Close
Du har ingen varer i handlekurven.
Søk
Bilde for kategori Jaktsekker

Jaktsekker

3 Items in Nett 4 Items in Nett Liste

VORN EV30 Ash Green 30L

Jaktsekkene fra Vorn har blitt en favoritt blant jegere over hele verden. Med våpenet trygt beskyttet inne i sekken, kan du fokusere på jakten. Quick Rifle Release-systemet gir deg raskt og pålitelig tilgang til våpenet når du er klart til å skyte. Med fokus på detaljer og kvalitets materialer, sikrer en at Vorn ryggsekk vil sitte komfortabelt på ryggen i mange år! VORN EV30, med sin kapasitet på 30 liter, er den minste ryggsekken i EV-serien. Godt med plass til jaktutstyr, samtidig som du får fordelene med en kompakt og smidig jaktsekk.
kr 3 599,00

VORN Multi Pouch GREEN NS

Avtakbar utstyrlomme til jaktsekker fra Vorn. Festes enkelt på hoftebeltet og gir rask tilgang til ammunisjon eller kikkert. To-veis glidelås.
kr 399,00

Vorn raincover GREEN

Praktisk regntrekk til ryggsekk med oransje panel i front som gir økt synlighet. Kan brettes på innsiden av regntrekket om ønskelig.
kr 399,00

Vorn Snow Cover

Praktisk snøtrekk til våre jaktsekker med oransje panel i front som gir økt synlighet. Perfekt om du ønsker å kamuflere deg under jakt i snø. Kan brettes på innsiden av regntrekket om ønskelig.
kr 399,00