25,5 cm. Kniven er håndlaget av dyktige håndverkere ved vår fabrikk på Geilo rett ved foten av Hallingskarvet og starten på Hardangervidda. Kniven har et smalt konslipt blad med lengde 13,5 cm, holk i massiv støpt aluminium og farget okselærslire med sikkerhetsinnlegg. Bladet er laget av rustfritt tyskt knivstål fra Solingen og skaftet er laget av farget og oljet bjørk.
kr 1 299,00

Brusletto Røy

Dette er en mellomstor allroundkniv for jegere, fiskere og friluftsfolk. Kniven har et smalt keramisk blåst konslipt knivblad. Kniven har holk i massiv støpt messing som gir et tradisjonelt og eksklusivt inntrykk. På toppen av sliren er de en gravert messingbånd som går rundt hele sliren. 14116N stål i knivbladet som er holdbart og lett å slipe opp igjen. Og oljet flammebjørk i skaftet. Kniven blir levert med slire og en flott gave eske
kr 1 449,00

Brusletto slaktesett Proff, 8 delt

Praktisk sett av god kvalitet for slakt av storvilt hvor alle delene er samlet i et praktisk futteral.
kr 1 053,80

Brusletto speider, butt

Speiderkniv med butt tupp. En kniv som er utviklet for de minste barna. Kniven har parergrep (fingerbeskytter) foran knivbladet. Knivens skaft er utformet slik, at den passer små hender og store hender (barn). Knivbladet er skandinavisk rett slipt med butt tupp. Knivbladet er 3Cr13 stål, som er lett å slipe opp igjen. Lakkert tre i skaftet. Kniven blir levert med en slire.
kr 229,00

Brusletto Tiur

Dette er en mellomstor allroundkniv for jegere og friluftfolk. Kniven, ble kåret til Best i Test i Frluftsmagasinet Ute 3/2008. Knivbladet er smalt konslipt med en lengde på 11,5 cm. Støpt aluminiumsholk med fingerbeskytter. Kniven er suveren til å skjøre brød, pølser, spikke pølsepinner eller andre oppgaver du ønsker å bruke kniven til. Knivbladet er stålkvalitet 14116N som er holdbart og lett å slipe opp igjen. Skaft i amerikansk rotnøtt. Kniven blir levert med en slire og en flott gave eske.
kr 1 399,00

GERBER VITAL ZIP

Enkel, god og tøff kniv for bukåpning, taukapping m.m. Leveres med beltetaske og to ekstra knivblader som er enkel å bytte. Vekt kun 82gr.
kr 229,00

HELLE BLEJA FOLDEKNIV

Bleja er den første foldekniven som er fullt utviklet hos Helle etter vår kjernefilosofi. Alle standardfunksjonene til et Helle-fast blad er gjemt i denne kompakte, men robuste, mellomstore kniven for daglig bruk. Med et fallpunktblad laget av Helles anerkjente trippellaminerte blad i rustfritt stål med knivskarpt skandinavisk sliping og naturlig masurbjørk. Som størrelsen indikerer, er Bleja oppkalt etter det største fjellet langs fjorden som Helle ligger ved.
kr 1 510,00

Helle Fjellkniven

kr 1 049,00

Helle Jegermester

Stor og god kniv laget for bruk på jakt.
kr 1 149,00