Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

Alfa RYPE APS GTX

Meget lett støvel med stabilitet for alle utfordringer. Lett støvel i AlfaAir™ med stabilt, høyt skaft.
Fra kr 3 499,00

Jaktstøvel Titan NW - Sort/oransje

Titan NW, en stabil og lett jaktstøvel som er førstevalget til mange jegere og turfolk.
Fra kr 3 899,00

Vorn Bird Net 10 LITER

Avtakbart rypenett til jaktsekker fra Vorn. Nettet er godt ventilert og har elastisk toppåpning.
kr 399,00

VORN EV30 Ash Green 30L

Jaktsekkene fra Vorn har blitt en favoritt blant jegere over hele verden. Med våpenet trygt beskyttet inne i sekken, kan du fokusere på jakten. Quick Rifle Release-systemet gir deg raskt og pålitelig tilgang til våpenet når du er klart til å skyte. Med fokus på detaljer og kvalitets materialer, sikrer en at Vorn ryggsekk vil sitte komfortabelt på ryggen i mange år! VORN EV30, med sin kapasitet på 30 liter, er den minste ryggsekken i EV-serien. Godt med plass til jaktutstyr, samtidig som du får fordelene med en kompakt og smidig jaktsekk.
kr 3 599,00

Vorn EV45 Ash Green 45 Liter

Jaktsekkene fra Vorn har blitt en favoritt blant jegere over hele verden. Med våpenet trygt beskyttet inne i sekken, kan du fokusere på jakten. Quick Rifle Release-systemet gir deg raskt og pålitelig tilgang til våpenet når du er klart til å skyte. Med fokus på detaljer og kvalitets materialer, sikrer en at Vorn ryggsekk vil sitte komfortabelt på ryggen i mange år! VORN EV45, med sin kapasitet på 45 liter, er den største jaktsekken i EV-serien. Du vil ha god plass og enkelt tilgang til jaktutstyret ditt.
kr 3 999,00

VORN Multi Pouch GREEN NS

Avtakbar utstyrlomme til jaktsekker fra Vorn. Festes enkelt på hoftebeltet og gir rask tilgang til ammunisjon eller kikkert. To-veis glidelås.
kr 399,00

Vorn raincover GREEN

Praktisk regntrekk til ryggsekk med oransje panel i front som gir økt synlighet. Kan brettes på innsiden av regntrekket om ønskelig.
kr 399,00

Vorn Snow Cover

Praktisk snøtrekk til våre jaktsekker med oransje panel i front som gir økt synlighet. Perfekt om du ønsker å kamuflere deg under jakt i snø. Kan brettes på innsiden av regntrekket om ønskelig.
kr 399,00